Skip to main content

PE SCURT: Silviu Prigoană la Serviciul Român de Comedie. Campanie românească pe online, exportată în Croaţia şi Israel

 

Silviu Prigoană participă duminică, de la 21.45, la emisiunea “Serviciul Român de Comedie”. Gala de premiere Teacher's Film Festival 2010 va avea loc, pe 16 noiembrie, la Opera Română. Iar campania dezvoltată de agenţiile Lowe & Partners România şi HyperActive pentru site-ul “mamica24h.ro” a fost exportată în Croaţia şi Israel.

Publicitate

Silviu Prigoană  şi legile lui la “Serviciul Român de Comedie”

  • Silviu Prigoană va vorbi la “Serviciul Romn de Comedie” despre cele mai recente iniţiative legislative ale sale, de la legalizarea prostituţiei, la impozitarea vrăjitoarelor şi a ghicitorilor.

Scurtmetrajele publicitarilor la Teacher's Film Festival 2010

  • În competiţia de anul acesta s-au înscris 12 agenţii de publicitate cu 13 scurtmetraje. Materialele înscrise în competiţie pot fi vizionate luni, 15 noiembrie în cadrul Internetics HotSpot care va avea loc în Club Spice (Calea Victoriei 21-23). Gala de premiere va avea loc marţi, 16 noiembrie şi va începe de la ora 19:30.

Lowe şi mamica24h.ro în Croaţia şi Israel

  • Lowe exportat în Croaţia şi Israel platforma mamica24h.ro, dezvoltată pentru Johnson & Johnson. Fiecare dintre rutinele îngrijirii bebeluşilor, cum le numesc cei de la Lowe, a devenit tema unei secţiuni a site-ului, unde mămicile au încărcat imagini şi poveşti cu bebeluşii lor.
  • Timp de şase săptămâni, mămicile au fost premiate în funcţie de numărul de voturi pe care le-au strâns pozele puse pe site. La finalul campaniei au fost aleşi trei mari câştigători - bebeluşi care, alături de mămicile lor mămicile lor, vor apărea în pictoriale dedicate în revista Superbebe.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus