Skip to main content

EXCLUSIV: Aura Ţiţirigă, viitoarea şefă a ştirilor B1 TV

 

Aura Ţiţirigă, fost redactor şef al ştirilor Antena 3, urmează să conducă echipa de ştiri a postului B1.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, mutarea se va produce în condiţiile în care conducerea postului deţinut de Bobby Păunescu va fi preluată de Sorin Oancea.

Contactată de paginademedia.ro, Aura Ţiţirigă nu a comentat informaţia. Ea a precizat doar că a avut mai multe oferte, printre care de la Prima TV, Kanal D, Realitatea TV şi OTV.

Aura Ţiţirigă a fost redactor şef al ştirilor Antena 3 până în această vară, când şi-a dat demisia de la postul Intact.

Carte de vizită Aura Ţiţirigă:

A fost producătorul lui Marius Tucă timp de zece ani, încă de la prima emisiune Milionarii de la miezul nopţii. Ulterior a coordonat din diferite poziţii echipele de ştiri. A fost redactor şef al ştirilor Antena 3 şi, pentru o perioadă, redactor şef peste ştirile Antena 1 şi Antena 3.

Sorin Oancea a fost director general al Antena 3 până în această primăvară, când la conducerea postului de ştiri deţinut de familia Voiculescu a fost numit Mihai Gâdea. După ce a demisionat la sfârşitul săptămânii trecute (după cum paginademedia.ro a scris AICI), Sorin Oancea ar urma să preia conducerea postului B1 TV, din care va deţine jumătate din acţiuni.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • catalin catalin
    deci asta era calificarea profesionala a lui titiriga asta: ,,tzipatoare sefa" :)))). e, da! in cazul asta oancea alege numai ,,profesionisti" unu si unu, iar b1 chiar face o afacere ,,buna" cu amandoi :)).
  • Dan Dan
    La A3, cand a plecat Aura Titiriga a fost valabila chestia: "Schimbarea sefilor, bucuria nebunilor..." Acum nebunii striga ca o vroiau inapoi dupa ce au constatat cu stupoare ca democratia fara disciplina inseamna "anarhie". De... inainte tzipa doar un "nebun", acu'... tzipa toti... Deci concluzia este urmatoarea: nu A3 a scapat de Titiriga, ci invers...
  • ion ion
    sa va traiasca tripleta de aur : Gadea ,Romascanu, Huc.
    deja a-ti atins cele mai inalte culmi ale teve-ului respirati rarefiat, coborati ma jos din cires....
  • ion ion
    cred ca Gadea a inceput sa lucreze cu postaci , te-ai si dus la el sa ai arati postarea nebuno!Sa vezi ce prima primesti!
  • ion ion
    @Bianca ai participat la negocieri cumva???
  • nu conteaza nu conteaza
    Ce rai sunteti,
    Daca nu era asa aspra cum spuneti voi nu ajungea nici A3 unde a ajuns. Antena 3 a fost ridicata de oameni ca Aura si ca Oancea si multi altii.
  • Bianca Bianca
    Le dorim succesuri! Bine ca a scapat Antena 3 de ea! Si important de precizat ca Titiriga si-a dat demisia in speranta ca obtine un post si mai bun, apoi s-a razgandit dar a fost prea tarziu. Nu a mai fost primita inapoi. Deci nu a plecat de buna voie si nesilita de nimeni!
  • mandache mandache
    Cine a cunoscut-o odata pe Titi nu vrea sa mai aibe ocazia a doua oara. Fereasca Dzeu de o asa
  • George George
    N-are oferta decat de la Oancea LOOL! E singurul care a ofertat-o, cu mai multi bani decat face. Dar, in fine, pana la urma Oancea nu da de la el din buzunar, hi hi.
  • yoda yoda
    paunescu o sa faca acolo un molotov de n-o sa mai stie cum sa vanda b1 mai repede, cat o sa mai dea cineva macar 1 leu pe postul ala tv. ca de avut vreo sansa sa atraga mai mult de 10 telespectatori nu are.
  • dan dan
    faptul ca ai 1,2 sau 3 facultati nu garanteaza ca poti fi si o buna realizatoare sau prezentatoare tv
  • Lucia Lucia
    Deci doi oameni care coordonau politica editoriala a postului A3, anti-Basescu, acum se duc sa pupe dulce o chelie :))). E din ce in ce mai funny, zau daca nu.
  • calivita calivita
    da b1 are post de stiri
    hahhaahah
  • Alice Alice
    Ce sa faca Dnul Oancea si dna Titiriga la B1? Acolo este o adunare a refuzatilor de peste tot.Ar trebui dati toti afara si angajati altii noi, tineri, dornici de treaba.Chiar si astia care prezinta emisiuni separat de stiri, sunt veniti pe pile si cunostinte la B1.Eu sunt studenta la Jurnalism( a 2-a facultate) si va spun tuturor interesati ca sunt colega de an cu PREZENTATOAREA unei emisiuni de la B1, care se cheama "Cu ochii pe ei".Poate nu vi se pare nimic anormal pana aici dar este de notorietate ca ea NU ARE STUDII SUPERIOARE FINALIZATE pana acum! Deci, este o amarata cu studii medii? Asta o sa puna B1 pe picioare si Aura Titiriga sa isi frece mainile? Eu ma chinui sa termin 2 facultati si inca nu am ajuns sa lucrez in presa cu contract ferm si altii fara studii, uite ca pot( la B1 )

Trimite un comentariu

sus