Skip to main content

Consolidare: Antena2 şi Euforia TV se mută în barca Antenei1. Sorin Alexandrescu conduce noul grup

 

Societatea care deţine Antena1 înglobează, din această lună, alături de postul generalist al trustului Intact şi posturile Antena2 şi Euforia TV. Odată cu această schimbare, societatea Antena 1 SA s-a transformat în SC Antena Group SA.

Publicitate

Sorin Alexandrescu este cel care coordonează activităţile noii entităţi administrative, din poziţia de director general. Din primăvara acestui ani şi până în prezent, Sorin Alexandrescu a deţinut funcţia de director general al postului Antena1.

Sorin Alexandrescu explică schimbarea:

“Această mişcare este una strategică, facilitează o mai bună sinergie operaţională la nivelul staţiilor tv ale grupului. Noua entitate creată va avea avantajul strategiei coordonate multibrand prin intermediul unei singure platforme operaţionale. Avantajele pe care le implică sunt multiple, atât în zona de conţinut, cât şi în cele de vânzări, marketing şi tehnic. Concret, vorbim de o mai mare flexibilitate a conţinutului produselor noastre, precum şi a ofertei de costuri pentru clienţii noştri.”

Cele trei branduri reunite sub noua societate îşi vor păstra identitatea, potrivit reprezentanţilor trustului Intact.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SONIA SONIA
    Pai de ce nu se spune pe bune??? Cu onor, antena 1 e pe pierdere mare de tot, cam la fel si Euforia Tv.Singura mai rasarita si pe + este Antena 2.Are oameni putini si bine impartiti.Alexandrescu le face pachet de ochii lumii si le baga la licitatie internationala, 3 televiziuni la pret de 1 (dar una si buna).De acum se asteapta RTL sau cum s-o chema,ZDF....Nu e rau,isi iau jmekerii bani cu sacul, dar Antena 3 ramane arma de vanatoare pentru ei....
  • Dr.DRE Dr.DRE
    A!...E tipul cu buzunarele pline de cremshnit! Mai pe intelesul corporatistilor "a.k.a."Cofetarul...Imi aduc aminte..E tipul care a revolutionat Observatorul, ducandu-l la un minim istoric de 3 share! hahaha! Bafta, Camelutza V!
  • ionescu ionescu
    Dupa cat de lemnos se exprima si dupa mina din poza, omul asta este foarte nefericit.
  • Mogulas Mogulas
    Sorinaccio, vorbesti numai tampenii, dragul meu. Spune oamenilor pe romaneste ca vrei sa tai din costuri la greu si ca ne vei pune sa muncim la gramada pentru toate statiile, batrane! Solutia ta geniala mascheaza pierderile, tati, iar Antena 1 ii va duce in carca si pe ailalti. Basca o sa ne dam chilotii jos in fata agentiilor de publicitate. Apropo, da' niste consilieri englezi nu mai vin, ca e foame mare si pe la ei si ne prabusim prea discret in audiente fata de cum am putea cu astia la timona?!
  • nume nume
    @marian:
    ai dreptate antenele, realitatea si oricine zic ceva de base sunt penibili.

    http://www.paginademedia.ro/audiente-tv/#audiente_2010

    se vede negru pe alb conform audientelor, deci du-te si ia lumina de la Udrea
  • lilly lilly
    Tot ce-ar fi trebuit sa fie pasiune pentru frumos si-adevarat, s-a transformat intr-un exces pentru nevoi pecuniare.interesant...
  • violeta violeta
    Sorin Alexandrescu nu cred ca intelege nici el cuvintele pe care le foloseste. Sinergie operationala, flexibilitate a continutului produselor noastre...hahaha. Limbaj de lemn al unui corporatist spalat pe creier. Sigur stie si televiziune ca doar toti ne-am uitat la tv...
  • Marian Marian
    Antenele au luat-o pe urma Realitatii TV! Antena 3 e pe locul 7 in Prime-Time iar emisiunea lui Gadea pierde zeci de mii de telespectatori lunar (30000 in Noiembrie).
    Plecarea lui Oancea inca nu a fost cuantificata! Cred ca Antenele si Realitatea vor avea din ce in ce mai putin telespectatori dornici sa vada aceeasi actori in aceeasi piesa groteasca "Jos Basescu!".
  • alin alin
    asta cu sinergia operationala e tare.

Trimite un comentariu

sus