Skip to main content

Adevărul a închis ghidul TV

 

Ziarul Adevărul a închis Ghidul TV, suplimentul cu programe de televiziune, din raţiuni economice şi de eficienţă.

Publicitate

Ultimul număr al ghidului a fost cel de săptămâna trecută, care a publicat programele speciale de Revelion şi de Anul Nou.

Programele TV vor fi publicate zilnic, într-o pagină dedicată.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, costurile de producţie ale suplimentului erau de peste un million de euro pe an.

Închiderea ghidului a dus la restructurarea a trei jurnalişti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dorel dorel
    Dupa ce au renuntat la ghidul TV, cei de la Adevarul au renuntat, se pare, si la a mai scoate Adevarul de Seara, sambata. Cel putin, asta se intampla in Ialomita. E de cercetat daca masura s-a pus in aplicare in intreaga tara sau doar in judetele neprofitabile. Petrisor, ai legatura!
  • Nicu Nicu
    Cel de la Clik e la fel.
  • x x
    Petrisor, surse demne de incredere din media sustin ca Tolontan s-a cam inteles de principiu cu Imre. Daca vine Tolo, e clar ca va pleca Chiotea, vazut in trust ca unul dintre ultimii mohicani de-ai lui Cornete. Nici pe subalternii lui nu-i vad bine.
  • Pandele Pandele
    Mai Catalin,
    Sa treci pe la Imre sa-ti iei diurna..
    Tu citesti de exemplu articolele de pe net si ziar desprevsubiectul Rompetrol? Nu? Da "search"! O sa constati ca "intamplator" toate au o directie comuna, de a "convinge" de cat de bine i-ar sta statului coactionar la Rompetrol.
    Asta e doar un exemplu. Daca mai vrei, iti mai pot pfeei zeci de exemple pentru ca nu e zi fara ca mana "managerilor" si patronului sa se faca simtita. Tu nu crei sa vezi pentru ca daca ai vrea nu ai scrie asemenea prostii.
  • Catalin Cosmanciuc Catalin Cosmanciuc
    Suplimentul TV era in mod clar cel mai bun de pe piata. Insa drama TUTUROR suplimentelor tv este ca nu au clienti de publicitate, si asta chiar si in vremurile cand economia duduia. Nu sunt jurnalist, ci lucrez la o mica agentie de media si pot fi mai putin subiectiv, dar citesc cam toata presa la birou. Sigur ca oamenii vor in aceiasi bani si revistute pe hartie glossy, insa ele costa enorm iar orice firma trebuie sa traiasca din ce produce si nu sa vanda in pierdere. Daca in paginile ziarului vor fi suficiente teme zilnice legate de TV, nu vad nicio problema.
    E timpul ca ziarele sa se vanda prin articolele foarte bune pe care le au, nu cu tot felul de briz-briz-uri. Lumea s-a plictisit si de invazia de carti sau de filme obosite cu Margelatu, iar Adevarul a sesizat asta si ofera colectiile pentru copii sau dvd-uri cu comici clasici. Astea sunt, da' chiar sunt, niste add-on-uri reusite, presupun.
    Adevarul a ramas un ziar stufos, in care gasesti de toate pentru toti. Cred ca exceleaza la Reportaje, Interviuri (unele, totusi, cu personaje rasuflate), are Anchete exclusive si o sectiune de Sport premium care te face sa nu mai dai 1.8 RON pe Gazeta Sp sau ProSp. Se aude in piata ca patronatul se baga peste jurnalisti, dar din ziar nu prea reiese asta.
  • Adrian Adrian
    Asta e si scopul,dar totusi nu cred ca multi cititori Adevarul ar cumpara special Click vinerea.
  • topala topala
    proasta decizie ... suplimentul era f bun iar opiniile despre filme ale lui marculescu erau rezonabile
  • Danny Danny
    O decizie gresita, asa cum spunea cineva inaintea mea, era un ghid foarte bun, si eu il cumparam saptamanal.
    Or vrea sa creasca inca si mai mult vanzarile Click TV, in care e aproximativ acelasi fel de a prezenta programele(prezinta filmele mai succint) dar materialele difera.
  • The Specialist The Specialist
    Pana la Ghidul TV, Adevarul Holding ar fi trebuit sa o mai rareasca cu Ad de Seara, care e o rusine de ziar ce produce pierderi imense. In orice ziar local din tara asta sunt 7-8 pagini de publicitate locala, nu si in Adev de Seara. Apoi, Forbes, alta gaura neagra, urmata de Tango, cu un tiraj necunoscut si de care Felix abia a scapat.
  • tolea tolea
    Pe magazinul lor virtual vand primul volum de la colectia rosie cu 12,99 lei, cand de fapt pe piata difuzorii l-au vandut cu 2,2 lei. Ofertele lor de abonamente sunt atat de "convenabile", incat ajungi sa platesti mai mult decat daca le-ai cumpara de la chiosc. Management performant, monser!
  • Adrian Adrian
    Foarte proasta decizie, cumparam vinerea ghidul fiindca era aproape cel mai exact si complet de pe piata.
  • Adriana Adriana
    Asta e managementul performant al noii conduceri/imre. Inchidem tot. tot ce nu ne place. Dar in schimb tinem reviste clar/obscure precum Tango/ deh ale prietenilor!
  • geo geo
    tata, am dorit sa iau vreo 30 de carti, cu discontul propus de tine, adica sa imi scada pretul ziarului - doar era 12 lei cu ziar cu tot - da' lacheii tai nu au vrut. nici macar nu mi-au raspuns pe mail, nesimtitii. poate iti trebuie drept maculatura prin camara...
  • anabela anabela
    da, pacat. era cel mai bun ghid TV, cel maimcomplet ca acoperire a canalelor si cu recomandari multe.
  • Jorj Jorj
    Ghidurile TV arata la fel de ani de zile si sunt niste revistute prafuite, practic maculatura. Daca vrei sa afli programele TV exista siteuri de internet ff bune, gen port.ro, sau poti accesa ghidul electronic din decodor.
    Cu banii economisiti Adevarul ar putea sa aiba mai multe reportaje din locurile fierbinti ale globului, de pilda.

Trimite un comentariu

sus