Skip to main content

Moise Guran: La anul vreau să am două emisiuni TV şi două de radio

 

În planul meu de dezvoltare este ca la finalul anului viitor să am patru producţii media, două pe radio şi două pe televiziune”, a declarat pentru paginademedia.ro Moise Guran, realizatorul emisiunii Ora de business, de pe TVR 2.

Publicitate

Prima producţie de radio a început de câteva săptămâni, pastila zilnică BiziDay, pe Europa FM. Urmează, la anul, o emisiune mai complexă, care nu se va focusa pe business, tot pentru Europa FM.

Cât despre planurile în televiziune:

“Am avut propuneri şi de la alte posturi TV. Nu le-am refuzat, doar le-am amânat. Dar pot să spun că voi fi producător pentru celelalte emisiuni, nu voi apărea şi eu ca prezentator”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mda mda
    daca tu te uiti la OTV nu inseamna ca nimeni nu se mai uita la TVR fie el si programul 2. Daca tu nu te uiti la TVR(nu cred ca e prima data cand ai cam aceleasi comentarii legate de aceasta televiziune), nu inseamna ca intreaga romanie are aceleasi preferinte ca tine. Imi e scarba de astfel de persoane care se dau rotunde ca nu se mai uita la TVR...de parca cei care se uita sunt inapoiati.
  • Maria Maria
    Ce mare dreptate ai.
  • nepriveste nepriveste
    moise se price la strategii monetare la restul .... mai putin , cat despre faptul ca anul viitor va avea 4 productii media , eu nu prea cred asta , cel putin un bun profesionist, nu va putea niciodata sa faca 4 emisiuni la un nivel calitativ superior.

    oricum numai de bine pentru Moise.
  • Vanda Vanda
    Da, la TVR2 nu se uita nimeni.
    Acum e bine?
  • profesor profesor
    Scrie cineva aici ca la TVR2 nu se uita nimeni ... esti in eroare se uita f multi ... iar, Moise n-a cazut in anonimat de cand s-a mutat ... dimpotriva mi se pare mai liber si mai relaxat dupa ce a schimbat atmosfera toxica a Antenelor. Think about!!!
  • GIO GIO
    Este un realizator umflat cu pompa, dar norocul joaca un rol important in viata fiecaruia.
  • nu conteaza nu conteaza
    Felicitari Moise.
    Am lucrat cu tine nu conteaza cine sunt insa esti profesionist si-ti place ceea ce faci.
  • Petrisor Petrisor
    Unde sa aiba emisiuni TV? La TVR 2? La acea televiziune unde nu se uita nimeni? Pacat ca a cazut in anonimat
  • Vanda Vanda
    Simplu: de la cap.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Imi pare cel mai competent prezentator-analist din zona finantelor iar estimarile facute pana in prezent au dat dovada de mult realism si pertinenta.
    Este un tip foarte capabil si sper sa reuseasca in tot ceea ce isi propune.

Trimite un comentariu

sus