Skip to main content

B1 TV pregăteşte o emisiune de tip tabloid

 

Odată cu relansarea B1 TV se înteţeşte lupta şi pe segmentul emisiunilor tabloide.

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, în noua grilă B1 TV va figura şi un astfel de program, pentru care este în discuţii cu ziarul Cancan.

Cine este în cărţi pentru prezentarea programului, dar şi câteva detalii despre grilă, în continuare:

Emisiunea tabloid va fi difuzată după-amiaza, între orele 16.00 şi 18.00.

Segmentul emisiunilor tabloid de după amiază este disputat acum de Happy Hour (Pro TV), Acces Direct (Antena 1) şi Drept la ţintă (Kanal D).

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adriana Bahmuţeanu este în discuţii B1 pentru a fi unul dintre prezentatorii programului.

Contactată de paginademedia.ro, Adriana Bahmuţeanu a declarat că “am primit mai multe oferte”.

Bahmuţeanu, pentru paginademedia.ro:

“Nu vreau să comentez nimic în acest moment. Am primit mai multe oferte, pe care le studiez.”

Grila B1, apropiată de un canal de ştiri

Programul B1 TV, în formula concepută de Sorin Oancea (directorul postului) este dominată de ştiri. De altfel, în ultimele săptămâni, mai mulţi prezentatori au dat teste pentru formulele de prezentare a jurnalelor, care nu sunt încă definitivate. Printre aceştia: Octavia Negre, Delia Vrînceanu, Ioana Molla, Mădălina Puşcalău, Radu Herjeu, Adrian Bucur, Sanda Nicola, Nicoleta Cone.

Deocamdată, a fost alesă prezentatoarea principalului jurnal, cel de la 20.00: Sanda Nicola, dar partenerul ei nu este încă stabilit.

Potrivit proiectului de grilă, matinalul postului va fi unul de tip infotainment, centrat pe ştiri (între 7.00 şi 10.00). La ora 12.00 va fi difuzat un alt program informativ, de o oră, iar la 15.00 un nou jurnal. La ora 13.00, în proiectul de grilă figurează o emisiune prezentată de Andrei Bădin şi Carla Giaca.

După emisiunea tabloid, la ora 18.00, un alt program de ştiri (de 30 de minute) precede principalul jurnal de la ora 20.00. După jurnal va intra talk-show-ul lui Robert Turcescu şi Ion Cristoiu.

Proiect de afilieri în ţară

Relansarea B1 va presupune şi dezvoltarea unei reţele de staţii locale afiliate. Posturile locale vor difuza programul B1 TV, iar trei ore pe zi va fi dedicat programelor proprii.
Staţiile afiliate vor emite cu programe proprii între orele 16.00-18.00 şi dimineaţa, între 7.00 şi 8.00.

Deocamdată, B1 TV va avea 4-5 staţii afiliate, printre care la Braşov şi la Iaşi.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roberto l roberto l
    razi, razi, dar Margelatu inca face rating.
  • Tale Dunareanu Tale Dunareanu
    E clar! B1 o sa aiba cea mai tare intrare in Prime Time. Sa vedem cum se va mentine.
  • scorpyo scorpyo
    speram sa vedem si filme in grila noua si nu doar filme vechi ci ceva noi,si daca se poate reluarea Simponilor si a serialului Willy ,printul de BellAir
  • Lucian Lucian
    Ce prostie.. numai mizerii la tv.. pana si B1 se infecteaza.. rusinica :(
  • Mercurius Mercurius
    Felicitari celor de la postul B1 daca reusesc sa aduca la pupitrul stirilor pe S. Nicola, R. Herjeu si A. Bucur. Sunt oameni care au dovedit ca au facut si pot face televiziune. Insa ratingul postului nu va fi dictat de stiri sau emisiunile d-nului Turcescu sau I. Cristoiu, ci de emisiunea tabloid a d-nei Bahmu. Nici nu trebuie sa ne gandim la ce invitati va avea (manelisti, pitipoance si scandalagi). O sa vedem ca va sufla in ceafa celor de la Pro si Antena.
    Sa nu uitam ca d-nul Oancea are "intact-ul" in sange, aduce oameni de baza a antenelor in care are incredere si se poate bizui. Singurul lucru pozitiv pe care va incerca sa il modifice asupra postului este jurnalul de stiri, pus la ora 20.00, automat va depasi postul public asupra ratingului, numai daca vor pastra stirile obiective fara a influenta o anumita culoare politica.
  • alina alina
    @sandra
    Radu Herjeu a vorbit cu mine , nu cu tine.
  • rapunzel rapunzel
    Ma bucur ca cei mai bun in tabloid au decis sa intre in tv.
  • sandra sandra
    @Radu Herjeu,

    Nu, nu eşti mort, dar nici nu-ţi duce nimeni lipsa, parol!
    Sanda Nicola s-a vindecat deja de mult timp şi a prestat ca free-lancer. Am văzut-o, întîmplător, la Kanal D, deşi nu adăst pe acest canal, dar e, oricum, preferabilă ţie şi celorlaţi. Cel mai bun ştirist pe care aş dori să-l văd la B1TV este totuşi Adrian Bucur. Nu s-a erodat cîtuşi de puţin şi nici nu s-a compromis în vreun fel. Are o imagine perfectă, şi fizic vorbind, şi profesional. Părerea mea. Cît despre Puscalau, vine de la infectul Intact, deci nu e "intactă" şi, deci, nici destul de credibilă.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Continua otevizarea Romaniei....
  • marius marius
    este adevarat, insa nu ai terminat de enumerat personajele care croiesc romania: basescu,udrea,videanu,boc etc
  • Horea Horea
    Trezeste-te "alina"!
    Uite, te cauta baietii si tu ... esti INERTA!
    Mai multe nu scriu ca CENZURA e foarte dura astazi. Mi-au spulberat pana acum o fraza si un comentariu. Asta cred ca va fi al doilea! "Frumoasa tara, iubit conducator", ...
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    @alina
    Faptul ca, dupa atatia ani, numele meu iti spune ceva, inseamna ca nu sunt chiar mort, nu? :)
  • Horea Horea
    @alina
    N-ai mai vazut-o , pe sticla, pe Sanda Nicola?
    Oare stii prin ce boala cumplita a trecut?
  • Horea Horea
    Erata: TVR-ul
  • alina alina
    sunt nume tari prefigurate acolo...dar care au cam iesit de pe sticla in ultima perioada...Radu Herjeu..daa..sunt de-acord ca e profi..dar e mort de mult! Sanda Nicola..la fel! De cand n-am mai vazut-o pe sticla??!! In plus...ea e reporter...sau ma insel?!
    Adrian Bucur e tare..pare cam singurul nume ok din lista si la fel si Puscalau...e actuala!

Trimite un comentariu

sus