Skip to main content

Narcisa porno a fost somată să se potolească

 

Abundenţa de scene de sex din Narcisa Sălbatică a intrat în atenţia CNA. Postul Antena1, care difuzează serialul românesc Narcisa Sălbatică, a fost somat să intre în legalitate.

Publicitate

Pentru excesul de scene deocheate, în vizorul CNA au mai intrat şi posturile Prima TV cu emisiunea "Şcoala de bune maniere", Taraf TV cu emisiunea "Fata de la miezul nopţii" şi OTV cu emisiunea de dimineaţă. Mai multe detalii în continuare.
Narcisa Iorga: Serialul ar trebui difuzat după ora 23.00

Decizia CNA poate fi aplicată de Antena1 fie prin eliminarea scenelor de sex, fie prin difuzarea serialului după ora 23.00, aşa cum prevede legislaţia audiovizuală.

Narcisa Iorga, membru CNA:

“Serialul prezintă scene repetate cu conotaţie sexuala, aşadar, potrivit legislaţiei audiovizuale, serialul trebuie difuzat după ora 23.00, nu după ora 22.00. Din câte constat din monitorizare, în fiecare zi, de luni până joi, avem câte o scenă de genul acesta”.

Cum s-a apărat Antena1?

"Nu putem pune semn de egalitate între o producţie artistică şi ce am văzut aici" (alte emisiuni sancţionate de CNA, în şedinţa de astăzi - n.r.), a spus reprezentanta postului Antena1, Mirela Bomboe.

Dan Grigore, membru CNA, i-a replicat acesteia: "Lăsaţi-mă, doamnă, cu imaginile artistice. Care imagini artistice?"

Şcoala de bune maniere încalcă legislaţia audiovizuală

Prima TV a fost sancţionat de CNA pentru trei ediţii ale emisiunii Şcoala de bune maniere, difuzate în intervalul 9-23 noiembrie. Potrivit monitorizării CNA, programul se caracterizează prin utilizarea excesivă a unui limbaj suburban, prin violenţă şi vulgaritate, precum şi prin difuzarea unor imagini cu tentă sexuală.

În emisiunea din 9 noiembrie una dintre participante, îmbrăcată sumar, a dansat lasciv într-un club, iar alte două tinere s-au înjurat şi bătut.

Narcisa Iorga, membru CNA:

"După ce anul trecut am reuşit să curăţăm, cât de cât, acest interval orar (de prime time - n.r.), văd că emisiunile de reality show revin, dar de data aceasta şi cu morala de la sfârşit (...). Aceste emisiuni nu au ce sa caute inainte de ora 23.00 (...) Prezenţa acelor aşa-zişi educatori nu schimbă cu nimic situaţia."

Scene nud în matinalul de la OTV

OTV a primit somaţie pentru difuzarea unui reportaj care conţinea scene de nuditate, în emisiunea de dimineaţă.

Doru Iuga, reprezentantul OTV la CNA:

"Sunt direct răspunzător de aceste emisiuni. Mi-e ruşine. Luăm în considerare încetarea colaborarii cu cel care a realizat reportajul. Îmi cer scuze pentru cele întâmplate".

Taraf TV, apostrofat pentru Fata de la miezul nopţii

Postul de muzică Taraf TV a fost somat să intre în legalitate în privinţa programului "Fata de la miezul nopţii" pentru imaginile cu conţinut sexual explicit prezente în emisiune.

Membrii consiliului au spus că postul trebuie să ia o măsură în cazul acestei emisiuni, fie să o mute după ora 24.00, fie să renunţe la scenele sexuale.

Sursa foto: Click

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus