Skip to main content

ANUNŢ UMANITAR: 8.000 de euro pentru o operaţie pe creier

 

Un tânăr de 24 de ani, Bogdan Gabriel Obae, are nevoie urgentă de susţinere pentru o operaţie de scoatere a unei tumori cerebrale.

Publicitate

Intervenţia este obligatorie şi se poate face în România, dar costă 8.000 de euro.

Anunţul umanitar:

Mă numesc Obae Nicoleta. Fratele meu, Obae Bogdan Gabriel, a fost diagnosticat în urmă cu 3 ani cu BLASTOM CAVUM (TUMOARE CEREBRALĂ) cu invazie a sinusului cavernos.

Diagnosticul medicilor l-a dat complet peste cap, pe el şi pe membrii familiei. Se plângea că are dureri de cap îngrozitoare şi făcea crize de epilepsie, dar nimeni nu se aştepta la o tumoare pe creier.

Din acea zi, viaţa lui s-a transformat într-o luptă aprigă cu el însuşi. A făcut chimioterapie şi radioterapie. Cu ajutorul lui Dumnezeu, stagnase 3 ani de zile. Am stat cât se poate de liniştiţi, crezând că nu o să se mărească tumoarea, dar în vara acestui an a crescut cu 3cm. şi în momentul de faţă are 5 cm. Acum este amorţit pe partea stângă.

Am umblat disperaţi la mai mulţi doctori însă nimeni nu ne dădea nicio şansă şi nu îşi lua o asemenea responsabilitate să îl opereze am scris în Germania şi ne-au propus două operaţii, una de biopsie, care costă 25.000 euro şi alta de scoatere a tumorii, de 30.000 euro, cu şanse limitate.

Pentru noi este o sumă exagerat de mare şi am căutat să găsim pe cineva în România. Cu voia lui Dumnezeu l-am găsit pe Dl.Dr. Sergiu Stoica de la Euroclinic, care ne-a propus operaţia făcută chiar de dânsul.

Este vorba de 8.000 euro, dar momentan nu-i avem. Dacă fratele meu nu se operează cât mai repede, va muri.

Vă rog, ajutaţi-mă!

Pentru donaţii:

CONT IN LEIRO 73 INGB 0000 9999 0208 5097

CONT IN EURORO 31 INGB 0000 9999 0216 2871

Titular cont: Bogdan Gabriel Obae

Localitatea: Radu Vodă

Comuna: Lupşanu

Judeţul: Călăraşi

PRECIZARE: Între Bogdan Gabriel Obae şi editorul Paginademedia.ro nu este o relaţie de rudenie directă, ci una de gradul al doilea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • charlie89 charlie89
    Sper sa se gaseasca oameni care au posibilitatea sa-l ajute. Multa sanatate.
  • florentyna vaja florentyna vaja
    Buna Bogdan,sunt flory verisoara ta si am ramas socata cand am vazut anuntul acesta.Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa te faci bine si multumeste-le celor de langa tine ca nu esti singur in aceste clipe si sunt sigura ca un ajutor oricat de mic ar fi el te-ar ajuta acum mai mult ca oricand.multa sanatate si Dumnezeu sa fie mereu cu tine,te pupam pa!
  • BOOGDAN BOOGDAN
    tin sa precizez ca eu cu petrisor suntem veri de gradul 2. si chiar daca eram neamuri de gradul 1 nu stiu daca era o greseala ca ma ajuta. oricum ii multumesc din suflet pt ce a facut pt mine. BOGDAN
  • IONESCU RAUL IONESCU RAUL
    Conteaza asa mult daca sunt sau nu rude acesti oamenii,nu a facut altceva decat sa ceara ajutorul oamenilor cu suflet.
  • Observator Observator
    Intrebi degeaba.
    Unii se considera mai destepti, desi nu-i cazul.Nu coboara in agora. Nu stiu ce-i aia.
  • Horea Horea
    Cui multumiti?
    Si, de ce?
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă voi ține la curent.

    Mulțumesc.
  • Luiza Luiza
    Are rost aceasta discutie, data fiind situatia? D-le Obae, fara sa stiu ca va este ruda, am pus in miscare cativa prieteni si clienti. Vreau sa stiu, insa, daca se inregistreaza ceva schimbari si in cont in urmatoarele zile, pentru ca dupa cum stiti multi promit si putini actioneaza. Si vreau sa continui acest demers. Multumesc.
  • Valentin Neagu Valentin Neagu
    Atunci ca sa ne usuram logica, ai scris "nu este o relatie de rudenie directa, ci una de gradul al II-lea"..Rudele de gradul al doilea sunt fratii si bunicii...Veri de gradul II sunt rude de gradul al sase-lea...Atat
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Valentin Neagu

    Nu știu pe ce logică mergi. Îmi scapă. Unde am scris "frate" sau "bunic"?

    Ca să îți ușurez calculele, suntem veri de gradul II.
  • Valentin Neagu Valentin Neagu
    Petrisor, stiu ca esti bine intentionat dar o scrantisi. Cum sa nu existe relatie de rudenie directa daca ori ti-e frate ori bunic..:) Cum bunic nu e, singura ruda de gradul II posibila este fratele...
    II urez sanatate si sa reuseasca grabnic in demersul sau...
  • bogdan bogdan
    Legătura între atât de mulţi Obae care este?

Trimite un comentariu

sus