Skip to main content

Directorul de vânzări de la Rautakirja şi-a dat demisia

 

Dan Ştefănescu şi-a dat demisia din poziţia de Director de vânzări al distribuitorului de presă Rautakirja România (fostul Hiparion).

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Dan Ştefănescu a declarat că “neacordul referitor la modul actual de colaborare cu clienţii de pe piaţa de presă tradiţională (chioşcari) a dus la această decizie”.

Ştefănescu a venit la Rautakirja în urmă cu doi ani pe o poziţie de National Key Account Manager, iar din februarie a fost numit director de vânzări. Anterior, a lucrat câţiva ani la Coca Cola (ultima dată pe poziţia de Key account Executive), Reckitt Benckiser şi Interbrand.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sic Sic
    Didi, sa stii ca Stefanescu este printre putinele persoane ce nu a fost si nu poate fi corupta in aceasta lume a distributiei de presa. Acest lucru i-a adus si aprecierile si laudele in Rautakirja.
  • didi didi
    Draga Pisi, priceperea mea imi spune ca o sa plecati cu totii din Rautakirja in foarte scurt timp! Ce ati stricat voi in ultimii 2 ani nu mai poate fi reparat. Bulgarele a luat-o la vale!
  • Pisi Pisi
    Draga doamna Didi daca tot esti asa priceputa nu ne spui si noua cine mai pleaca din Rautakirja, sau cine mai vine...
  • didi didi
    Lulu, draga, sunt doamna. A spolia distribuitorii si a le lua banii in avans pe o marfa care avea retur de cel putin 35% numesti tu coloana vertebrala. Stefanescu nu a inteles niciodata pe deplin fenomenele din distributia de presa. Rezultatul actiunilor lui s-a materializat prin prabusirea dramatica a credibilitatii Rautakirja Romania. Nimeni, dar nimeni, nu mai vroia sa lucreze cu ei, datorita tratamentului la care erau supusi (deopotriva editori si distribuitori) de catre acest directoras cu "acid" de Coca Cola.
  • Lulu Lulu
    Este regretabil ca a fost fortat sa-si dea demisia din cauza unor incompetenti , este singurul din Rautakirja care a avut coloana vertebrala. Domnul didi vad ca este pe langa fenomen si il rog frumos sa se abtina de la comentarii daca nu cunoaste toate dedesubturile.
  • didi didi
    A fost dat afara. Pacat ca asa de tarziu. Din cauza lui Rautakirja a pierdut o groaza de clienti. Saracul de el, confunda distribuitorii de presa cu cei de Coca Cola. Nevasta-sa este secretara la Edipresse, tot asa cam slabuta.

Trimite un comentariu

sus