Skip to main content

Dan Grigore, despre miting: continuă tipul de reacţie specific OTV

 

Dan Grigore a fost unul dintre cei mai huiduiţi membri CNA de la mitingul de azi organizat de Mircea Badea şi Victor Ciutacu.

Publicitate

"Pentru că eu am spus că e un tip inteligent, dar incult şi că s-a comportat ca Dan Diaconescu", a declarat Dan Grigore pentru paginademedia.ro.

Cât despre mitingul de azi:

"Este un mod de a reacţiona care continuă, din punctul meu de vedere, tipul de reacţie al OTV-ului: victimizare, asumarea unui rol de campion al apărării democraţiei şi de principal vector al opoziţiei din România."

Cum comentează scandările Jos cenzura?

"A îngrădi libertatea de expresie din spaţiul public este interzis de Constituţie, cu excepţia cazurilor în care se aduce vătămare demnităţii umane, protecţiei minorilor, dreptului la imagine, în general unor drepturi fundamentale ale omului."

"Problema mea personală nu este de fond. Pot să fiu de acord, pe fond, cu ei, dar legea mă obligă să sancţionez pe baza formei prin care o faci: limbaj, acuzaţii nefondate etc. Dacă pentru asta trebuie să fiu pus la zid, să se urle în faţa instituţiei cu tot felul de oameni care poate nu au înţeles de ce o fac, sunt liberi să o facă. Dar nu pot decât să constat cu îngrijorare că sunt, în continuare, oameni care se lasă păcăliţi."

Foto: Răzvan Chiriţă, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    daca eram in locul lui nu declaram asa ceva.
  • Silviu Silviu
    Pacat, Dan Grigore (pentru ca "domn" nu mai esti pentru mine), ca nu ai ramas la pianul pe care il subordonezi atat de bine si ti-ai manjit degetele iscusite cu mizeria basista. Cel mai jalnic este ca nici nu-ti trece prin cap ca ai ajuns atat de jos... Talentul nu tine loc de creier, din pacate... Nu-ti doresc decat sa ajungi sa "urli" si sa te persifleze alte slugi de aceeasi teapa cu tine.
  • deceneu deceneu
    Lasati-o p-asta cu OTV-u ca nu merge... Nu se potriveste...

    "dar legea mă obligă să sancţionez pe baza formei prin care o faci: limbaj, acuztii nefondate etc."

    Va obliga sa sanctionati pe baza unor lucruri extrem de subiectuve: limbaj injurios, incitare la violenta. De fapt va lasa sa face ce vreti voi. E atat de simplu sa cataloghezi niste 'declaratii' ca fiind injurioase sau ca instiga la violenta...

    Si de ce parerile dvs. sunt 'mai avizate' decat ale altora? Ce pregatire aveti care sa sustina faptul ca ceea ce incadrati dvs. ca fiind injurios este intr-adevar injurios?
  • Petrisor Petrisor
    Domnule Dan Grigore, sunteti o somitate, un geniu. M aemotionati cu fiecare cuvant rostit de dumneavoastra. Abia astept sa vin cu lada de mere la matale. Mere acrisoare, bineinteles. Stiu, n-ati inteles acest mesaj injurios din partea mea
  • Pro Atitudine Pro Atitudine
    Da, desigur, toti sunt manipulati... Numai cei colorati in culori cu nuante portocalii stau pe picioarele lor...Dupa cum se si vede!!!!
  • Sly Sly
    Corect, obiectiv. Respecta locul in care-si desfasoara activitatea. Este o declaratie pe care as vrea sa o vad din gura mai multor reprezentati ai institutiilor de stat.
  • Adam Adam
    Pacat de unii ca "eu" au fost lasati in afara talentului.
  • eu eu
    Pacat de talentul acestui om.

Trimite un comentariu

sus