Skip to main content

Cosmin Cernat și Andi Vilara vor șefia sportului din TVR

 

Cosmin Cernat și Andi Vilara sunt astăzi concurenți la TVR, pentru ocuparea unui post de conducere. Este vorba de Departamentul Sport din cadrul Direcției Emisiuni Informative și Sport, condusă de Rodica Culcer.

Publicitate

Până în prezent, departamentul a fost condus, interimar, de Andi Vilara (foto).

Săptămâna trecută, concursul pentru conducerea Departamentului Emisiunilor Informative a fost câștigat de Anca Lăzărescu, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Departamentul Emisiunilor Informative și Departamentul Sport fac parte din Direcția emisiuni informative și sport.

Cosmin Cernat a revenit în TVR în vara acestui an după ce a coordonat, timp de trei ani, programele sportive la Kanal D.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pentru Market Man.
    Iti APLAUD urmatoarea fraza: "E foarte de mirare cum TVR apeleaza mereu la aceleasi fete prafuite cand pe piata sunt oameni cu mult mai capabili."
  • Nici unul din ei nu e vreo somitate, cu mentiunea ca Vilara este insa cu vreo 5 clase peste Cernat. Ultimul se acopera de ridicol pe la emisiunile dedicate Ligii Campionilor la fotbal, domeniu in care nu are competente. Ambii au fost plecati din TVR o vreme, nefacand absolut nimic pe la posturile pe unde au poposit. E foarte de mirare cum TVR apeleaza mereu la aceleasi fete prafuite cand pe piata sunt oameni cu mult mai capabili.

Trimite un comentariu