Skip to main content

Dana Războiu va prezenta ştiri la Realitatea TV

 

Dana Războiu, fosta prezentatoare a ştirilor Kanal D, este în discuţii avansate cu Realitatea TV.

Publicitate

Ea ar urma să prezinte unul dintre jurnalele principale ale postului de ştiri, odată cu lansarea grilei de programe de primăvară, la sfârşitul lunii februarie.

Contactat de paginademedia.ro, Sorin Enache, director general Realitatea TV, a confirmat discuţiile cu Dana Războiu, dar a precizat că nu s-a luat încă nicio decizie.

La rândul ei, Dana Războiu a declarat pentru paginademedia.ro că este în negocieri cu Realitatea TV, dar nu este nimic semnat.

“Doresc să mă întorc în televiziune, doar dacă găsesc o formulă prin care să şi lucrez, dar să mă pot ocupa şi de copii.”

Dana Războiu are doi copii, Victor (7 ani) şi Marc (1 an şi jumătate).

Soţia publicitarului Bogdan Enoiu a prezentat ultima dată ştirile Kanal D, până în primăvara anului trecut. Anterior, a lucrat 11 ani la TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • toma toma
    Super fata, Dana Razboiu!
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Horea, din studenţie şi pînă acum a trecut ceva timp, probabil. Trebuie să scriem zilnic cîte ceva, altfel rugineşte mecanismul.

    Evident, nu la acele standarde mă refeream, ci la corectitudine gramaticală, proprietatea termenilor, decenţă etc. Atacul la persoană, insultele şi cuvintele vulgare sunt apanajul liceenilor, nu al unor adulţi responsabili, care doresc să contribuie la conţinutul unui site prin comentarii.

    Aştept adresa blogului cu interes, sunt deja unul dintre viitorii cititori. Baftă!
  • Horea Horea
    Vai domnule George Hari Popesc! Dar asta-i PROVOCARE curata!
    1. Respesct si aplic STANDARDELE (STAS, SR,SREN, SRISO), si foarte multe din REGULILE rezultate dintr-o "creatie intelectuala" (foarte important acest ultim cuvant!).
    2. Nu ne putem ridica la "nivelul" lor? Pai cum sa nu putem?! Sunt doar create tot de fiinte umane pamantene. Daca uneori le neglijam, asta nu inseamna ca ... nu putem.
    3. Asta cu "autostrazile" nu prea am priceput-o. Nu face autostrazi fiindca n-are cu ce. Si cand are cu ce, n-are cu cine. Vezi tronsonul Comarnic-Brasov. La castigat, prin licitatie, o firma care a zis ca poate. Abia mai tarziu si-a dat seama ca e cam grea viata prin Romania.
    4. Identitatea la vedere? Daca as fi mai aproape de Bucuresti te-as invita cu drag la o bere (sau la mai multe).Aceea ar fi adevarata vedere!
    5. Unde scriu? Nicaieri. In indepartata studentie mai castigam cate un banuţ, cand si cand, dupa cate un articolaş trimis la unicul ziar care se gasea atunci intr-un judet. Nu spun care.
    6. Cum scriu? Pai nu se vede? Citesc intamplator si situl vostru si atunci cand mi se pare ca unii expun informatii neadevarate (binenteles, dupa parerea mea), intervin si eu cu cate un mic comentariu. Nu ma deranjeaza prea mult ca unele, primind voturi negative, nu sunt expuse. Ma intriga doar actiunea de a-mi suprima anumite cuvinte pe care le considerati nepotrivite. Spun asta deoarece si REGULILE (de care tot pomenin) au si ele limite de toleranta, de oarecare ingaduinta.

    Cam asta imi este IDENTITATEA, pentru astazi, domnule George Hari.
  • pensionar de rand pensionar de rand
    La cati bani ia de la banditul de vantu creste copiii bine merci si in romania. inca una care pune "botu" la realitatea tv.oameni fara orgoliu asa-zis "oameni pres"
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    România încă mai e ţara în care ne e teamă de standarde şi reguli care ţin de creaţia intelectuală, poate din cauză că nu ne putem ridica vreodată la nivelul cerut de ele.

    E simplu a spune că nu vrei să creezi pentru că oricum te pricepi. De aia Min. Transporturilor nu face autostrăzi: pentru că oricum ştie să le facă.

    Haide, Horea, identitatea la vedere şi să vedem unde şi cum scrii!
  • andra h andra h
    hai sa o vedem la tv si ne spunem parerea atunci. poate ne face o surpriza...
  • Horea Horea
    Erata:
    dialog in loc de ... dialod!
  • Horea Horea
    Salutari domnule George Hari Popescu!
    Am lamurit ceva mai jos (d-lui Petrisor) ceva in legatura cu nemultumirea mea.
    Multumesc pentru sugestie. N-am sa-mi fac totusi un blog personal. Nu doresc alte REGULI in viata, pe forumuri sau bloguri decat cele care exista DAR, pe care foarte multi nu le respecta. Si atunci normal ca-mi vine si mie sa ma exprim mai "liber" decat se cuvine si deci, deranjez (dar, doar pe unii).
    Sa las ceva in urma? Asta fac de-o viata . Dar nu pe blog si nici pe forum. Pe un alt taram mai palpabil si mai greu de dirijat sau cenzurat.
    Numai de mai BINE sa auzim.
  • Horea Horea
    Domnule Petrisor Obae.
    Cunosc foarte bine aceste reguli.Uneori insa nu mai suport indolenta sau lipsa de interes a unora si atunci incerc sa-i trezesc. Da înţep uneori chiar si cu cate o jignire (foarte rar) cu speranţa că poate aşa, respectiva persoană imi va raspunde la o multime de intrebari pe care chiar ea (persoana) mi le-a provocat.
    Era si cazul comentariului pe care mi l-ati retinut. Respectiva Marilena se avantă, in aparenţa, catre un dialod si apoi ... dispare lăsand totul baltă.
    Si atunci normal, te apuca nestăpîniţii draci!
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Permite-mi să-ţi sugerez şi eu ceva: fă-ţi un blog personal şi creează-ţi acolo propriul conţinut, pe baza propriilor reguli. În felul ăsta, te poţi exprima cît de liber doreşti şi laşi ceva în urmă.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Horea,
    Paginademedia.ro are un set de reguli legate de comentarii. Când comentariile trec de o anumita limita, ajungandu-se la jigniri, atunci sunt moderate.
    Încurajăm dezbaterea civilizată, nu schimbul de afirmații jignitoare.
  • Horea Horea
    @Mrilena
    Eu ti-am dat un raspuns la comentariul tau de mai sus.
    Era insa prea "duios" si "baietii" l-au retinut in ... arhiva.Multumeste lor si considera-te deci protejata!
  • milu milu
    Asta daca o sa fie lasata sa isi faca meseria asa cum stie
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Dana Razboiu este o femeie placuta, dar nu prea le are cu jurnalismul, mai ales cu cel care implica informatii din zona politica, cea social-economica, dar este un bun cititor de prompter. Realitatea are foarte buni jurnalisti, nu degeaba se afla pe locul trei ca audienta, oricum era antibasescu de cand lucra la TVR de aia a dat-o afara Culceru, adica a cam fortat-o sa plece, iar audienta jurnalului TVR a scazut la jumatate.
  • radu radu
    bine ai revenit Dana!

Trimite un comentariu

sus