Skip to main content

GAFĂ: Realitatea TV a “omorât-o” pe Liana Dumitrescu

 

Realitatea TV s-a grăbit să pună la News Alert o informaţie sensibilă: “Deces în politică: Deputata Liana Dumitrescu a încetat ieri din viaţă”, a titrat Realitatea TV la News Alert, în jurul prânzului. A urmat un News Alert mai scurt: "Liana Dumitrescu a murit". "Ştirea a fost preluată şi de site-ul Libertatea.ro şi Jurnalul.ro.

Publicitate

O jumătate de oră mai târziu, Realitatea TV a revenit şi a schimbat titlul, cu un News Alert în care Liana Dumitrescu trăieşte:

Deputatul Liana Dumitrescu, în stare critică” şi “Respiră cu ajutorul aparatelor”.

Liana Dumitrescu (38 de ani) a fost internată în urmă cu o săptămână la Spitalul Elias, acuzând dureri puternice de cap, scrie agenţia Mediafax. Ea a fost operată miercuri, dar starea ei se menţine critică şi este conectată la aparate.

Mediafax notează că Liana Dumitrescu (deputat din partea etniei macedonene) este monitorizată de o echipă coordonată de Ovidiu Băjenaru, şeful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Captură realizată de agenţia de monitorizare Media Image.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Tot nu intelegi.
    Ceea ce faci bine intr-o anumita directie nu iti scuza prostiile colosale din alta.
    Cred ca Baconschi are toate sansele sa ramana in istorie pentru declaratia de dragostea desantata fata de Udrea si nu pentru cate carti a scris si nu a apucat neamul meu sa citeasca.
    Intamplarea face ca atat eu cat si neamul meu sa fi citit foarte mult, de unde trag concluzia ca Baconschi chiar a scris enorm. :)
  • liviu liviu
    si nici macar nu e de la pdl
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Pai aici era vorba de scuza lui Baconschi sau de faptul ca unul spune despre cineva ca taica-su umbla descult, iar niste pretinsi intelectuali, in frunte cu moderatorul televiziunii, nu-i atrag atentia ca tatal respectivului a fost o personalitate pe care ar fi trebuit sa o cunoasca si un absolvent de 8 clase! Despre cit de penibil este fiul, doctor la paris, care a scris mai multe carti decit a citit tot neamul tau, mai eu, e vorba aici sau ca habar nu aveti si va dati cu parerea?
  • Ulici Bogdan Cosmin Ulici Bogdan Cosmin
    Sper ca intr-o buna zi acel CNA, sau cum ii zice, sa poate sa amenteze si aceste cazuri. Imi imaginez un familiar facand infart in timp ce vede stirea la Realitatea TV. De ce sa apara o stire cand ea nici macar nu e verificata. Ce e mai important rapididatea prin care redai acea stire sau detaliile acesteia ?
  • eu eu
    Faptul ca tatal lui Baconschi a fost cineva nu-l scuza pe fiu de a fi penibil.
  • Alexander Alexander
    Sunt aceeasi penibili care se declarau extaziati de faptul ca au avut exclusivitate la declaratiile lui Basescu din parcare.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Dar de gafa facuta aseara, tot la realitatea, de un cintaret, asa a fost prezentat, chilian parca. A spus cu cuvintele lui, si intelectualii Cioroianu, Gusa, si striblea, moderatorul, nu au clipit, referindu-se la ministrul Baconschi "asa se intimpla cind promovezi oameni din prima generatie incaltata" . Nimeni nu a scos o vorbulita despre marele om de cultura care a fost tatal actualului ministru de externe. Dar dincolo de asta, chiar orice om cu studiile neterminate poate spune ce-i trece prin cap in public, nepedepsit, despre un doctor la Paris, un om care a scris mai mult decit a citit neispravitul care il 'critica', cu tot cu afisele din statiile itb? Chiar vine orice otreapa si isi bate joc de oricine in tara asta, doar pentru ca este invitat la o televiziune inconstienta?
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Poate au mers pe linia telefonului fara fir si fiecare a marsat putin cate putin si din stare grava s-a ajuns la deces. Oricum cand e vorba despre un deces important se dezveleste lumina plina de viata a ratingului urcator. Poate fi o alta explicatie.
  • unul unul
    o situatie asemanatoare a fost odat' si la Ziarul de Iasi. O tipa a scris ca un consilier judetean a murit. Si nu in editia online, ci in cea print. S-a ajuns la situatia in care familia primisese condoleante de la cei apropiati, desi consilierul inca traia, fiind in stare critica. La consiliul judetean era deja redactat un mesaj de condoleante care a fost trimis , culmea, la ziarul de iasi pentru publicare. evident, familia a facut anuntul ca traia . efectul? tipa a fost concediata imediat de cei de la ziarul. din pacate, acel consilier a murit totusi in ziua in care a fost publicat articolul cu decesul lui...
  • laura ivancioiu laura ivancioiu
    si antena 3 a dat la fel!
    se dau amenzi pentru asa ceva? altele decat postarea ta ? :)
  • razvan razvan
    astia abia asteapta sa dai coltu' ca sa aiba un titlu mai Doamne ajuta...asta daca nu ii ajuta evenimentu'...tragic e ca de unii politicieni afli doar daca sunt pe patul mortii/trec in nefiinta. daca stia cineva ca exista o deputata pe numele Liana Dumitrescu, rog sa fiu contrazis...

Trimite un comentariu

sus