Skip to main content

Edipresse nu mai prelungește licența revistei Joy

 

Edipresse AS România nu va mai prelungi contractul de licență pentru revista Joy. Ultima ediție care apare este numărul de decembrie-ianuarie, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Cristina Simion, director general Edipresse A.S.

Publicitate

"Este o decizie strategică a boardului Edipresse", spune Cristina Simion.

Cristina Simion, pentru paginademedia.ro:

"Contractul de licență cu Marquard Media se încheie la sfârștitul anului curent. Ultima ediție care apare este numărul de decembrie ianuarie."

"Este o decizie strategică a boardului Edipresse. Avem mai multe titluri cu un public feminin tânăr și, strategic vorbind, am decis să rămânem cu un portofoliu de titluri mai restrâns, dar care acoperă toate segmentele de public feminin, inclusiv cel tânăr."

Decizia afectează echipa care lucra la Joy (aproximativ șase oameni).

Cristina Simion:

"Din păcate nu am reușit să oferim o alternativă în interiorul companiei. Joy are o echipă foarte bună și nu pot decât să sper că noul editor pentru România va dori să continue colaborarea cu cea mai mare parte."

Revista Joy (licenţă Marquard Media) a fost lansată în România în 2004. Potrivit datelor BRAT, revista are un tiraj de aproape 44.000 de exemplare pe ediţie şi vânzări medii de aproape 24.000 de exemplare.

Frances Evans, International Licensing Director Joy a declarat pentru paginademedia.ro că “există un interes pentru titlul Joy din partea publisherilor din România”, însă nu a precizat un nume.

Joy, spune Frances Evans, apare în 13 ediții în 19 țări și vinde în total 1,4 milioane de exemplare pe lună. Este citită de 3,5 milioane de persoane.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu