Skip to main content

27 ianuarie: Serialul Seinfeld se vinde cu Adevărul. BBC dă afară un sfert din angajaţi

 

Serialul Seinfeld va fi vândut împreună cu ziarul Adevărul. Sâmbătă, 29 ianuarie, apare primul DVD dintr-o serie de 12, care cuprinde primele trei sezoane ale "serialului despre nimic". Seinfeld va fi distribuit împreună cu ziarul la un preţ de 10,99 de lei.

Publicitate

Pe de altă parte, Adevărul Holding a anunţat că, începând de astăzi, lunarul cultural Dilemateca se va distribui doar împreună cu Dilema veche, la preţul de 6,99 lei, notează HotNews şi Adevărul. Comunicatul îl citează pe Mircea Vasilescu, redactor-şef Dilema veche şi senior editor Dilemateca, potrivit căruia "se închide un ciclu în povestea Dilematecii".


BBC World Service, serviciul internaţional al BBC, radiodifuzorul public britanic, va disponibiliza 650 de angajaţi, adică mai mult de un sfert din totalul salariaţilor şi a închis cinci din cele 32 de servicii în limbi străine, notează Mediafax şi HotNews.ro. Deciziile, anunţate miercuri, fac parte dintr-un program mai amplu de austeritate. Cele cinci servicii închise sunt cele în limbile albaneză, macedoneană, sârbă, portugheză pentru Africa şi engleză pentru Caraibe. De asemenea, vor fi închise programele radio în şapte limbi străine.

Clark Parsons, Managing Director Berlin School of Creative Leadership (BSCL) explică într-un interviu pentru IAA.ro în ce constă programul MBA al şcolii pe care o reprezintă.

“Noi îi învăţăm pe oameni cum să devină nişte lideri foarte buni în companiile pe care le conduc, iar combinaţia dintre un program de MBA clasic suprapus nevoilor industriilor creative ne face să fim unici. Mulţi dintre profesorii noştri predau la instituţii de învăţământ cu tradiţie, precum Harvard, NYU, INSEAD, Columbia sau IMD. Însă, spre deosebire de aceste şcoli, unde vin destul de puţini reprezentanţi ai industriilor creative, focusul BSCL este pe advertising, divertisment, marketing, jurnalism, design, etc.” Cu puţin timp în urmă IAA.ro anunţa începerea competiţiei europene pentru obţinerea unei burse parţiale de 20.000 de euro pentru un membru al organizaţiei, care aplică la următorul Executive MBA, din cadrul BSCL.
Clark Parsons: "La Berlin School îi învăţăm pe oameni cum să se reinventeze"

Divulgarea surselor jurnalistice trebuie limitată la "motive de interes vital", a decis Adunarea parlamentară a Consiliului Europei (APCE) reunită la Strasbourg, scrie Hotnews, care citează AFP. Protecţia surselor de informare ale ziariştilor "este o condiţie esenţială pentru exercitarea liberă a jurnalismului şi pentru respectul dreptului public de a fi informat în chestiuni de interes general".
Divulgarea surselor jurnalistice, limitată la "motive de interes vital" - Consiliul Europei

Cei care se înscriu la School for Startups (S4S) România - sesiunea din Cluj, în perioada 26 ianuarie - 4 februarie, pot fi eligibili pentru două burse în valoare de 500 de euro. Câştigătorii vor fi anunţaţi de Marius Ghenea pe 25 februarie, în cadrul celei de-a doua zile a sesiunii intensive de training, scrie IAA.ro. S4S România este primul program de educaţie antreprenorială din România pentru antreprenorii aflaţi la început de drum, program oferit de Fundaţia Post-Privatizare şi derulat cu sprijinul a doi antreprenori şi investitori de succes: Marius Ghenea şi Doug Richard (UK).
School for Startups oferă două burse în valoare de 500 de euro

Şefii postului Fox au refuzat să difuzeze o reclamă la Super Bowl chiar dacă pentru ea ar fi primit peste 2 milioane de euro, scrie sport.ro. Cei care conduc televiziunea americană au considerat că scenele sunt prea explicite şi nu au vrut să-şi ofenseze publicul! Iată despre ce este vorba:

EXPLOZIV / Asta este reclama pentru Super Bowl INTERZISĂ la TV

Aproximativ 100.000 de persoane şi-au exprimat susţinerea pe Facebook pentru iniţiativa "O zi fără ştiri despre accidentul de la Smolensk", dar iniţiatorul a retras brusc propunerea, scrie Mediafax, care citează site-ul postului Radio Polonia. "Mă întreb de mult timp dacă frenezia presei privind catastrofa de la Smolensk se va încheia vreodată", a declarat organizatorul evenimentului, Piotr Stohnij. "Aceasta nu este o reacţie la catastrofa aviatică, ci la faptul că subiectul este practic omniprezent", afirmă sociologul Dominik Batorski.
"O zi fără ştiri despre Smolensk", iniţiativă pe Facebook, susţinută de 100.000 de utilizatori

Eric Schmidt, CEO al Google - care va fi înlocuit în luna aprilie de un alt cofondator al companiei, Larry Page - a declarat că nu intenţionează să părăsească grupul, dezminţind zvonurile potrivit cărora ar vrea să înceapă o carieră nouă în media sau politică, scrie Mediafax, care citează Bloomberg. Săptămâna trecută, Schmidt a anunţat că se va retrage de la conducerea companiei, funcţia sa urmând să fie preluată de Page. Recent, Schmidt a declarat că este "devotat Google" şi că va rămâne în companie "atât timp cât lucrurile rămân interesante".
Eric Schmidt nu va părăsi Google atât timp cât lucrurile rămân interesante

Sursa foto: Adevărul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana ioana
    Nu se vinde deloc! Este o pierdere de bani...Felicitari, ADH! Tineti-o tot asa!
  • Mihai Mihai
    Super ideea sa puneti dvd-ul cu seinfeld, abia astept sa le iau pe toate. Felicitari pentru idee.

Trimite un comentariu

sus