Skip to main content

PE SCURT: Nou redactor şef la Cariere. Silviu Ispas în federaţia internaţională de audit. Un nou site despre maşini şi unul pentru Bucureşti

 

Revista Cariere are un nou redactor şef. Biroul Român de Audit al Tirajelor este în conducerea federaţiei internaţionale de audit. S-au lansat două site-ri: B365.ro şi Autosaga.ro. Clienţi noi la ARBOmedia. Eurovision are cont pe Facebook şi Twitter.

Publicitate

Detalii, în grupajul pe scurt:

B365, un site cu informaţii despre Bucureşti

  • Laura Cernahoschi şi Costin Ilie au lansat site B365.ro, prin Universal Est, companie în care cei doi sunt asociaţi. Este un site cu ştiri şi informaţii utile din Bucureşti, anchete, reportaje şi recomandări de timp liber, dar va dezvolta şi o zonă de servicii.
  • Conţinutul B365.ro este asigurat de o echipă editorială formată din şase oameni, coordonată de fondatorii site-ului, Laura Cernahoschi şi Costin Ilie. B365.ro va colabora cu F5, divizia online a grupului Realitatea-Caţavencu, printr-un acord de afiliere la Realitatea.net. Costin Ilie, fondatorul site-ului, rămâne în continuare content manager la F5.

Dana Tudor este noul redactor-şef al revistei Cariere

  • Începând cu luna octombrie, Dana Tudor este redactor-şef al revistei Cariere. Dana Tudor are o experienţă de peste 16 ani, la Ringier, Media Pro International sau Business Media Group. Timp de 6 ani a ocupat funcţia de jurnalist senior la revista Biz, unde a coordonat rubrica de Resurse. În paralel cu rubrica avută la revista Biz, Dana Tudor a fost project manager-ul site-ului Eva.ro.
  • Dana Tudor o înlocuieşte pe Rodica Nicolae, care a plecat la Business Publishing Group.

Autosaga.ro pentru pasionaţii de maşini

  • Out Loud Media a lansat Autosaga.ro, un site pentru pasionaţii de maşini. Investiţia în noul site se ridică la 40.000 de euro, după cum spune Cătălin Vlădescu, Managing Partner al companiei Out Loud Media. Echipa site-ului este formată din 15 oameni. Out Loud Media este un start-up care care oferă servicii de webdesign şi development, SEO, marketing online, SMM şi online PR. Autosaga.ro este primul proiect.

BRAT în consiliul director al federaţiei internaţionale de audit

  • Silviu Ispas, preşedintele Biroului Român de Audit al Tirajelor a fost ales în Consiliul Director Federaţiei Internaţionale de Audit (IFABC). Ispas reprezintă în Consiliul Director ţările care auditează anual până în 10 milioane de copii. În această categorie intră ţări precum Argentina,Cehia, Hong Kong, Korea, Mexic, Norvegia, Portugalia şi Serbia.

ARMOmedia are două noi publicaţii în portofoliu

  • Regia de publicitate ARBOmedia va administra spaţiul publicitar al săptămânalului Informaţia de Nord-Est (Ediţia de Botoşani) şi al cotidianului Prahova. Ambele contracte intră în vigoare în luna noiembrie.

Eurovision, pe Facebook şi Twitter

  • Eurovision are cont pe Facebook şi pe Twitter. Prin contul de Twitter şi prin intermediul paginii de Facebook, TVR îşi propune, în principal, să îi informeze în timp real pe cei care sunt interesaţi de evoluţia competiţiei la nivel naţional. Selecţia finală Eurovision pentru România va avea loc în noaptea de Revelion.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus