Skip to main content

EXCLUSIV: Corina Drăgotescu revine la Realitatea TV

 

Jurnalista Corina Drăgotescu, director editorial multimedia la Adevarul Holding, se întoarce pe post la Realitatea TV. Ea îşi va relua emisiunea Zona de impact, pe care o realiza până să plece de la Realitatea TV, în luna iulie.

Publicitate

Zona de impact va avea acelaşi format de talk-show şi va fi difuzată vineri, de la ora 21.00.

Corina Drăgotescu va prezenta emisiunea la Realitatea TV şi rămâne pe poziţia pe care o deţine la Adevărul Holding, aceea de director editorial multimedia.

Emisiunea Zona de impact a fost realizată de Corina Drăgotescu la Realitatea TV până în această vară, când jurnalista a plecat în grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    daca si "zone de impact" e emisiune...

    l-au bagat alaturi de ea in emisiune si pe Ursu, pt a avea grija de ea, sa nu cumva sa NU fie suficient de dura cu guvernul
  • elvira elvira
    Corina Dragotescu probabil considera ca e o buna jurnalista, dar atata timp cat nu esti impartial nu poti spune asa ceva. Nu poti sa fi atat de acid numai cu o parte din invitati iar cu altii sa fi numai miere. Din asta se trage concluzia ce fel de jurnalism practica Corina Dragostescu si multi altii ca ea. Mie mi-ar fi rusine sa ma declar sau sa consider ca sunt jurnalist. Vai voua "jurnalisti"! Nu faceti nici doua parale,nu faceti nci un serviciu acestei tari cu toate comentariile voastre impertinente si fara nici o noima.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Ai scris cu majuscule ca să ieşi în evidenţă sau aşa ai cumpărat tastatura? Oricum, încă rîd de sintagma “jurnalist de politică vestimentară”…
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Ai scris cu majuscule ca să ieşi în evidenţă sau aşa ai cumpărat tastatura? Oricum, încă rîd de sintagma "jurnalist de politică vestimentară"...
  • vera petre vera petre
    CORINA D.SI-A MAI ARANJAT FIZICUL PE LA CABINETE DE CHIRURGIE
    ESTETICA -SPUNE NETUL-DAR CA JURNALIST DE POLITICA VESTIMENTATIA ESTE DE MULTE ORI CARAGHIOASA(bretelute)ORI
    CERCEII ACEIA ABSOLUT CARAGHIOSI.....
  • Gabi Dinescu Gabi Dinescu
    Nu era destul venin, mai trebuia. Desi nu o iubesc pe Ioana Lupea deloc, recunosc ca B1 le-a luat fata. Sunt discutii normale, actuale, intrebari de ziaristi. Sa nu-l iutam pe Turcescu, inca nober one in talk show. Bravo lui. Baiat destept. Asa mai salveaza breasla.
  • Web Host again Web Host again
    Inca ceva: nu e normal ca Dragoteasca, persoana care detine functia suprema dpdv editorial in Adevarul Holding, sa ia leafa din doua parti. Teoretic, la acest nivel dansa ar trebui sa-si dedice toata energia pentru a pune la punct proiecte si strategii ale grupului. Functia ei e mare mancatoare de timp si rezulta ca se fofileaza, din moment ce are vreme sa pregateasca talk-show prin alte parti. Halal imagine se promoveaza in Adevarul Holding, in timp ce multi subordonati abia au timp sa isi manance pe sub birouri pachetele de acasa. Asta e o lipsa de respect care se transmite de la cel mai inalt nivel, iar oamenii vor fi demotivati sa mai traga tare cand isi vad sefii cum o freaca pe sticla. Succes, oricum, cu talk-show-ul! Cu toate ca nici inainte n-a rupt gura targului...
  • Web Host Web Host
    Corina Dragostescu si-a gasit in sfarsit ceva util de facut. Si asa functia dansei de "director editorial multimedia la Adevarul Holding" se rezuma la a sta intr-un birou cu Eugen Chelemen si a bate la cap redactorii de la site-ul Adevarul, care se descurcau foarte bine si fara atatia noi sefi. In afara de cate un editorial din an in Paste, cele doua personaje nu fac nimic toata ziulica. Se aude ca se mai agita de forma cand e cate o motiune pusa la cale, sa vada lumea ca impart know-how cu galeata. Si ar fi enorm de lucru la dezvoltarea altor siteuri precum Click, Forbes, Tango, OK etc.
  • jojo jojo
    poate veni oricine ca doar gura e de ei sa le fie rusine, nimeni nu face nimic pt cetatenii acestei tari,pe ce dracu isi iau astea banii pe povesti? mama lor, rusine sa le fie, ne-au plictisit, ne e scarba sa mai deschidem tv-ul.suntem o tara de las ca nu facem nimic o revolurie orice asa nu se mai poate.trezest-te Romania, trezeste-te!
  • vintu vintu
    Corina, iubirea mea... O secunda! Mami, ce rugaminte am... Mami, te termini?
    Sa nu te transformi intr-un agent de intoxicare...
  • ciciudragotesc ciciudragotesc
    Incompatibilitate la Dragotescu?!Cred ca glumiti!Uitati-va la Nicoleta Vera Nicolicea care e membra in Consilul de Adiministratie al TVR, adica papa bani publici, si il mulge de bani pe Pariciu in fiecare luna ca doar e sefa de sectie la politic la Click!Asta e adevarata incompatibilitate, iar Corinuta ar trebui sa se simta mica, mica fata de forta stimabilei doamne Nicoleta Vera Nicolicea!Deci, domnule Patriciu, rusine!
  • deontologie 2.0 deontologie 2.0
    ar mai merge si un part time la antena 3.
  • geo geo
    din nou curge malaiul, mult si bun...cum sa nu se reintoarca!? cum ramine cu posibila incompatibilitate, dat fiind faptul ca doamna are si emisiuni la Adevarul TV, proiectul de televiziune online a lui Patriciu. cind vor obtine licenta CNA cei de la ATV, coordonatoarea proiectului va spune pas celor de la Realitatea, probabil...
  • Marian Marian
    Normal, Realitatea TV a ajuns pe locul 8 in Prime-Time ceea ce reprezinta practic o prabusire a audientei!

Trimite un comentariu

sus