Skip to main content

REZULTATE CONCURS: Cine i-a dat lui Mike Rowe cele mai murdare meserii

 

După mai bine de o săptămână de concurs, Discovery România a ales câştigătorii.

Publicitate

Premiile: un Ipod, un rucsac şi un memory stick Discovery de 16 giga. Alte premii sunt puse în joc pentru următoarea săptămână, la un nou concurs. Detalii, în cursul acestei zile.

Până atunci. Iată cine i-a dat lui Mike Rowe cele mai murdare meserii:

Ipod DiscoveryAlexandra Ionescu

"Eu l-as pune sa scoata dinti, sa suporte fetele speriate ale pacientilor, sa isi bag mainile in gurile pacientilor care nu au vazut pasta si periuta de dinti timp de cativa ani, sa simta zilnic toate mirosurile posibile, mirosuri de usturoi, ceapa, infectii, tutun, tartru, carii, bacterii, alcool, vodka, vin, tuica."

Rucsac Discovery - Andreescu Cristina

"l-as pune sa faca curat la toaleta barului unde lucrez.
uneori, shaorma si alcoolul nu se potrivesc-drept urmare continutul stomacului ajunge in cele mai nebanuite locuri: pe tavan,podea ,pereti…nu va pot descrie mirosul…"

Memory stick Discovery - Gainaru Bogdana

"Ar trebui sa incerce meseria de cosmetician, mai exact sa se ocupe cu epilatul. Dar nu epilatul femeilor, evident , ci al barbatilor! Sa vedem cat sange are si cat de sadic poate sa fie."

Citeşte toate propunerile pentru Mike Rowe, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florentin deac florentin deac
    Intrebarea era ce parte a meseriei tale ai vrea sa fie facuta de celebrul realizator! Sa inteleg ca veti verifica daca cei 3 castigatori lucreaza in domeniile despre care au scris? :-)Data viitoare intrebati normal: ce meserii despre care stiti ca exista ati recomanda sa le faca Mike! E o diferenta in „partea meseriei tale” si numeste o meserie cat mai scarboasa dar pe care nu o faci:-)
  • Horea Horea
    @George Hari
    1. Eu abia acum aflu ca respectivul articol (cu Mike Rowe) a fost, de fapt, un fel de CONCURS.
    2. Daca as fi stiut,fie ca nu participam , fie ca ma cazneam sa raspund cat mai ... impresionant.
    3. Rolul meu, pe forum (am avut mai multe interventii), a fost mai mult de a contrazice unele postari sau pareri considerate, de mine, subiective.
    4. Nu trebuie acuzate "mari hibe la limba romana". Raspunsuri la provocarea voastra au venit de la persoane cu profesii variate si diverse pregatiri scolare.
    5. Sunt de acord cu cel care semneaza mai sus cu "dan g". N-as fi premiat asemenea raspunsuri. Mai ales a celei care a primit "Rucsac Discovery".
    6.Da,din cei 100 de studenti ii dai nota mai mare celui care a scris corect ce inseamna, de exemplu,"fortuit". Adica, "intamplator" cei trei au castigat CONCURSUL si nu pentru c-au avut "forţă" in comentarii.
    7. Sa stii, ca de cand cu moda ECO, nu mai exista ... "struguri acri". Cu cat mai acri (vai cum imi vine sa scriu cu doi de "i"!), cu atat mai sanatosi.

    O zi placuta, iti doresc!
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Adevărul e că stăm prost de tot la creativitate şi la limba română. E din ce în ce mai greu să alegi un răspuns bun dintre tot felul de comentarii stereotipe şi cu mari hibe la limba română. Cum era aia? "În ţara orbilor, chiorul e împărat". Dintre 100 de studenţi de nota 5, îi dai 10 celui care ştie că "locaţie" înseamnă "închiriere", nu-i aşa?

    Despre teoria strugurilor acri nu mai discut acum şi aici.
  • dan.g dan.g
    pai poate au fost Petrisor dar ma asteptam la niste provocari mai tari.. nu sa o faca pe dentistul. poate eventual dentist la zoo... :-))
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ dan g

    despre "slaba participare": au fost 220 de participanți la concurs, intr-o singura saptamana!
  • dan.g dan.g
    slabe raspunsurile premiate. se vede ori ca participarea a fost f. mica si nu au avut ce alege ori a fost blat.

Trimite un comentariu

sus