Skip to main content

Moise Guran şi Ora de business, pe TVR 1?

 

Ora de business, emisiunea prezentată de Moise Guran pe TVR 2, ar putea fi difuzată pe principalul canal al televiziunii publice.

Publicitate

Oficialii TVR analizează varianta mutării programului pe TVR 1, a declarat pentru paginademedia.ro Anca Gheorghe, Director de marketing şi vânzări al TVR.

În următoarea perioadă, contractul dintre TVR şi Biziday Consulting urmează să fie renegociat.

Anca Gheorghe, pentru paginademedia.ro:

“Se rediscută termeniii legaţi de perioada contractului, staţie şi oră de difuzare.”

Analizăm posibilitatea ca emisiunea să treacă de pe TVR 2 pe TVR 1”, a mai spus Anca Gheorghe.

“Ora de business este un produs cerut de clienţii de publicitate şi de sponsori”.

Contactat de paginademedia.ro, Moise Guran a declarat doar că negocierile se referă la durata contractului între TVR şi Biziday.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragons Dragons
    Intr-adevar, excelenta idee! O emisiune de mare calitate care trebuie sa fie pe TVR1
  • madalina madalina
    Excelent, dar ar fi bine sa pastreze ora, abia mi-am aranjat programul, sa includ si emisiunea lui Moise. Este o emisiune excelenta, care explica economia pe intelesul tuturor,fara nici o tenta politica, la obiect!
    Nu va mai luati de bietul Petrisor, maninca si el o painme, saracu'!
    Imi place si site-ul,99% din comentarii sint la subiect, obisnuitii detractori s-au eliminat singuri, pur si simplu au fost ignorati.
    Bravo, Moise!
  • bch bch
    E o veste buna. Si Petrisor, contrar a ceea ce crezi tu, parerea mea e ca la TVR au avut loc schimbari in bine, in ultimul timp. O zic fara nicio tenta politica. Calitatea anumitor emisiuni a crescut. Personal, cred ca a crescut putin chiar si obiectivitatea lor. Totusi, mai au mult de lucrat la partea emisiunilor de divertisment. Lasa impresia ca se adreseaza celor peste 40 de ani, iar emisiunile par putin prafuite.
  • mad79 mad79
    Petrisor te lasi indoctrinat de cei de la (p)antene si irealitatea?
  • razvan razvan
    ar fi o veste buna sa treaca pe TVR 1, cu conditia sa se gaseasca un tronson orar de maxima audienta. ori se reduce durata emisiunii si se difuzeaza dupa stirile de la ora 18.00, ori ramine cu durata actuala si este introdusa pe tronsonul orar 17.00 - 18.00. mie imi eeste indiferent, atita vreme cit receptionez TVR 1 si TVR 2, iar televizorul are telecomanda...
  • Ionel Ionel
    Felicitari Moise! Bravo TVR
  • vlad tepes vlad tepes
    Petrisor, te uiti cumva la a3 ?
  • Petrisor Petrisor
    Degeaba, tot n-o sa fie vizibil, iar TVR a ajuns o institutie media de curtea a Cotroceniului. Pacat ca Moise a decis sa faca parte din gasca laudatorilor lui Basescu. Am vazut in emisiunea lui cum a inceput sa-si schimbe politica editoriala, cum a inceput sa laude puterea. Pacat.
  • mad79 mad79
    o veste cu adevarat buna!!!
    imi puteti spune care este ratingul emisiunii ,acum ca este pe TVr2?

Trimite un comentariu

sus