Skip to main content

PE SCURT: Anunțuri gratuite pe ecranele Zoom de la metrou. Cristi Mungiu, în juriul RoWebCampaings. Brandient premiată la Pentawards.

 

Rețeaua Zoom TV va afișa gratuit anunțurile bucureștenilor care merg cu metroul. Cristi Mungiu este în juriul RoWebCampaings. Sezon nou pentru emisiunea O dată-n viață, de la TVR 1. City FM l-a luat în echipă pe Lucian Boariu, ex Gold FM. Grilă nouă la N24. Detalii, în grupajul următor:

Publicitate

Anunțuri gratuite prin Zoom TV

Bucureştenii care călătoresc cu metroul pot să transmită anunţuri în reţeaua Zoom TV. Serviciul este disponibil în mod gratuit, prin intermediul site-ului www.zoom.ro. Oricine poate publica un anunţ pe crawl-ul ecranelor de la metrou, dacă se înregistrează pe www.zoom.ro, scrie mesajul, selectează categoria (imobiliare, auto, locuri de muncă etc), staţia de metrou în care vrea să-i apară mesajul şi ziua în care doreşte ca acesta să fie afişat.

Zoom TV este un produs Monopoly Media, companie ce face parte din grupul de presă Realitatea Caţavencu. Are 600 de ecrane la metrou și 3.500 în 30 de orașe din țară.

Brandient, premiată la Pentawards

Brandient a câștigat premiul Pentaward (Bronze) în categoria “Beverages”, pentru designul ambalajului Cuculand™ Ice Tea, la ediția 2010 a competiţiei internaţionale de design. Premiul a fost acordat în cadrul Galei Pentawards de la Shanghai, în pavilionul Uniunii Europene de la WorldExpo.

Brandient a mai fost premiată la Pentawards în 2007, pentru designul ambalajului Zuzu şi în 2009, pentru designul produselor Papane, din portofoliul Transavia.

City FM îl ia pe Lucian Boariu

Lucian Boariu (ex Gold FM) s-a alăturat echipei City FM în calitate de realizator al noului program live City Mood, care va fi transmis de luni până vineri în intervalul orar 19.00 - 22.00.

Postul de rock anunță și alte emisiuni: matinalul cu Anca Niță, Pâine și Kirk, cu Kirk, City, City Bang Bang cu Marcel Platon, City Drive (16.00-19.00) cu Mihai Cioceanu. Seara continuă cu Lucian Boariu și se încheie cu emisiunea lui Baghera, Dincolo de junglă.

Cristi Mungiu, în juriul RoWebCampaings, la RoNewMedia 5.0

RoWebCampaigns, competiţia care va recompensa cele mai creative şi mai eficiente lucrări din .ro (în materie de design, producţie video, advertising şi marketing online), a început astăzi înscrierile. Câștigătorii vor fi premiaţi în cadrul Galei RoNewMedia 5.0

Din juriu vor face parte regizorul Cristian Mungiu, Victor Kapra (consultant independent), Răzvan Mătășel, Ionuț Oprea (Standout), Ștefan Liuțe (Grapefruit), Marius Ursache (Grapefruit), Ciprian Bădălan (Brandient) și Robert Anghel (Orange). Cei care doresc să se înscrie la RoWebCampaigns o pot face pe pagina Ronewmedia.ro/awards.

N24 Plus se bazează pe filmele românești

Filmele românești sunt de bază în grila postului N24 Plus. Postul de televiziune anunță și câteva emisiuni noi în grila de toamnă. Una dintre acestea este Doctorul tău (de luni până joi, de la ora 15.00), cu Adriana Zaharia. O altă emisiune nouă este Destin cu prioritate, cu astrologul Mariana Cojocaru (vineri, de la ora 15.00).

Un nou sezon O dată-n viață

Vineri începe sezonul șapte al emisiunii O dată-n viață, la TVR 1. Delia Matache, Adrian Romcescu şi fostul portar rapidist Rică Răducanu vin la prima ediţie O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor. În acest sezon, vedetele populare vor fi puse și în iposataza de actori, interpretând personaje celebre.

Relansare Sci Fi Universal în Balcani

Universal Networks International relansează postul Sci Universal în România, Polonia și țările din Balcani. Grila de programe SCI FI Universal include, cu ocazia lansării, premiera serialului original UNI, Haven (bazat pe romanul lui Stephen King), The Colorado Kid (sezonul 2), serialul Warehouse 13 şi sezonul al doilea din serialul fantasy Legenda Căutătorului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Degeaba relanseaza SciFi daca nu e introdus in nici o grila in romania, doar e romtelecom iptv, la care au acces doar 10000 de oameni.....rusine dth-urilor si firmelor de cablu care nu preiau acest post tv !

Trimite un comentariu