Skip to main content

EXCLUSIV: Robert Turcescu va cumpăra Sport Total

 

Jurnalistul Robert Turcescu este în discuţii avansate pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al postului Sport Total FM.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Turcescu intenţionează să transforme staţia într-un post de radio de ştiri şi comentarii, împreună cu echipa demisionară pe care e condus-o la Realitatea FM.

Potrivit aceloraşi surse, la postul de radio va fi acţionar, însă minoritar şi Bobby Păunescu, proprietarul B1 TV, unde Turcescu realizează emisiunea 100%.

Postul Sport Total FM este deţinut de omul de afaceri Nicolae Bara (75%) şi de Şerban Chioncel (25%), directorul radioului. Bara se va retrage definitive din acţionariatul postului radio.

Sport Total FM emite în prezent în Bucureşti, dar mai deţine alte câteva licenţe locale, care nu sunt încă active.

Contactat de paginademedia.ro, Robert Turcescu a confirmat discuţiile pentru preluarea Sport Total FM şi a precizat că va da mai multe detalii la momentul finalizării tranzacţiei, cel mai probabil după jumătatea lunii ianuarie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • razvan razvan
    asta-i culmea sa ne contram pe un lucru evident.sptfm nu mai exista asta-i clar cat de bine sau rau va face turcescu o vor spune audfientele...sunt super fan radu banci andy stanescu si mihai pahontzu .daca dispar aceste emisiuni va fi un colaps acest 100% fm desi pahontu pare ca s-a incadrat.oricum el cam repeta stirile....dar il ador...cel putin m-am lasat de mancat painedin cauza lui si tot a castigat omul ceva......cat despre banciu acest TITAN al mass media sportive va pleca la primul gest lipsit de fair play al acestui turcescu pe care nu-l pot judeca deoarece nu-mi amintesc de el decat de la faza cu vanghelie cu conjugarea.dar sper sper sa citeasca aceste randuri BANCIU ANDI felicitari pentru tot ce ati facut
  • caius caius
    Azi a avut loc intalnirea noului actionarat al sptfm cu staff-ul actual. Sper ca urmaresti in continuare subiectul
  • zexe zexe
    Robert Turcescu doreste sa fie un Dan Diaconescu, in direct si in reluare pe media FM. Jenat!!!
  • milu milu
    interesant nu e de unde are bani turcescu. ca de atatia ani in linia intai in presa din romania a stransdestul. mai interesant este parteneriatul cu bobby paunescu.
  • marin marin
    cred doar ca va fi actionar doar cu numele si din spate o sa il conduca altcineva...
  • şandru şandru
    Pe unii dintre voi vă orbeşte invidia, nu-i de mirare că aveţi comentarii rău-voitoare. Înseamnă că Turcescu a făcut un lucru bun. Succes, Turcescule! Îl meriţi din plin :).
  • laurentiu laurentiu
    turcescu si sportul - ciudat :)
  • Horea Horea
    @naivu.
    Da domnule, asa trebuie judecat si procedat.
    Ai un VOT favorabil din partea mea si Sarbatori "decente" iti doresc!
  • nu conteaza nu conteaza
    Da si cu ceva ani in urma si-a luat casa ANL fiindca nu avea bani.
    Ce jenant!!!!!!!!!!!
  • naivu naivu
    propunere: petrisor, fara sa fiu de acord cu ce spune, mai sus, nick-ul horea, mi se pare absurd ca site-ul tau sa ascunda niste comentarii in limita decentei doar pt ca alti cititori nu-s de acord cu respectivul comentariu. n-ar fi mai corect sa ascunzi doar injuriile?
  • oana oana
    acum, tinand cont ca domnul Turcescu activeaza in presa inca din anul '92, de ce nu are avea bani? mi imi place RT, ii urmaresc activitatea de muuulti ani. ii doresc succes !
  • Sharron Clemons Sharron Clemons
    Si iata cum dispare unul dintre putine posturi "ascultabile" ...inca . Acum sa vedeti "echidistanta" si deontologie tip B1TV . Bineinteles o sa reapara concurenta acerba cu Antena Satelor , deobicei incheiata in favoarea ...satelor . Cat despre Andy , Radu si Mihai nu va faceti griji ca isi (si-au) gasesc (gasit) alternative . Iar admiratorii dl. Turcescu (cei 10 care or mai fi ?!) sa fie linistiti , pupat Piata PDL ....
  • Mircea Mircea
    La Realitatea avea undeva la 15.000 de euro salariu. Sa ne lase cu declaratiile acestea cum ca nu are bani. Sa fim seriosi, iar el capra in fata PDL-ului. Asta a invatat ca trebuie sa reprezinte jurnalismul? Sa pupi in fund un partid care sa iti dea bani negri?
  • catalin catalin
    Este cea mai mare idiotenie sa transforme acest post de radio intr-unul de stiri si comentarii. Aveam si noi un radio de sport si dispare si acela. "Rusine Dinu Patriciu" o sa se strige acum si pe un post de radio mai altfel. Rusine Base asta spunem noi, chiar nu aveai nevoie si de acel post de radio...
  • Horea Horea
    "Comentariu ascuns din cauza punctajului negativ"!!!
    Păi cine are dreptul sa-mi evalueze CALITATEA comentariului? Punctajul subiectiv al unora care trec, intamplator,pe aici.

    P.S. Nu sustin "ca comentariile" mele sunt obiective.

Trimite un comentariu

sus