Skip to main content

Corina Drăgotescu rămâne doar consultant la Adevărul. Eugen Chelemen, noul director editorial

 

Corina Drăgotescu a renunţat la poziţia de Director editorial multimedia la Adevărul Holding, după ce a acceptat propunerea Realitatea TV de a-şi relua emisiunea Zona de Impact.

Publicitate

Jurnalista va realiza la Realitatea TV emisiunea Zona de impact, în fiecare vineri, de la ora 21.00, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Pe poziţia de Director editorial multimedia al Adevărul Holding va trece Eugen Chelemen.

Jurnalista va continua colaborarea cu Adevărul Holding dar, de la 1 ianuarie, va fi consultant pe proiecte editoriale.

De ce de la 1 ianuarie?

La 31 decembrie, expiră contractul de muncă dintre Adevărul Holding şi Corina Drăgotescu. De anul viitor, Corina Drăgotescu va fi remunerată pe firmă pentru activitatea de consultant.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gheorghe Pârlea Gheorghe Pârlea
    Dl Eugen Chelemen, ziarist respectabil, e adesea mult prea "rău" în prestaţiile sale televizate. Caută nodul în papură cu o insistenţă demnă de fapte mai bune. Prin urmare, trebuie să suporte şi dumnealui unele consecinţe - de exemplu, epigrama de mai jos:

    Jurnalistului Eugen Chelemen

    Ştiu o gură muierească
    Transplantată altui gen;
    Acum gura nefirească
    Turuie la...Chelemen.
  • Alf Alf
    Pai se apropie campania electorala si au constatat ca le-ar putea creste ratingul (tirajul) daca ziarul este administrat de un ipochimen maniac obsesivo-fobic, cu idei proaste dar fixe, ca cei din emisiunile politice de seara de la Realitatea sau A3.
  • marcel marcel
    Chelemen asta e unul dintre cei mai enervanti slujitori ai lui Patriciu
  • melania vergu melania vergu
    aline, zi tu un singur lucru bun facut de chelemen - crezi ca poti?
    hai, unul macar...
  • alin alin
    Kelemen se implica in Realitatea intr-un volum de munca atat de mare incat era imposibil sa nu faca greseli. Cei care il critica vad numai greselile fara sa vada ce a facut bine. E usor sa critici de departe. bravo, Kelemen!
  • mada mada
    Kelemen DIRECTOR? Da pe lista cui o fi el, nu e capabil de nimic,micutul, decit de birfe si evetual un sarpe mort in Satul Francez.Dragoteasca inapoi la banii lui Vintu...Hmmmm. Imre nu e prost, astia isi plimba banii intre ei, ca saraci nu sinr decit cu duhul. Sa fie sanatosi, nu citesc Adevarul de multa vreme.Nici ala gratuit, e pentru handicapati care isi bat nevestele.Buuuun Patriciu la spalat bani
  • adrian adrian
    Evident ca Evz e aproape de insolventa. Cu un director general ca Claudiu Serban, la ce v-ati fi asteptat?
  • Dragos Dragos
    Adevarul ca si Jurnalul National fac presa Evenimentul Zilei e aproape de insolventa
  • Dragos Dragos
    nU PLANGETI VOI COTIDIANUL ADEVARUL, chiar daca stimabila Corina pleaca, din pacate Cartianu ar fi trebuit sa plece, acest cotidian va merge inainte pt ca are mult de oferit si nu ma refer doar la minunatele sale carti, ci si la ADEVARUL DE SEARA, nu va bucurati anticipat Dinu Patricu stie ce face, oricum s-a dat startul la o politica ceva mai anti basista
  • sconcsparfumat sconcsparfumat
    Patriciule, cheama-l pe Corneteanu inapoi ca se duce sandramaua la dracu
  • geo geo
    consultant pe proiecte editoriale...rau a ajuns Dragoteasca...deci era o anumita incompatibilitate, asa cum am mai scris, sefii de la AH s-au prins de manevra si au cam trimis-o la plimbare. ce trist ptr un jurnalist bunicel avid dupa bani...
  • Mihai Mihai
    Eu cred ca nu-l cunoasteti. A facut tot ce spuneti dumneavoastra acolo.
  • melania vergu melania vergu
    Eugen Chelemen este un şef eficent...
    da, am ris tare :)
    best boy in town - e tare iscusit la treburi casnice, da
  • Gica Contra Gica Contra
    E clar ca asta e promovarea cea mai "spectaculoasa" din presa noastra de doi lei. Asa ajunge sef inca unul care n-a fost in viata lui pe teren (la fel era si Halpert), care n-are o relatie, care n-a facut un interviu. De ce ne mai miram cu totii ca tirajele ziarelor scad si ca nu se gaseste nimic interesant in ele? Pentru ca sunt conduse de frustrati precum Chelemen! Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si Falimente Suportabile!
  • toader toader
    Eugen Chelemen este un şef eficent, dar chinuitor. La Realitatea avea cele mai bune ratinguri, dar cu preţul trezirii reporterilor cu noaptea în cap şi frecându-i toată ziua cu tone de materiale. Oare va fi la fel de eficient şi în presa scrisă?

Trimite un comentariu

sus