Skip to main content

România liberă lansează un săptămânal gratuit

 

Medien Holding, grupul de presă care deţine cotidianul România liberă, lansează mâine Săptămâna RL, o publicaţie săptămânală gratuită, ce numără opt pagini şi care va fi tipărită în 30.0000 de exemplare.

Publicitate

Săptămânalul va fi distribuit atât prin intermediul a 20.000 de pucte de vânzare a presei, cât şi în spaţii neconvenţionale: mall-uri, cafenele, centre de afaceri, staţii de autobuz, metrou, pieţe şi alte zone aglomerate.

Ce va conţine ziarul gratuit marca RL?

Conţinutul Săptămâna RL este structurat pe trei niveluri: pe de o parte, cititorii vor fi informaţi asupra celor mai importante evenimente ce vor fi abordate de presă în săptămâna următoare, iar pe de altă parte sunt tratate subiecte de actualitate ce ţin prima pagină a presei din săptămâna în curs. Pe cel de al treilea nivel se realizează o retrospectivă a ultimelor şapte zile.

Un element care particularizează Săptămâna RL este faptul că cititorii se vor putea implica activ în evoluţia acestei publicaţii. PDF-ul Săptămânii RL va fi disponibil online, în aşa fel încât cititorii să poată contacta editorii, propune subiecte interesante sau expune probleme ce îi afectează direct.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorin sorin
    chiar crezi ca asta e o stire? se pregatesc sa dea o multime de oameni afara.poate asta ar fi o stire.
    n-avem bani de salarii,dar scoatem noi produse.foarte interesant!

Trimite un comentariu

sus