Skip to main content

Noua organigramă TVR. Mirela Dragnea, exCaţavencu, la Departamentul financiar. Ce poziţii au consilierii lui Andi Lăzescu.

 

Organigrama TVR, cu mai multe departamente nou înfiinţate, a devenit funcţională de ieri. În noua structură, Mirela Dragnea, ex Caţavencu conduce un nou departament: Management Financiar şi Bugete Operaţionale.

Publicitate

Dan Radu, consilierul lui Andi Lăzescu, a fost numit Director Producţie Editorială şi Programe, poziţie din care are în subordine canalele postului public.

Mona Dîrţu se ocupă de Departamentul TVR Interactiv. Larisa Ghiţulescu, până în prezent consilier pe comunicare, coordonează noul Departament de comunicare.

Modificările şi posturile noi din organigramă, în continuare:

  • s-au înfiinţat departamente noi pentru “eliminarea risipei” şi “o mai bună valorificare a resurselor instituţiei”. Printre acestea: Departamentul Management Financiar şi Bugete Operaţionale, Departamentul Bugete Operaţionale şi de Producţie, Departamentele TVR Cinema, Academia TVR, TVR Interactiv, Dezvoltare şi proiecte strategice.
  • Departamentele din cadrul Direcţiei Editoriale (cinci la număr) au fost transformate în 11 redacţii.
  • Cancelaria preşedintelui a fost desfiinţată.

Posturile nou înfiinţate în organigrama TVR:

Direcţii:

Director Producţie Editorială şi Programe – Dan Radu
Direcţia Editorială – Cezar Ion
Direcţia Strategie Programe – Horia Romanescu

Departamente:

Bugete Editoriale şi de Producţie – Aurel Linţoiu
Management Financiar şi Bugete Operaţionale – Mirela Dragnea
Departamentul de Comunicare – Larisa Ghiţulescu
Departamentul TVR Cinema – Sanda Vişan
Departamentul TVR Interactiv – Mona Dîrţu

Redacţii:

Social Politic Economic – Gabriel Giurgiu
Divertisment – Dan Manoliu
Educaţie Ştiinţă – Mihai Răzuş
Istorie Religie – Elena Dinu
Copii Tineret – Mihai Manolescu
Programe Speciale – Constantin Trofin
Emisiuni în Limba Maghiară – Sandor Kacso
Emisiuni în Limba Germană – Christel Ungar Ţopescu

Organigrama care a intrat ieri în vigoare a fost aprobată de Consiliul de Administraţie în 24 septembrie. Numirile sunt interimare şi au fost făcute prin decizia preşedintelui televiziunii, Andi Lăzescu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Da, care-i "doamna intelectuala"?
  • paul S paul S
    prostii... nimicuri...

    sa nu scoata din grila Teleenciclopedia si Daca doriti sa revedeti...
    ...si Arena Leilor si D'ale lui Mitica.
    in rest, bocu tot boc ramane si daca il trag astia-n film prezentand realizari.
    ...si talk-show-ul doamnei intelectuale sa ramana
    ...si stirile "Mesager" din Republica Moldova, singurele stiri normale in limba romana.
  • gicu gicu
    nea dorine ,esti............... belea de om ,.....n-am mai ras asa de mult.Felicit cancelaria
  • geta geta
    Din echipa asta de consilieri geniali si de viitori sefi stralucitori lipseste Sorin Simon care trebuia sa preia TVR Interactiv. Gurile rele spun ca nu l-au putut numi pe post pentru ca nu are licenta luata. Solutia de consolare - Mona Dirtu.
  • cancelaria cancelaria
    Ce te-am pacalit, nea Dorine! Sunt eu, Marius, vecinul de la parter care iti aducea salam cand erai internat. Pai mata ai datorii de 1250 de lei la intretinere si te dai cetatean pe bloguri? De ce nu le zici ca nici n-ai televizor, nea Dorine? Ca l-ai vandut cand ai stat 6 luni in spital cu TBC? Hai, bre, ca ai ajuns prea departe cu treaba asta cu petitiile...
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    @ Cancelaria: esti mai tare ca divertis lend av gioucs:))))
  • Dorin Constantinescu Dorin Constantinescu
    O noua dovada a degradarii la care a ajuns aceasta natie. Raspunsul pe care il primesc de la Cancelaria TVR. Desi am inteles din articolul domnului Obae ca acest departament al TVR a fost desfiintat. Frumos mesaj de adio al acestui departament, nu am ce zice.
    Nu imi dau seama care ar fi importanta varstei mele. Dar, pentru conformitate, doresc sa va informez ca sunteti intr-o grava eroare referitoare la etatea mea.
    Am 36 de ani. Sunt din Bucuresti, cartier Vatra Luminoasa. Am absolvit recent cursurile de Drept ale Universitatii Bioterra, una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant din aceasta tara. Sunt un autodidact si cred in puterea fiecarui om de a schimba ceva in bine. Se pare ca suntem din ce in ce mai putini cei care cred in aceasta. Voi contacta TVR pe adresa [email protected] (adresa luata de site-ul de internet al TVR) pentru a va transmite datele mele de identificare precum si adresa postala unde sa mi se poata remite raspunsul la care se face precizare.
    As dori sa va spun ca va multumesc pentru raspuns dar gustul atat de amar pe care il resimt ma impiedica sa fac acest lucru.

    Fara respect,
    Dorin Constantinescu
  • cancelaria cancelaria
    Stimate domnule Constantinescu,

    Va multumim pentru sesizarea facuta si, mai ales, pentru simtul civic de care dati dovada, chiar si la o varsta asa inaintata. Am luat act de ea si o sa vi se raspunda prin posta, acasa, in termenul specificat de lege. Speram ca raspunsul nostru sa va gaseasca printre cei vii. Nu ne lasati adresa, o stiu baietii de la noi. Pana atunci, va invitam sa urmariti in continuare programele noastre informative si de divertisment, precum si cele adresate telespectatorilor mai in etate si care inca nu s-au inaltat.
    In incheiere, vrem sa va transmitem cele mai bune urari de Anul Nou, pe care ne dorim din toata inima sa il prindeti alaturi de cei dragi.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Acestea sunt posturile noi din organigramă.

    Nu au fost schimbaţi şefii Departamentelor/Direcţiilor deja existente.
  • Horea Horea
    Hai sa nu radem!
    Daca bine observi, in noua organigrama apar nume noi. Necunoscute chiar. Au disparut "dinozaurii" care conduceau de cand lumea. Ce-i rau in asta?
    Sassu avea clasa? Da, avea clasa politica psd-ista.
  • Dorin Constantinescu Dorin Constantinescu
    Iata de ce aceasta tara se afla in stadiul actual. Mistocareala, derizoriul si lipsa de atitudine civica au ajuns legi nescrise de convietuire. Nu am vrut decat sa subliniez ca sunt un cetatean obisnuit al acestei tari, un cetatean care isi indeplineste obligatiile fata de statul roman si care se asteapta la reciprocitate.
    Multumesc domnule Obae pentru lamuriri.
    In privinta dotarii autoturismului meu, precizez ca nu posed asa ceva. Sunt un utilizator al transportului in comun.
  • Simion Simion
    HAI SA NE RADEM!!! Sassu era un domn !!!!Avea bun simt, rafinament si clasa!!!! NU am fost de acord cu el dar cand vad ce se intampla am numai cuvinte de bine la adresa lui.Uitati-va si voi ce se intampla si o sa il regretati, ca si mine!!!
  • Maria Maria
    Dar "celebrii" Doru Dumitrescu si Dumitru Dinca?
  • Horea Horea
    @ Gogu.
    Nu-i pot pune si ... stampila.
    Am totusi nevoie sa-mi prezinte "dovada" (vezi expresia "celebrei" academiciene, din timpul Procesului de pomina) corectitudinii.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Hahaha! Mirela Dragnea la "Management Financiar şi Bugete Operaţionale"? Moaamaaaa! Sa vezi de-acum inainte numere de iluzionism si experimente de tip Philadelphia cu banii publici. Prietenii-martori la precedentele hocus-pocusuri financiare facute de d-na Dragnea in sectorul privat al mogulului rau stiu cum si, mai ales, de ce:)))

    @ Horea: Vezi ca i-ai dat raspuns incomplet d-lui Constantinescu. Ai uitat de stampila pe timbru.

Trimite un comentariu

sus