Skip to main content

Paula Seling și Ovi, în concert la Adevărul

 

ACTUALIZARE: Întâlnirea cu angajații a durat, cu tot cu concert, aproximativ trei sferturi de oră. Dinu Patriciu a avut un scurt discurs de mulțumire, iar Peter Imre a spus că Adevărul Holding a vândut publicitate în 2010 cât "în ultimii trei ani la un loc."

Publicitate

Paula Seling și Ovi, care au reprezentat România la Eurovision, concertează în aceste momente la Adevărul, la un eveniment de sfârșit de an.

La petrecere participă și Dinu Patriciu, proprietarul grupului de presă.

Pe de altă parte, conducerea Adevărul a anunțat că angajații vor primi o primă de Crăciun în valoare de 200 de lei (două milioane), în bonuri de cadou. Cei angajați de cel puțin șase luni vor primi bonuri valorice de un milion de lei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Adv man, ori esti insusi shrek, ori pr-ul lui, ori pur si simplu habar nu ai ce vorbesti.... daca tu crezi ce spui, inseamna ca nu mai exista scapare. Sarbatori fericite si tie
  • Asta e culmea minciunii! -a vandut publicitate cat in ultimii 3 ani!? S-a vandut ceva mai multa in ultimul timp pentru ca Adevarul Holding factureaza Media Point cu 800.000 de euro pe luna si e normal sa intre mai multi bani. Adica Imre il factureaza pe Patriciu sau mai bine zis Patriciu pe Patriciu. Volumul machetelor e "asigurat" de Media Point care a aruncat cel mai mare discount pe piata ( aproape 95%). Si iata cum Holdingul isi pregateste listarea la bursa!!! Si iata cu Peter Imre poate prezenta niste rezultate fenomenale! Craciun Fericit!
  • Tudore, esti cumva ala care a plecat de la noi o data cu gashka lui Cornete? Uite ca se poate ceva mai multa publicitate si fara parangheliile date de voi din banii Mogulului prin cele patru zari ale lumii! Si inca ceva, tovarase: nimeni nu e de neinlocuit. Sarbatori fericite!
  • shrek, mai poti ? :)) publicitate cat in ultimi 3 ani? omu' e modest :)) s-a vandut cat in ultimii 20 de ani, minim...minim am zis... v-am spus mai acum cateva luni ca vor incepe gogosile...iata-le impachetate si ornate special de Craciun...

Trimite un comentariu