Skip to main content

PE SCURT: 6 ani de Radio Guerrilla. Ce vedem la Pro TV şi la TVR de 1 decembrie. Zoli Toth la Naţional FM

 

Radio Guerrilla, postul deţinut de grupul media Realitatea-Caţavencu, sărbătoreşte astăzi 6 ani de la înfiinţare, sub sloganul Ziua Minţilor Deschise. Pro TV va împlini, pe 1 decembrie, 15 ani de existenţă.

Publicitate

TVR1 sărbătoreşte ziua României cu Herta Mulller, iar Zoli din trupa Sistem are pastile la Naţional FM.

Detalii, în continuare:

Concerte live la Radio Guerrilla?

  • În studiourile Radio Guerrilla, din două în două ore, au avut loc concerte live cu trupele: Les Elephants Bizarres (8.30), Suie Paparude (10.30), Partizan (12:30), Urma (14:30), Kumm (16:30) şi The Pixels (18:30). La capitolul aduceri aminte au fost difuzate promo-urile campaniilor iniţiate de Radio Guerrilla în ultimii 6 ani.
  • Primul buletin de ştiri care s-a auzit la Radio Guerrilla, în urmă cu şase ani, a fost prezentat de Adrian Nastase (ora 11.00), iar cel de la ora 12:00 a fost prezentat de Traian Băsescu. Cei doi erau la momentul respectiv în turul al doilea al cursei pentru preşedinţie.

Programe speciale de ziua Pro TV

  • Ziua de 1 decembrie se va desfăşura la Pro TV sub sloganul România DA. Cătălin Măruţă va prezenta dou editii speciale Happy Hour (10.00-11.00 si 15.00-17.30), în care va descoperi ce se află în spatele succesului cunoscut, în această vară, de unele piese româneşti pe piaţa internaţională. Măruţă va sta de vorbă cu artişti precum DJ Sava şi Raluka, Edward Maya sau Akcent, iar Inna va susţine un concert chiar în platoul Happy Hour.
  • Ştirile Pro TV vor difuza o serie de reportaje cu poveşti de succes ale unor români care au reuşit în România.
  • De la 17.30 Dansez pentru tine va rememora în direct cei 5 ani de existenţă cu aproape toate perechile care au concurat vreodata in emisiunea de pe Pro TV.
  • De la 20.30 Pro TV va sărbători tot cu Dansez pentru tine, când se decide perechea câştigătoare a celui de-al zecelea sezon.

Ce vedem la TVR de ziua României?

  • TVR va transmite, începând cu ora 10.00, în direct, parada militară a Ministerului Apărării Naţionale, slujba de Te Deum oficializată la Alba-Iulia şi depunerile de coroane.
  • Ca şi anul trecut, Marina Almăşan Socaciu este, începând de la ora 14.20, gazda unei ediţii speciale, de patru ore, a emisiunii Ne vedem la TVR. Actorii principali vor fi românii care au obţinut performanţe în competiţii internaţionale.
  • În curtea Televiziunii Române se va desfăşura un concert folcloric, timp în care care porţile Televiziunii Române vor fi deschise pentru toţi cei care doresc să o viziteze.
  • De la ora 13.00, Eugenia Vodă o are invitată la Profesioniştii pe scriitoarea germană de origine română Herta Muller, laureată în 2009 cu Premiul Nobel pentru Literatură.
  • Începând cu ora 18.30, TVR 1 a programat difuzarea documentarului Cavalerii cerului (Knights Of The Sky - SUA, Romania, 2010), în regia lui Nicholas Dimăncescu, american de origine română. Nicholas Dimăncescu va fi prezent apoi în studioul TVR 1, la o dezbatere moderată de Luca Niculescu.
  • Apoi, de la 21.20, Gianina Corondan şi Ovi vor fi gazdele emisiunii Eurofan, în care concurenţii Selecţia Natională Eurovision 2011 îşi vor face cunoscute piesele din concurs.
  • Programul dedicat Zilei Naţionale a României se încheie cu filmul Tertium non datur (difuzat la TVR 1 de la 23.30), în regia lui Lucian Pintilie şi avându-i ca protagonişti pe Victor Rebengiuc, Gabriel Spahiu şi Bogdan Stanoevici.

Ce face Zoli Toth la Naţional FM?

  • Artistul va realiza pentru postul Naţional FM o serie de emisiuni scurte (tip pastile) despre domeniul ecologiei.

Laura Tampa la Şcoala IAA

  • Laura Tampa a fost desemnată director executiv al Şcolii IAA, în urma unui proces de selecţie care a durat mai bine de 3 luni. Prin această numire, Laura Tampa se alătură echipei de conducere a Şcolii IAA, echipă compusă din Afrodita Blasius, Cristina Gheorghe, Dan Petre, Victor Dobre şi Felix Tătaru.
  • De-a lungul celor 15 ani de activitate, Laura Tampa a ocupat funcţii precum Regional Account Director CEMEA la Michael Conrad & Leo Burnett Frankfurt, coordonand peste 70 de ţări pentru clientul Philip Morris, Client Services Director al diviziei BTL Grey, perioadă în care a pus bazele unui departament specializat de Shopper Marketing pentru Procter & Gamble şi a coordonat clienţi precum British American Tobacco şi Heineken România. În perioada 2007-2009, Laura Tampa a fost Managing Director la Grey Bucureşti, perioadă în care performanţa creativă a agenţiei a fost recunoscută în festivaluri locale şi internaţionale (Effie, Cannes Lions şi Golden Drum).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus