Skip to main content

Miruna Munteanu a plecat de la CorectNews

 

Miruna Munteanu, prezentatoarea emisiunii România politică de la Realitatea TV, a renunțat la postul de redactor-șef al site-ului CorectNews, pentru că, spune ea nu mai făcea față la trei locuri de muncă.

Publicitate

Am renunțat la contractul cu CorectNews pentru că am un altul cu Realitatea TV și mai am postul de editorialist la Jurnalul Național, iar trei joburi simultan s-au dovedit prea greu de dus pentru mine. Am crezut că pot să le fac față tututor, dar se pare că mi-am supraevaluat puterile”, a declarat Miruna Munteanu pentru paginademedia.ro.

Decizia jurnalistei vine la doar câteva zile de la aflarea veștii că Dinu Patriciu a ieșit din acționariatul platformei Corect, unde deținea 60% din acțiuni, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În urma acestei mișcări, familia Roșca Stănescu a devenit unic acționar la Virtual Vig Bang, compania care operează site-urile din rețeaua Corect.

Miruna Munteanu a spus că plecarea ei nu are absolut nicio legătură cu această schimbare.

“Nu-l cunosc pe domnul Patricu, în schimb, cu Sorin Roșca Stănescu am lucrat foarte multă vreme la Ziua și am încredere în el, nu există niciun motiv de conflict între noi”, a mai spus Miruna Munteanu.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, CorectNews a trecut printr-o serie de restructurări la sfârșitul anului trecut. În decembrie, 10 oameni (din echipa de aproximativ 30 de ziariști) au fost restructurați. Alți câțiva jurnaliști vor pleca în următoarea perioadă.

Sursa foto: Victor Roncea

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • o inteleg, la Realitatea TV e forte istovitor sa stai 2 ore pe scaun in fiecare saptamana si sa pui 3 intrebari unor invitati
  • @profesor
    Inteligenţă nu-i mai trebuie.
    Am vazut-o cum se comporta cand era doar INVITATĂ la Realitatea TV si,ii observ acum activitatea ca ANGAJATĂ la acest post. Diferenţă imensă!
    Pilula antiBase, inghiţită cu putina apă, inainte de emisiune,isi face cu prisosinta efectul.
  • "Am renunțat la contractul cu CorectNews pentru că am un altul cu Realitatea TV și mai am postul de editorialist la Jurnalul Național, iar trei joburi simultan s-au dovedit prea greu de dus pentru mine" ... păi, cine crezi tu , cucoană, ca face trafic pe site-ul lui SRS ... ca sa te poata plati si pe tine??? Site-ul ala s-a nascut mort. In rest, ai in CV-ul tau un coctail Molotov, o combinatie intre patronii Felix si Nuş. Pacat, inteligenta nu-ti lipseste ... dar ... deontoogie ... zero.

Trimite un comentariu