Skip to main content

Cătălin Tolontan, ofertat de Dinu Patriciu

 

Cătălin Tolontan a primit o ofertă de la Dinu Patriciu, pentru un post în conducerea trustului Adevărul Holding. Potrivit unor surse din Adevărul Holding, jurnalistul de la Gazeta Sporturilor a avut deja cîteva întîlniri cu Dinu Patriciu şi cu Peter Imre pe această temă.

Publicitate

Dacă Tolontan va da curs ofertei, ar fi a doua oară cînd jurnalistul coordonează şi alte publicaţii în afara celor sportive.

În 2001, ca director al companiei Publimedia, el a condus toate publicaţiile din grupul media deţinut de Adrian Sârbu. Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Tolontan nu a comentat informaţiile.

Mutările lui Tolontan

Prima mutare importantă a lui Cătălin Tolontan a fost în 1997. Atunci, jurnalistul şi toată echipa de la cotidianul Sportul românesc au trecut la MediaPro, pentru a înfiinţa cotidianul Prosport.

Cea de-a doua mutare a fost în 2003, la scurt timp după cumpărarea cotidianului Prosport de către Ringier. Toată echipa redacţională condusă de Cătălin Tolontan a plecat atunci la Gazeta sporturilor, cotidian din grupul Intact.

Citeşte şi:

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maricel Maricel
    @Dragos

    Dom' Profesor:

    1. A aparut un nou verb in limbutza romana: a afrodi?
    2. Verbele se scriu cu majuscula?

    Altfel nu vad de unde Afrodit-o...

    Mana pe carte analfabetilor!!!
  • Horea Horea
    @Tiberiu
    As fi foarte de acord cu tine daca mi-ai da voie sa-ti anulez doar o singura litera si doar dintr-un singur cuvant.
    Litera e "t". Ghicesti care-i cuvantul si cum s-ar pronunta el (acel cuvant)fara acea litera?
  • Marian Marian
    Nu ma Dragos, ma intreb insa unde era Tolontan cand PNL si PSD au gaurit Fondul de Dezvoltare faurit din privatizarea BCR de vreo 3,5 miliarde de euro aruncadu-l la primarii fara nici un proiect in spate, cand Voiculescu lua un teren ce valora 8 milioane de euro cu doar 100000 de euro si cand
    Vantu primea de la Tariceanu rambursare ilegala de TVA de 62 milioane de euro.
    Stii ma Dragos, mie imi plac oamenii verticali, care sunt echidistanti, nu cei selectivi.
    Capisci, ca mie mi-e sila!!!
  • Dragos Dragos
    Mai Marian nu esti tu cumva Elena Udrea ? ce-ai cu Tolontan? Te-a suparat ca a descoperit hotia doamnei Ridzzi? Eu am toata mila pt doamna Ridzii stiu ce inseamna sa fii bolnava de o boala asociata cancerului, dar atunci cand a fost obligata sa fure pt fiica lui Basescu, trebuia sa stie ca marinarul o va injunghia pe la spate, din fericire pt ea ai existat tu Afrodit-o si ai schimbat votul in parlament, iar ea a scapat, insa rusinea a ramas.
  • Marian Marian
    Schimbarea mogulilor e o moda pentru pseudo-jurnalisti! Tolontan s-a decredibilizat de foarte mult timp, nici nu mai conteaza unde scrie si pentru cine!
    Mi-e sila!
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Este un om ancorat de realitatea sportiva, de fenomenele competitionale. Sa il deturnezi de la viziunea creativa si sa il pui mare sef, cred il obligi sa taca si sa faca pe durul, fara a avea calitati native de sef.
  • Varanul Varanul
    1. Gazeta Sporturilor va fi cumparata de Patriciu.
    2. Tolontan va fi sef peste tot ce inseamna Sport la Adevarul Holding; zilele lui Dorin Chiotea si ale unor sefi de acolo sunt pecetluite.
    3. In faza a doua, Tolontan va fi nr 1 pe editorial in trust, inclusiv pe partea de Web; deci, zilele lui Vlad Iepurescu sunt si ele numarate. Cartianu va ramane, Orcan va pleca si el.
    4. Cand contractul pe trei ani al lui Imre se va incheia, baiatul lui Patriciu, Andrei Stefan, va prelua Holdingul de forma, dar in realitate Tolo va conduce tot.
  • Iago Iago
    Si daca ia si "echipa" dupa el? Si daca face la Adevarul un "nou" ziar de sport?
    Tan-tanis!
  • Florin S. Florin S.
    Nu va pleca de la Gazeta Sp, unde face ce vrea si are o echipa bine sudata dupa multi ani. Ptr Tolo vine intr-un moment bun o asemenea oferta, ii creste cota in ochii lui Felix. Apoi cum naiba sa lucreze cu Imre, care e obisnuit sa isi bage coada in fiecare zi in treburile editoriale? Probabil e dorit pentru o functie suprema pe editorial dar chiar si asa "garantiile" oferite de Patriciu se vor imprastia ca fumul dupa 2-3 "luni de miere".
  • patriciu patriciu
    ba o sa vina tolontan la adevarul
    si cu sprijinul lui Stefan Andrei o sa schimbe citeceva pe-acolo, prin punctele esentiale
  • Tibanu Tibanu
    E chiar bine as zice pentru orice om de media sa fie curtat. In ziua de azi cel mai sigur lucru e schimbarea.
  • Petrisor Petrisor
    Nu, nu se va duce acolo pentru ca n-are cde face in acea organizatie. Adevarul Holding este un trust - balon umflat care se va sparge la un momentdat.

Trimite un comentariu

sus