Skip to main content

Dragoş Nedelcu, Realitatea TV: "Narcisa Iorga ne trimitea SMS-uri să scoatem titluri de pe post"

 

Realitatea TV reacţionează la discuţiile de ieri, din CNA, legate de situaţia postului de televiziune.

Publicitate

La alegeri, Narcisa Iorga reprezenta PDL în relaţia cu Realitatea TV şi era membru CNA”, spune Dragoş Nedelcu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al postului. "Prin astfel de declaraţii încearcă presiuni publice asupra mea cu scopul de a-mi schimba atitudinea în funcţia pe care o ocup", spune Narcisa Iorga în replică la declaraţiile lui Nedelcu.

Reacţia oficialului Realitatea TV vine după ce Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat ieri că “Realitatea TV este foarte departe de ceea ce şi-a asumat când a venit pentru prelungirea de licenţă şi foarte departe de ceea ce înseamnă informare corectă.”

Discuţiile de ieri, de la CNA, au fost reflectate de paginademedia.ro, AICI.

Dragoş Nedelcu:

“Înţeleg lupta pentru echidistanţă a doamnei Narcisa Iorga şi puterea cu care luptă împotriva Realitatea TV, dar nu pot să uit că dumneaei este cea care, în timpul campaniei electorale, reprezenta PDL în relaţia cu Realitatea TV. În acelaşi timp, era şi membru CNA.”

“Avem dovezi care arată că Narcisa Iorga ne trimitea SMS-uri, mie şi lui Sorin Enache, cerându-ne să scoatem anumite titluri de pe post.”

Narcisa Iorga: Prin astfel de declaraţii încearcă presiuni publice asupra mea

"Apreciez că prin astfel de declaraţii încearcă presiuni publice asupra mea cu scopul de a-mi schimba atitudinea în funcţia pe care o ocup", spune Narcisa Iorga despre declaraţiile lui Dragoş Nedelcu.

Narcisa Iorga:

"Dacă înţeleg lupta mea pentru echidistanţă, e bine: îneamnă că îşi asumă abaterile grave ale postului Realitatea TV de la legislaţia audiovizualului în privinţa informării corecte.

Apreciez că prin astfel de declaraţii încearcă presiuni publice asupra mea cu scopul de a-mi schimba atitudinea în funcţia pe care o ocup.

Am votat, la sfârşitul anului trecut împotriva prelungirii cu 9 ani a licenţei audiovizuale pentru Realitatea TV reproşându-le tocmai modul în care postul înţelege să facă presă partinică, la comandă şi dincolo de norme. Am intuit atunci că este o păcăleală proiectul editorial semnat de către domnul Stelian Tănase, pe baza căruia au solicitat prelungirea de licenţă. Acum vedem că domnul Tănase refuză să preia conducerea Realităţii TV, invocând neînţelegeri cu patronatul în privinţa politicii editoriale.

Menţionez că dl Stelian Tănase a asigurat CNA că va demisiona imediat ce va simţi presiuni de natura ingerinţei patronatului în politica editorială. Aşadar, Realitatea TV are licenţă pentru încă 9 ani. În şedinţa de ieri a CNA, am luat decizia de a solicita Realităţii TV un punct de vedere cu privire la această situaţie.

În acest context pun declaraţiile dlui Nedelcu. Consider de prisos orice alt comentariu."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tavi tavi
    ,,modul în care postul înţelege să facă presă partinică, la comandă`` zice Narcisuca. Normal, ea stie cel mai bine cum facea presiuni asupra postului.
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    AM FACUT VREO DOUA GRESELI MAI SUS
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Mai Marine poti sa stai si 25 de ani si-un secol in SUA, engleza tot n-o vei vorbii corect, cel mai corect se invata engleza in UNIVERSITATEA CATOLICA DIN DUBLIN, dupa uni exegeti,asta nu conteaza si eu am facut in comentariile mele vreo 6 greseli de ortografie, cele mai grave sunt cele de exprimare. sper sa nu fac. Eu de cand am avut cablu (1990) am urmarit mai mult posturile straine, mai ales cele de stiri TVE(24HORAS), CNN, FOX, ZDF ETC ACOLO AM INTELES CAT VALOREAZA UN NASTASE SI CAT UN BASESCU SI CAT UN VACAROIUL DINTRE ASTIA TREI CEL MAI PUTIN CRITICAT A FOST NASTASE ESTE PURUL ADEVAR. cELE MAI INGROZITOARE STIRI DESPRE rOMANIA SAU DAT PE VREMEA LUI vACAROIU SI BASESCU, IN ULTIMI DOI ANI NE-AU FACUT IN PRESA PRAF, DECI NI SE PREGATESTE CEVA, O CRIZA CAT DE MICA A ZONEI EURO NE DA AFARA DIN UE, IAR BASESCU DE LA SUSPENDARE ESTE PRIVIT CU DISPRET, IAR SUA A LUI OBAMA NU-L VREA NICI IN VIZITA, CE S-A ZIS DESPRE EL LA CNN N-A FOST GLUMA A FOST O INJURATURA
  • Marian Marian
    Nu stiu engleza cat as vrea sa stiu dupa ce am stat vreo 10 ani in USA si doar daca iti spun ca Statele Unite ne tin partea mai mult decat Frantei si Germaniei cred ca e arhisuficient. Dar tu nu poti intelege asta.
  • marius marius
    Sorin Enache si Dragoș Nedelcu sunt oamenii lui Vantu

    Vantu controleaza Realitatea TV, Ghita e doar de fatada
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Mai Marine eu sunt cu PSD-ul, afacerile lui Nastase sunt copilarii pe langa cele ale lui Boc-Basescu- Udrea poti sa te dai de ceasul mortii ca SA RAMANEM IN UNIUNEA EUROPEANA trebuie sa-i dam jos pe Basescu si camarila sa, uita-te baiete pe CNN, RAI UNO, ABC, Fox, ZDF, posturi americane, nemtesti, italiene marinarul tau este facut praf,De ce crezi ca nu ne primesc in SHENGEN? Pt ca le frica ca au de-a face cu-n Putin sau Chavez. Mai uitate si pe canale straine nu doar la B1 si TVR1,2,3. Poate inafara de limba ta de mahala nu cunosti engleza, italiana, spaniola sau franceza, asa ca nu ai cum sa afli ca iubitul tau comandant Basescu este cel mai luat in bataiedejoc presedinte roman de cand existam ca republica. Eu l-am votat pe monstru tau, dar din spirit de fronda am trecut la PSD. Nu prea ma uit la posturile romanesti le prefer pe cele spaniole, italiene si germane, de ceva timp ne fac praf si cei de pe ABC, CNN n-o sa vada Basescu SUA ca presedinte never
  • ileaqna ileaqna
    Pentru atitudinea lui Stelica in tandem cu Dinescu ar fi trebuit <<carmit un pic !!!
  • presa presa
    pe iorga n-o stiu cum e, dar de nedelcu stiu sigur ca e mitoman
  • provincialul provincialul
    Marileno te faci ca nu intelegi ?
    Realitatea a modificat un text in scopul manipularii griveilor. Asta inseamna ca nu este o televiziune profesionista, cinstita, corecta, independenta, echidistanta. In ce priveste PDL-ul nu trebuie sa-mi explici mie ca jumatate din romani se caca in gradina si astia fac sali de sport fiindca de aici se fura mai mult decat de la o canalizare.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Ceea ce a facut Stelian Tanase este infractiune de inselaciune in forma "de scoala"! Daca la drept ai nevoie de exempli gratia de inselaciune, asta e cel mai bun. Asadar, licenta rtv a fost obtinuta prin manevre dolosive, ceea ce duce, de drept, la anularea licentei si rediscutarea ei! Ce poate fi atit de greu?
  • Marian Marian
    @Marilena-Camelia
    Da, astia de la PD-L sunt niste javre. Vor sa mai schimbe ceva in Romania noastra comunista si Vantu, Patriciu, Voiculescu cu camarila lor de securisti-comunisti din PSD si alianta ACD nu vor. Ce este interesant este ca Realitatea da 24 din 24 in PD-L si in Traian Basescu si nu zice absolut nimic de afacerile PSD-PNL-PC, de parca astia stau pe margine si traiesc pe uscat. Asta se numeste jurnalism, nu-i asa Marilena-Camelia?
    Mi-e sila!
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Faptul ca cei de la PDL prin Narcisa Iorga se dau de ceasul mortii sa inchida Realitatea din cauza dezvaluirilor pe care acest post le face-n legatura cu oamenii corupti ai PDL, nu-i o noutate. In legatura cu stenograma de mai sus faptul ca in loc de "sunt" s-a spus "sunteti", nu ii disculpa pe cei de la PDL de implicare in afaceri ilegale, altfel de ce credeti ca Franta s-a opus intrarii noastre-n Shengen? Acum Basescu a numit ca sef al statului major o ruda a neveste-i sale sa nu va mirati daca ne arunca si din UE, probabil stiti ca exista o CLAUZA DE SALVGARDARE PE JUSTITIE. SOV stie multe despre afacerile PDL-ului pana nu foate de mult era aliatul lor, ceva n-a mers si probabil acum ii da rand pe rand in gat.
  • provincialul provincialul
    “La alegeri, Narcisa Iorga reprezenta PDL în relația cu Realitatea TV și era membru CNA”
    Daca textu asta e adevarat da-ti demisia si pleaca acasa.
    In ce priveste postul realitatea au inceput sa-i depaseasca pe aia de la antene in prostie ca aia nu poate fi numita propaganda.
    exemplu:
    ”M-am săturat de mizeriile omului tău din port. El, șeful ANAF Constanța și cel cu feribotul sunt toți înțeleși… cretinii dracului”- textul din stenograma
    ”M-am săturat de mizeriile omului tău din port. El, șeful ANAF Constanța și cel cu feribotul SUNTETI toți înțeleși… cretinii dracului” - textul citit pe post in mod repetat
  • Laser Vasile Laser Vasile
    Buuun, acum astept stenogramele Nedelcu-SOV ca astea sint singurele care nu s-au dat. (Adica nu chiar singurele, ca nici stenogramele Hurezeanu-SOV nu s-au dat.) La data publicarii Nedelcu era cu PDL. Intre timp l-a transferat Ghita in cealalta tabara.

Trimite un comentariu

sus