Skip to main content

Dan Grigore, despre situaţia de la Realitatea TV: "Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma"

 

"Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma", a spus azi Dan Grigore în şedinţa CNA. Cu ce ocazie?

Publicitate

Astăzi, Consiliul Naţional al Audiovizualului a prelungit licenţa Realitatea FM cu nouă ani. Cu ocazia discutării solicitării însă, unii dintre membri CNA şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că Stelian Tănase nu a mai devenit directorul postului TV din grup.

Realitatea FM şi Realitatea TV sunt lucruri diferite, s-au apărat reprezentanţii postului de radio din grupul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Declaraţiile de astăzi, în continuare:

“Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma. Aşa că eu propun să fim foarte atenţi şi să revizuim ce-am făcut aici”, a declarat Dan Grigore (membru CNA) cu referire la prelungirea de licenţă pentru Realitatea TV, aprobată anul trecut după un proiect  propus de Stelian Tănase. Acesta din urmă a declarat, în urmă cu o săptămână, pentru paginademedia.ro că nu doreşte să fie directorul Realiteatea TV.

Ce au reproşat Dan Grigore şi Narcisa Iorga postului Realitatea TV?

Dan Grigore, membru CNA:

“În momentul în care am acordat licenţa pe 9 ani pentru postul Realitatea TV Stelian Tănase ne-a spus că nu are un contractul cu postul, dar ni s-a spus că într-un anumit termen o să semneze. Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma. Aşa că eu propun să fim foarte atenţi şi să revizuim ce-am făcut aici, atât am avut de spus.”

În asentimentul lui Dan Grigore a fost şi Narcisa Iorga:

“Nu cred că trebuie să ignorăm acest lucru, pentru că prelungirea a fost dată pe un proiect editorial pe care l-a prezentat Stelian Tănase aici. Aşa că nu este atât de simplu.”

La aceste declaraţii, Răsvan Popescu, preşedinte CNA, a spus că atât direcorii unui post cât şi proiectele editoriale ale acestora se mai schimbă.

Cum au evoluat discuţiile dintre reprezentanţii Realitatea FM şi membrii CNA?

Aurelian Săndulescu, directorul Realitatea FM, i-a rugat pe membrii Consiliului să nu judece postul pe care îl conduce prin prisma staţiei de televiziune Realitatea TV. „Realitatea FM este entitate separată. ”, a spus Aurelian Săndulescu.

Din discuţii:

Narcisa Iorga: Vorbiţi despre un post de radio care îşi propune să informeze corect publicul. La Realitatea TV am impresia că nu se cunoaşte acest principiu, cum îl veţi aplica la radio?

Emma Zeicescu, director de programe Realitatea FM: "E opinia dumneavoastră că nu se cunoaşte."

Narcisa Iorga: "Spuneţi-mi, vă rog, ce înseamnă informarea corectă în opinia dumneavoastră."

Emma Zeicescu: "În opinia mea informarea corectă este să respecţi toate părţile implicate, să respecţi principiul echidistanţei. Cel mai important pentru noi este ca omul să afle informaţia esenţială şi apoi îi putem oferi şi punctul de vedere al unui specialist."

Narcisa Iorga: "În principiu este corect şi va dau un exemplu, de pe blogul lui Cătălin Tolontan care face o comparaţie între o ştire de la Realitatea TV şi aceeaşi stire tratată de Mediafax. Realitatea TV a relatat: La Alba Iulia, Reprezentanţii PD-L au fost huiduiţi de mulţime, în timp ce Victor Ponta şi delegaţia PSD au fost aplaudaţi, iar Mediafax a scris: Reprezentanţii PD-L huiduiţi de mulţime, Victor Ponta aplaudat zgomotos de membrii şi simpatizanţii PSD“.

Emma Zeicescu: "În finalul articolului mi-aş fi dorit să fie şi ştirea de la Realitatea FM."

Narcisa Iorga: “Consider ca acest post (Realitatea TV) este foarte departe de ceea ce şi-a asumat când a venit pentru prelungirea de licenţă şi foarte departe de ceea ce înseamnă informare corecta.”

Aurelian Săndulescu: "Vă rog să nu ne amestecaţi cu Realitatea TV. Nu suntem în măsură să comentăm ce s-a întâmplat la Realitatea TV"

Narcisa Iorga: "Vă amestecaţi singuri pentru că Emma Zeicescu este de la Realitatea TV."

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicu nicu
    Realitatea a tratat informatia intr-o forma mai larga. Prea putin ma mai interesa cine il aplauda pe Ponta, reprezentant al Opozitiei, dupa ce, din lead aflam ca Puterea, adica cei care ne dirijeaza destinele, simbolizata de PDL-isti, fusese huiduita de multime.Asta era stirea.
  • touretul touretul
    "Realitatea TV a relatat: La Alba Iulia, Reprezentanţii PD-L au fost huiduiţi de mulţime, în timp ce Victor Ponta şi delegaţia PSD au fost aplaudaţi, iar Mediafax a scris: Reprezentanţii PD-L huiduiţi de mulţime, Victor Ponta aplaudat zgomotos de membrii şi simpatizanţii PSD“.
    Personal nu vad in esenta nicio diferenta. Daca se considera insa ca o diferenta exista, probabil trebuia mentionat si ca reprezentantii PD-L au fost huiduiti de cei care nu-i simpatizeaza. Si am putea discuta la nesfarsit despre faptul ca cei care aplauda zgomotos PSD pot fi considerati implicit ca simpatizanti ai PSD. Deci nu vad rostul prescizarii Mediafax.
    Asa stand lucrurile, mai putem spune ca Narcisa Iorga apare prin aceste interventii aproape o nazista in slujba stapanirii.
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Mai Marine! IMPOTRIVA LUI BASESCU nu este doar REALITATEA TV ci 80% din intreaga tara, iar mie nu mi se pare ca Realitatea este impotriva lui Basescu precum este FOX in SUA impotriva lui OBAMA, ia uita-te baiete pe posturile americane. Cred ca pentru tot raul care l-a facut BASESCU-BOC-UDREA( te banuiesc ca esti Udrea) mamelor, profesorilor, patronilor, somerilor, angajatilor dar mai ales armatei ar merita sa faca un secol de inchisoare, daca el nu traieste destul sa continue Eba, va rog sa ma scuzati de virulenta expresiei, dar nu vad la televizor decat alte taxe si impozite si scaderi de venituri ca nicaieri in lume, poate-n Tunis.
  • Andrei V. Andrei V.
    Geniala discutia:
    Aurelian Săndulescu: “Vă rog să nu ne amestecaţi cu Realitatea TV. Nu suntem în măsură să comentăm ce s-a întâmplat la Realitatea TV“

    Narcisa Iorga: “Vă amestecaţi singuri pentru că Emma Zeicescu este de la Realitatea TV.” :)))))))))

    Ati auzit emisiunea de dedicatii de vineri seara, prezentata de Emma si Aurelian? e WOW... can this get any lower?
  • marcel marcel
    Ce-a scris Tolontan pe blog e un exemplu din sute de mii de alte cazuri de dezinformari voite pe care Realitatea TV le-a facut in ultimii ani, e totul atat de evident incat e ridicol


    Cătălin Tolontan care face o comparaţie între o ştire de la Realitatea TV şi aceeaşi stire tratată de Mediafax. Realitatea TV a relatat: La Alba Iulia, Reprezentanţii PD-L au fost huiduiţi de mulţime, în timp ce Victor Ponta şi delegaţia PSD au fost aplaudaţi, iar Mediafax a scris: Reprezentanţii PD-L huiduiţi de mulţime, Victor Ponta aplaudat zgomotos de membrii şi simpatizanţii PSD“.
  • Marian Marian
    Daca asculti Realitatea FM ta apuci cu mainile de cap. Doar atacuri sub centura la adresa lui Traian Basescu si PD-L. De cand doamna judecator Camelia Bogdan, noua stea a magistraturii romanesti, ii face lui Vantu vant spre puscarie, toate scursorile Realitatii au innebunit. 24 din 24 sunt pe Traian Basescu si PD-L.
    Mostra de emisiune: timp de doua ore s-a vorbit la Fabrica despre faptul ca Igas, ministrul de interne, si-a dat bacalaureatul la 26 de ani. De parca Bill Gates si Mark Zuckerberg nu au lasat balta Harvard-ul chira din primii ani, parca.
    De fapt, Igas face curatenie in mocirla din Politia romana si asta ii deranjeaza pe moguli.
    Mi-e scarba!
  • ileaqna ileaqna
    Evident fac parte din cele mai TOXICE modalitati de informare a publicului .Trebuie studiat cu mare atentie ce se intampla la OTV .

Trimite un comentariu

sus