Skip to main content

PE SCURT: Google Street View s-a lansat în România. Literatură şi vin cu 24Fun. Filme de Crăciun la Diva. Rebranding la Romexterra

 

Compania Google a lansat astăzi serviciul Street View şi în România. B24-FUN a organizat, în perioada 2 - 4 decembrie, la Timişoara, un festival de literatură şi vin.

Publicitate

În decembrie, postul Diva Universal difuzează multe filme care au în prim plan sărbătoarea Crăciunului. Brandient a realizat rebrandingul MKB Romexterra Bank. Iar agenţia Saachi&Saatchi a câştigat contul AXA Life Insurance.

România, a 27-a ţară care dispune de serviciul Street View

  • Prin intemediul Street View utilizatorii români au posibilitatea să vadă pe Google Maps imagini panoramice de 360 de grade ale străzilor din opt oraşe ale României (care Bucureşti, Arad, Oradea, Braşov, Timişoara, Cluj, Sibiu şi Constanţa).
  • În total, Street View acoperă peste 6.000 de kilometri din România. În zonele în care Street View este disponibil, imaginile la nivel stradal pot fi accesate intrând în cel mai mic nivel de detaliere pe Google Maps sau plasând pictograma portocalie „pegman” din partea stângă a hărţii pe o stradă marcată cu albastru.
  • Serviciul Street View a fost lansat pentru prima oară în SUA, în 2007. România este cea de-a 27-a ţară unde este disponibil acest serviciu, alături de Marea Britanie, Franţa, Spania, Italia s.a.

Ce scriitori au participat la evenimentul Literatură şi vin 24 FUN”?

  • Festivalul „Literatură şi vin 24 FUN”, organizat cu ocazia împlinirii a 5 ani de existenţă a revistei în Timişoara şi Arad, a adunat scriitori cunoscuţi ai literaturii contemporane precum: Adriana Babeţi, Lavinia Bălulescu, Adrian Bodnaru, Eugen Bunaru, Marius Chivu, Dan Mircea Cipariu, Tudor Creţu, Radu Pavel Gheo, Ioan Groşan, Petru Ilieşu, Borco Ilin, V. Leac, Mircea Mihăieş, Gheorghe Mocuţa, Ioan T. Morar, Marian Oprea, Liubiţa Raichici, Daniela Raţiu, Costel Stancu, Robert Şerban, Valentin Talpalaru, Marcel Tolcea, Cornel Ungureanu.

Iată care sunt filmele oferite de Diva Universal în luna decembrie

  • Postul Diva Universal s-a orientat în decembrie pe filme de Crăciun. Primul nostru Crăciun, Un Crăciun în reluare, Scrisori către Moş Crăciun, Cel mai frumos Crăciun, Crăciunul pe strada Chestnut, Miri şi socri, Un înger de Crăciun, Şi hoţii vin acasă de Crăciun sau Un Crăciun în nori – sunt filme care vor fi difuzate pe parcursul acestei luni la Diva Universal.

Cum arată noua siglă MKB Nextebank?

  • Agenţia Brandient a realizat, în parteneriat cu agenţia 23 Communication Ideas, procesul de rebranding al băncii MKB Romexterra Bank, devenită acum MKB Nextebank. Brandient a realizat designul de identitate vizuala corporatista, bancara si de retail, precum si comunicarea internă pentru MKB Nextebank.

Saatchi & Saatchi va realiza campania de lansare AXA Life Insurance în România

  • AXA Life Insurance, parte a AXA Group a intrat începând cu luna decembrie a acestui an în portofoliul Saatchi & Saatchi. Agenţia va concepe campania de lansare AXA Life Insurance pe piaţa locală, oferind servicii integrate de comunicare şi strategie.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus