Skip to main content

Dinu Patriciu iese din afacerea cu Sorin Roșca Stănescu

 

Dinu Patriciu, propietarul trustului Adevărul Holding, i-a vândut familiei Roșca Stănescu pachetul reprezentand 60% din acțiunile Virtual Big Bang, societatea care deține rețeaua de siteuri Corect.com.

Publicitate

Astfel, soții Sorin și Steluța Roșca Stănescu au devenit unicii acționari ai companiei care operează Corect.com.

Participarea lui Dinu Patriciu în proiectul online al lui Sorin Roșca Stănescu a fost anunțată, în exclusivitate, de paginademedia.ro AICI.

Sorin Roșca Stănescu (Directorul General VBB), despre tranzacție:

“Se creează astfel posibilitatea transformării VBB într-un holding, în care practic fiecare centru de profit să devină o societate distinctă. Vom putea eficientiza cheltuielile prin realizarea unei infrastructuri unice a serviciilor asigurate tuturor componentelor. În aceste condiţii, Virtual Big Bang va putea atrage, pentru fiecare site din platforma integrată şi, implicit, pentru fiecare afacere pe Internet, parteneri minoritari. Totodată, intenţia noastră este că Virtual Big Bang să ofere managerilor de proiecte pachete între 1 şi 8% din acţiuni, în baza unor criterii de performanţă.”

Despre rețeaua Corect.com:

Platforma online integrata Corect.com deține în prezent corectnews.com - un site de știri ce cuprinde 7 ziare online nișate pe cele mai importante domenii de interes (printre care corectpolitics.com, corectbusiness.comcorectsports.com și corectlifestyle.com), corectbooks.com și corectbazaar.com - o bursă de anunțuri prin care se realizează schimburi de produse și valori, vânzări, cumpărări, bartere și licitații inversate.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Mi-a placut povestea lui Rosca Stanescu cu holdingul. Cum dracu' sa faci un holding din nimic? Corectnews este cel mai mare fiasco de pana acum. In realitate, site-ul are doar catava sute de vizitatori - intra, probabil, cei care lucreaza acolo, rudele lor si cativa prieteni. Daca te uiti atent, vezi asta pe Trafic.ro. Ori, pentru Rosca Stanescu, ideea de holding este urmatoarea: unii dau banii si el ii toaca prin Caraibe?

Trimite un comentariu