Skip to main content

Vîntu: Participarea la profit va fi 80%- 20%. Ghiţă: Vor fi investiţii de 75 mil. euro

 

ACTUALIZARE 3: Stelian Tănase: “Dacă lucrurile merg în direcţia începută astăzi, înclin să accept poziţia de director genereal şi să îmi termin proiectul. Este încurajator”. “Acum o săptămână eram gata să renunţ“. Declaraţiile lui Tănase pentru paginademedia.ro, în articol.

Publicitate

ACTUALIZARE 2: O parte din bani au intrat deja astăzi în conturile Realitatea Media. E vorba de aproximativ 2 milioane de euro.

ACTUALIZARE 1: Investiţiile Asesoft pe primele şase luni se ridică la 10 milioane de euro. Din cele 75 de milioane de euro, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, 15 milioane se vor duce în amenajarea unei hale multimedia.

Cota de participare la profit în contractul de management Realitatea Media-Sebastian Ghiţă va fi de 80% Asesoft-20% Realitatea, a declarat pentru paginademedia.ro Sorin Ovidiu Vîntu, la doar câteva minute de la anunţul făcut în faţa angajaţilor.

Sebastian Ghiţă a declarat pentru paginademedia.ro că va investi 75 de milioane de euro în cei cinci ani de contract şi că în perioada următoare vor fi plătite toate salariile restante din Realitatea Media, ceea ce include Realitatea TV, Realitatea FM, The Money Channel şi Radio Guerrilla.

Paginademedia.ro a stat de vorbă cu Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă chiar în sala de la Ramada în care a avut loc întâlnirea cu angajaţii, imediat după ce aceasta s-a terminat. Declaraţiile făcute la cald de Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă pentru paginademedia.ro,  în continuare:

Sebastian Ghiţă

Primele măsuri:

  • “Vom plăti toate salariile oamenilor şi datoriile către parteneri".
  • "Vom investi 75 milioane de euro în dezvoltarea de noi oportunităţi."
  • De ce a intrat în media: "Ca să fac profit. Niciodată piaţa nu a fost mai jos. De la fundul prăpastiei nu poţi merge decât în sus".
  • "Am calculat că pe piaţa din România pot obţine o rentabilitate de peste 35%, mult peste media europeană".
  • Cum a ajuns la Realitatea: "Prin intermediul echipei de manageri. Sunt prieten cu Dragoş Nedelcu şi Sorin Freciu. Ei mi-au propus şi eu am acceptat".

Sorin Ovidiu Vîntu:

  • "Performanţele în management l-au recomandat pe Sebastian Ghiţă".
  • "Sebastian Ghiţă se ocupă de management şi se asigură că grupul de media are toate resursele financiare de care are nevoie pentru a funcţiona".
  • "Consiliul de Administraţie rămâne neschimbat (Sorin Freciu – preşedinte, Dragoş Nedelcu –vincepreşedinte). În consiliul de administraţie va avea şi Asesoft un reprezentant".
  • "Am făcut o socoteală pe cinci ani. În funcţie de abilitatea lui poate face profit".

Foto: Mediafax Foto

Stelian Tănase: “Voi fi gata cu proiectul săptămâna viitoare”. “Acum câteva zile chiar mă gândeam să renunţ”

Dacă lucrurile merg în direcţia începută astăzi, înclin să accept poziţia de director genereal şi să îmi termin proiectul. Este încurajator”, a declarat Stelian Tănase pentru paginademedia.ro.

În urmă cu două săptămâni, Tănase declara într-un interviu acordat paginademedia.ro că va bate palma cu Sorin Ovidiu Vîntu după o lună, timp în care îşi va pregăti proiectul.

Declaraţiile lui Stelian Tănase, pentru paginademedia.ro:

  • "Eu voi fi gata cu proiectul la mijlocul săptămânii viitoare. Atunci va fi discuţia finală. Voi prezenta şi strategii de dezvoltare pentru anul viitor, poate şi o grilă de programe."
  • "Acum o săptămână, mă gândeam să renunţ. Astăzi lucrurile s-au aşezat pe baze aproape normale. Lucrurile au luat o turnură pozitivă."
  • "Sunt condiţii mai clare, în sensul în care există un management şi un buget pe care te poţi baza. În aceste condiţii, suntem pe un teren favorabil."
  • "Ceea ce se întâmplă este un lucru foarte bun pentru Realitatea atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere editorial. Cel care a preluat managementul a spus că priveşte Realitatea ca pe o afacere. Este o abordare managerială, fără conotaţii politice."

Foto: Adevărul

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radiofonista radiofonista
    La Radio Guerrilla nu sunt salarii restante.Husaru' sa traiasca!
  • Liricus Liricus
    Dar de news in nu zice nimeni nimic???

Trimite un comentariu

sus