Skip to main content

Directorul de vânzări online Adevărul Holding şi-a dat demisia

 

Mihaela Grafu, director de vânzări al Diviziei online Adevărul Holding, şi-a dat astăzi demisia. Ea va fi director de vânzări la compania Think Digital.

Publicitate

Demisia Mihaelei Grafu vine în contextul în care, de la 1 noiembrie, Divizia online Adevărul Holding este integrată în regia de vânzări Media Point.

De altfel, integrarea Diviziei Online Adevărul Holding în Media Point a fost motivul principal al plecării Mihaelei Grafu.

Mihaela Grafu, pentru paginademedia.ro:

“Consider că este o involuţie faptul că trec de la o poziţie de director de vânzări la una de Senior Sales Manager, în condiţiile în care, acum patru luni, veneam la Adevărul Holding din poziţia de director executiv al Digital Ads, o regie din top trei pe piaţă”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    "Magnitudine intelectuala"????????????pe ce scara?richter sau aia de la ghena?

    oh,my fucking good!
  • publicitarul publicitarul
    "magnitudinea intelectuala"?!?!?!?! miaielooooooooooooo, iti scrii singura comentariile? Inteleg sa-ti ridici osanale, dar cu bun simt. Ma rog, daca-l ai... Doamne, unde-oi fi gasit expresia asta?!?!?! A auzit-o cineva pe creatura asta cum vorbeste si cum se poarta? Mare intelectuala, da!
  • waska waska
    Se pare ca in tara noastra valorile sunt neglijate. Cum este posibil ca un om de magnitudinea intelectuala a Mihaelei Grafu sa fie retrogradat? ... in conditile in care acest om merita mult mai mult ... cand am citit am crezut ca e o gluma.
  • publicitarul publicitarul
    pai, deh, ai dat vrabia din mina pentru cioara de patriciu...
  • NARCISA NARCISA
    Draga Petrisor,in momentul in care am vazut ca il aduce pe acest Tony Gray-aceasta nulitate pe care mai devreme sau mai tarziu Imre o sa-si dea seama ce hram poarta si ca e specialist in a se implica in diverse activitati doar sa dea senzatia ca face ceva, o persoana care nu are nici cea mai mica relatie in nici o agentie si care sufera ca nici un mare sef de agentie nu il baga in seama si toti profesionisti il iau la misto, nu stiu cum de nu isi da seama Imre de asta!- am crezut ca a venit sa distruga ce era bun in ADH. Surpiza mea placuta in oamenii pe care i-a adus Imre a fost Mihaela care este un extraordinar profesionist, un om care cunoaste piata ca putini oameni, si am zis, Imre chiar vrea sa faca treaba!Acum...chiar cred ca nu are nici un interes sa faca asta! Pacat! Pacat!Pacat! Mult succes Mihaela! Cu siguranta vei realiza tot ce ti-ai propus!

Trimite un comentariu

sus