Skip to main content

EXCLUSIV: Andreea Marin prezintă la TVR o gală pentru 1.200 de euro

 
LG_Andreea-Marin-mica
LG_Andreea-Marin-mica

Andreea Marin Bănică va fi prezentatoarea unui eveniment organizat de televiziunea publică.

Publicitate

Fosta vedetă a postului TVR va fi amfitrioana Galei Premiilor TVR Internaţional, care va fi organizată în 27 noiembrie.

Contractul pentru prezentarea evenimentului va fi încheiat prin firma A&C Partners, deţinută de fosta prezentatoare a Surprizelor.

Valoarea contractului dintre A&C Partners şi TVR este de aproximativ 5.500 de lei (adică în jur de 1.200 de euro).

Gala Premiilor TVR Internaţional se află la a noua ediţie. Anul trecut, evenimentul a fost prezentat de Iuliana Tudor, care este acum însărcinată.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Nicu
    Acuma tot TVR-ul e suparat ca raman fara bani din cauza ei. Mari bugetari care stau pe o gramada de bani si pierd timpu, dupa ce dispare taxa radio tv atunci sa fiti suparati
  • Flo Flo
    Eu cred ca este o greseala. Eu cred ca zana a platit 1200 de euro la TVR ca sa mai apara pe sticla pana nu uita lumea de ea de tot!

    Lasand mica rautate la o parte este clar ca e vorba de un contract castigat pe favoritisme. TVR-ul are suficiente prezentatoare si din ratiuni bugetare nu ar fi trebuit sa apeleze la zana, mai ales pentru o emisiune la TVRi.

    Si inca ceva: 1200 pentru probabil 3 ore de show inseamna un tarif de 400 de euro pe ora. Si daca adunam pregatirile ajungem probabil la sub 100 de euro pe ora. Mi se pare jignitor de putin! Sper ca zana sa doneze banii spre o cauza nobila altfel o sa-i "cada rangul" prin subsolurile televiziunii.
  • Valy Valy
    Acei cativa "banuti" (1 200 euro) constituie salariile unui reporter sau redactor , harnic si priceput, pentru o perioada de 4 luni.
    Numai ca noi (?) vrem vedete la PREZENTARI. Asa, ca sa mai usuram visteria saraca a TVR-ului.
  • Maria Maria
    Pai nu intelegi ca cealalta zana e insarcinata?!
    Ce crezi ca oricine poate avea fata de zana?
  • Horea Horea
    Si iarasi zic: păi chiar nimeni din cei aprox. 3 000 de angajati (si deci cu salariu si obligatii profesionale) n-ar fi fost in stare sa fie "amfitrioana Galei Premiilor TVR"?
    Nu de alta dar aud că se pune mare accent in TVR pe economisire de fonduri. Salariile angajatilor n-au mai mişcat in sus de foarte mulţi ani (desigur, cu unele excepţii).
    Nu vine ea "zana" doar pentru cativa ... banuţi!

Trimite un comentariu

sus