Skip to main content

Cătălin Oprişan, "Smiley TV", a plecat de la GSPTV

 

Realizatorul emisiunii Smiley TV, Cătălin Oprişan, a plecat de la GSP TV, după ce în locul emisiunii pe care o realiza a fost inclus un alt program. Ultima emisiune a fost difuzată vinerea trecută.

Publicitate

"Este o chestiune de principiu şi de orgolii", a declarat Oprişan pentru paginademedia.ro.

"Nu am fost informat oficial de nimeni din conducerea postului în legătură cu mutarea emisiunii", spune el. "Vineri a fost ultima emisiune, iar eu nu ştiam că, de luni, emisiunea nu o să mai fie la acea oră."

Smiley TV ar fi urmat să fie difuzată, în noua formulă, de la ora 00.30. În locul Smiley TV a intrat în grilă un program de poker.

Plecarea lui a fost anunţată, la începutul săptămânii, chiar de producătorul emisiunii Smiley TV, Andrei Crăiţoiu, pe blogul acestuia.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • scorpyo scorpyo
    As dori sa il revad in grila DolceSport...Poate are cineva un pic de creier de acolo din echipa redactionala si ii propune acest lucru.... Cu respect
  • florinel florinel
    informatia corecta este ca oprisan va avea o emisiune la b1tv. chestia cu pokerul este acoperire.
    si inca 2 chestiuni. 10 tv a lu moraru a luat numele si sigla lui 10tv din sua, ohio parca (vezi www.10tv.com). emisiunea matinala de la 10 tv are aceasi denumire cu cea difuzata de postul lui prigoana romania ta, adica matinalii! mama ce inspiratie!
  • Alexandru Pop Alexandru Pop
    Pacat! Catalin facea o treaba excelenta, iar de la schimbarea producatorului emisiunea a inceput sa creasca mult, devenind in ultimele lunii una dintre cele mai emisiuni de la GSPTV, mult peste scandalul celui mai tinut in brate talk-show al postului, Contraatac. Sper sa ne revedem curand pentru ca Smiley TV nu mai zambeste, acum!

Trimite un comentariu

sus