Skip to main content

PAGINA DE RÂS: Adevărul de seară găseşte ştiri şi-n fund

 

Când n-ai ştiri, le cauţi şi-n fund! O ştire de un umor absolut nebun de la corespondenţii Adevărul de seară: "O constănţeancă a ascuns în fund banii furaţi; poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei"

Publicitate

Ştirea începe în forţă: “O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână.”

Dacă titlul şi primul paragraf sună doar promiţător, ţineţi-vă de …burtă la declaraţia de Divertis a poliţistului din Lehliu:

“Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit”.

Sărmanii apărători ai legii, care stau, la propriu, după fundul femeii, încă au probleme cu număratul banilor (nu încercaţi să vă imaginaţi scena). Cel puţin aşa zice acelaşi poliţist, mirat şi el de performanţele intestinale ale femeii/bancomat:

„În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos, dar nu se ştie încă suma“.

Pentru deliciul lecturii, iată ştirea integral, preluată de pe site-ul Adevărul:

O constănţeancă a ascuns în fund banii furaţi; poliţiştii mai au de recuperat 900 de lei

O femeie din Constanţa încă mai elimină din cei 5.000 de lei furaţi în urmă cu mai bine de o săptămână. Femeia cu antecedente penale a tâlhărit un bătrân pe care l-a întâlnit în tren.

Violeta Florentina Anghel (35 de ani) din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu a fost reţinută în data de 30 octombrie. Femeia cunoscută cu antecedente penale a intrat în vorbă cu un bătrân, în trenul accelerat 1822-1, pe ruta Bucureşti-Constanţa.

Victima le-a povestit anchetatorilor că venea de la Arad, unde încheiase o tranzacţia pentru vânzarea unei proprietăţi, iar cei 5.000 de lei reprezentau contravaloarea avansului obţinut.

Ion F., 80 de ani, din oraşul Năvodari a mai declarat că la Ciulniţa a observat că-i lipsesc banii din buzunarul pantalonului, indicând-o drept posibilă autoare a faptei pe cea cu care călătorise în compartiment şi cu care se împrietenise.

„Am găsit asupra autoarei doar 2.000 de lei. Încercăm să aflăm ce a făcut cu restul, dacă a avut complici sau nu“, ne-a declarat Viorel Spînu, şeful postului de Poliţie Transporturi Lehliu.

Poliţistul a povestit pentru „Adevărul de Seară“ Călăraşi cum s-a dat hoaţa de gol. „Ne pregăteam să ducem suspecta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, când i-au ieşit din fund 300 de lei. Suspecta a fost dusă la spital, pentru un tuşeu rectal, dar nu s-a reuşit“, a spus Spânu.

Hoaţa a fost reţinută pentru 29 de zile. „În arest, la interval de trei zile a mai scos 600, apoi 700 şi 500 de lei. Azi dimineaţă a mai scos, dar nu se ştie încă suma“, a completat Viorel Spânu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexam Alexam
    De senzatie :)))))
  • Nicolae Nicolae
    A fost si la Realitatea stirea.
  • Agamemnon Agamemnon
    Bravo Andrei! ;)
  • Horea Horea
    Asta-i pagina de RÎS?
    Cred , mai degraba, ca e ... INVERS!
  • imposibilu imposibilu
    @Bianca:

    Tot ce fur, ascund in c*r
  • BIanca Oanea BIanca Oanea
    Andrei Velea, unde esti sa dai un titlu?????? De ce nu l-or fi sunat, frate, baietii astia de la AdS?
  • laurentiu laurentiu
    bun titlul articolului. aiurea a mai ajuns presa asta :)

Trimite un comentariu

sus