Skip to main content

CONCURS MESERII MURDARE 2: Care e cea mai utilă meserie murdară

 

ACTUALIZARE:

Publicitate

Concursul 2 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat.

Paginademedia.ro şi Discovery Channel vă invită din nou la un concurs de Meserii murdare.

Întrebarea concursului: "Care ţi se pare cea mai utilă meserie murdară şi de ce?"

Postează răspunsul tău în comentariie la acest articol şi poţi câştiga:

1 Ipod
1 rucsac Discovery
1 memory stick de 14 gb

Câştigătorii vor fi aleşi săptămâna viitoare de echipa Discovery Channel.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stoica Traian Stoica Traian
    Cred ca meseria de a fi miner este o meserie utila dar murdara, nimanui nu i-ar placea sa stea sub pamant cu picioarele in apa si plin de carbune dar este utila datorita energiei electrice pe care ne-o aduce.
  • Mirea Cristian Mirea Cristian
    Cea mai utila si murdara meserie este cea de bucatar. Toata lumea prepara mancare si stie cate trebuie sa cureti, sa speli, sa mirosi sau sa gusti ca sa iasa o mancare buna si gustoasa, iar pana la produsul final nu toate sunt asa gustoase sau frumos mirositoare, mai ales curatenia care trebuie facuta la sfarsit.
  • Observator Observator
    In capitalism OPINIE PUBLICA nu exista! Era o lozinca a trecutului pentru magulirea poporului.
  • motocu motocu
    dupa parerea mea cea mai murdara si utila meseri ar fi cea de gunoier
  • Lexa Lexa
    Infirmier :D
    e destul de murdara. mai ales in spitalele noastre .. sau brancardier .. ceva in genu oricum :D
  • Minerva Minerva
    Sa fii vanzator/achizitor la o casa de amanet este cea mai utila meserie murdara. Ai de-a face cu tot felul de oameni care sunt in situatii disperate, saracii de ei. Si pe fiecare trebuie sa-l minti cu zambetul pe buza, sa-l inseli fara sa-ti tresalte un muschi pe fata, sa incerci sa-i iei bunurile platind cativa firfirei. Asta pentru a mentine firma pe linia de plutire in economia asta originala romaneasca.
  • Cristina Zugravu Cristina Zugravu
    O meserie foarte murdara este aceea de curatator de mate in abator ... dar ce ne-am face fara cei dispusi sa presteze astfel de servicii?
  • Ionescu Aneta Ionescu Aneta
    Meserriile murdare uneori sunt cele mai necesare.Una este cea de imbalsamare cadavre.
  • petrisor ionel petrisor ionel
    Consider o meserie murdara si necesara aceea a controlorilor RATB. Nu stiu inca de ce dar mi se pare mai josnica ca prostitutia.
  • Raul Pantea Raul Pantea
    Cea mai murdara meserie si utila meserie in acelasi timp este prestata de cei care "reasambleaza" persoanele decedate in urma unor accidente grave in vederea inmormantarii.
    Este utila deoarece permite familiei si cunoscutilor sa isi revada persoanele dragi cat mai aproape de infatisarea obisnuita dupa un accident grav si permite continuitatea obiceiurilor crestine fara a soca ceea ce inseamna o inmormantare. Merci
  • Adrian Adrian
    Meseria de hornar, mi se pare utila si murdara. Daca ei nu ar exista, multe case nu ar putea folosi hornurile pentru a face focul in soba si astfel ar muri de frig sau, mai bine,pot ajuta la buna functionare a acestora.
    Aceasta meserie este foarte murdara, iar fiecare interventie te incarca cu funingine, adunata de-a lungul timpului in horn si bineiteles, inevitabil, se poate respira aceasta funingine toxica.
  • baroana mic adrian baroana mic adrian
    cred ca cea mai mizerabila meserie pe care am vazut-o la meserii murdare a fost aceea cand mike a trebuit sa curete tancul acela petrolier pe dinauntri cu jetul de apa.
  • CosminD CosminD
    Sunt multe meserii murdare foarte utile, dar imi motivez alegerea pe baza experientei proprii. Acum ceva timp, pe vremea studentiei inca neapuse, locuiam intr-un camin studentesc, iar baia era comuna. Sa descriu in cuvinte toaletele imi este destul de greu. Am incercat sa-mi scot anumite imagini din cap, dar fara reusita. Nu vreau sa-mi imaginez ce amintiri are femeia de serviciu care curata acele WC-uri de ani de zile si probabil inca o face. Din partea mea, ar fi meritat o statuie in fata caminului pentru munca pe care o depunea. Dupa ce facea curatenie, WC-urile erau ca noi. O munca murdara, dar utila pentru mentinerea curateniei. Din pacate, unii oameni sunt mult prea lipsiti de simturi! Din fericire, exista persoane care curata in urma lor.
  • Tosa Silviu Razvan Tosa Silviu Razvan
    emisiunile*
  • Tosa Silviu Razvan Tosa Silviu Razvan
    Cea mai mizerabila meseria de pana acum a lui a fost cea in fabrica de carbune,le intreba pe cele 2 batrane, cand s-a murdarit din cap pana-n picioare, era negru de taciune cand incerca sa curete filtrele alea. Cea mai utila ? Pai carbunele este un combustil natural, plus se pot face o multime de lucruri. De urmarit "How It's Made" cred ca am vazut toate emisiune de pana acum cu Mike :)

Trimite un comentariu

sus