Skip to main content

Capital TV la B1 şi alte schimbări în grila programe a postului

 

La doar o săptămână după plecarea lui Radu Moraru, moderatorul emisiunii Naşul, B1 TV operează schimbări în grila de programe. Una dintre noile emisiuni de pe B1 TV este Capital TV, un program economic prezentat de Răzvan Orăşanu. Emisiunea va fi transmisă în fiecare duminică, în intervalul 21.00 – 22.00.

Alte schimbări de grilă

  • Emisiunea Evenimentele zilei îşi extinde timpul de emisie de la trei la cinci ore. Motivul? Astăzi este ultima zi de 6! Vine presa. Emisiunea de analiză şi dezbatere Evenimentele zilei va fi moderată, în prima parte (15.00 – 18.00) de Horia Ghibuţiu, iar în cea de-a doua (18.00 – 20.00) de Alina Stancu.
  • În locul emisiunii “Naşul”, de la ora 21.00, va intra, în direct, talk show-ul “2+1”, realizat de Ioana Lupea şi Mircea Marian, după cum paginademedia.ro a scris aici.
  • În noua grilă de iarnă, care este valabilă din această săptămână, intră şi două producţii noi: “Zece Plus” şi “Capital TV”. Zece plus este o emisiune de dezbateri culturale, socio-politice sau istorice, care va fi moderată de Cristian Gava, în fiecare sâmbătă, între orele 22.00 şi 00.00. La discuţii vor lua parte peronalităţi marcante ale unuia dintre cele trei domenii pe care le abordează noul program.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sovi sovi
    ba ce aveti cu Ioana Lupea; eu n-am vazut pe piata la ora actuala un ziarist care sa analizeze ca ea un subiect : obiectiv si din mai multe perspective. Probabil ca n=are pe cine stie ce farmec pt televiziune, dar eu zic ca cu un machiaj atractiv si cu o cosmetizare grafica buna a emisiunii, poate fi no 1 vandabil pe TV in intervalul de seara;
    cat despre RTV, vad ca Ursu incearca niste discutii mai putin crizate; ceilalti precum Cretulescu sau de foc Oana Stancu inca urla de nebune pe post :)) (poate si de asta au despartit emisiunea ora: unu sa fie mai moderat si celalalt sa urle si sa infiereze cu ura :)) )
  • Vorica Vorica
    Oare cine se va uita la postul asta daca in locul Naului a pus emisiunea cu Iona Lupea, care habar n-are de ea si nu numai. Pe langa asta, la conducerea postului a venit un mare care sufera de grandomanie, Vlad Pufu. Crede ca daca are bani..e si destept. A dus de nas atatia oameni care muceau la revistele pe care le patrona. Vai de cei care vor lucra alaturi de el.
  • geo geo
    cred ca am sa scot postul asta de televiziune din memoria televizorului. in afara de citeva filme vechi romanesti expirate si redifuzate, nu mai vezi mare lucru care sa intereseze. cel putin pe mine...
  • presa presa
    zuper!
    Orasanu? asta cine mai e? alt oportunist..
  • geo geo
    Capital e duminica seara de la 9, zece plus e simbata seara de la 10...adica la ore la care lumea se uita la emisiuni de divertisment...emisiuni cu circuit inchis care nu intereseaza lumea au fost puse la ore de maxima audienta. punem pariu ca nu le vom vedea NICIODATA in topul celor mai vizionate 50 de emisiuni TV?
  • viper viper
    pt dm :cind o zbura porcu fara avion o sa se uite mai multa lume lab1tv
  • DM DM
    Daca cei de la B 1 TV au decis sa-i puna in locul lui Radu Moraru pe Lupea si Mircea Marian inseamna ca aceasta televiziune va depasi PROTV in audiente. Bravo lor, s-o tina tot asa.
  • Silviul Silviul
    N-are cu cine...
  • Moromete Moromete
    Apa de ploaie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ana ana
    SLABUT! Asteptam mai mult dle. Oancea!

Trimite un comentariu

sus