Skip to main content

Aproximativ 30 de oameni restructuraţi de la Adevărul Holding

 

Restructurările de la Adevărul Holding, grupul deţinut de Dinu Patriciu, au atins aproximativ 30 de oameni din redacţiile Adevărul, Click şi Forbes.

Publicitate

Numai de la ziarul Adevărul au fost restructuraţi, printre alţii, trei oameni de la financiar, doi de la sport, unul de la politic, unul de la actualitate şi unul de la secţia Viaţa.

Din informaţiile paginademedia.ro, nici publicaţia economic Forbes nu a scăpat de restructurări. De la revistă au fost concediaţi 6-7 oameni, atât din redacţie cât şi de la departamentul de producţie.

Restructurările de astăzi vin după ce managementul Adevărul a hotărât ca fiecare departament să reducă bugetul de salarii cu 25%.

Pe lângă restructurări, o altă măsură vizează reducerea salariului cu echivalentul bonurilor de masă. Mai exact, angajaţii vor primi bonuri de masă, iar suma echivalentă acestora va fi scăzută din salariile actuale.

Contactat, în această dimineaţă, de paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding, nu a comentat în niciun fel măsurile din grup.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liana Liana
    Pai cine spune ca la Adevarul si la produsele din grup nu e content? eu le citesc si sunt ok - oricum, mai bune decat evz si alte titluri care tind spre zero
  • mircea mircea
    pai...fara content .. de ce ar cumpara cineva ziarul ???
    daca nu e content si ziarul nu se vinde..evident ca nici banii din publicitate si din vanzarea ziarului ..
  • Robert Robert
    @Madalin Ciortea - o masura fireasca ar fi fost reducerea salariilor managerilor, oamenilor de vanzari si marketing. daca ei nu performeaza, de ce sa sufere cei care fac content.

    @Diva - nu vreau sa par araogant, insa invata fata draga sa vorbesti limba romana si mai apoi apuca-te de comentat - datorita /din cauza
  • valys valys
    Au fost daţi afară oameni şi din ţară, deci cifra trece, probabil, de 60 ;)
  • sic sic
    Ce se intampla cu Adv de seara?
  • presa presa
    Sunt 60, nu 30, mai verificati!
  • guzganul guzganul
    daaa, foarte firesc! se intampla ca la cotidianul.zeci de sefi, sefuti si manageri care sufoca cheltuielile ziarului. Nu credeam ca imre sa fie atat de prost. Pe langa expati, care nu vin pe 3 lei, mai e o tarla de romanasi care l-au imbrobodit si pe vantu cu salarii nesimtite.
  • Diva Diva
    Da este o masura normala datorita scaderilor de vanzare.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Este o masura fireasca, naturala, direct proportionala cu vanzarile. Si o sa vina vremuri mai rele...
  • publicitarul publicitarul
    daca ar da afara citiva din zecii de directorasii adusi de imre, care poricum nu fac nimic, s-ar economisii 50% din fondul de salarii. nu-mi imaginam ca patriciu chiar atit de prost si nu vede cum se duc banii LUI pe timpenii, cit de prost manager e imre si cum ii toaca banii. un manager prost asta face cind trebuie reduse cheltuielile:da oameni afara si reduce salariile celor ramasi. un manager bun gaseste metode din exterior.
  • http://gold-poker-online.com http://gold-poker-online.com
    Unde sunt banii domnu Patriciu?

Trimite un comentariu

sus