Skip to main content

PE SCURT: Emisiunea de pe TVR1 Dănutz S.R.L. îşi schimbă ora de difuzare

 

Emisiunea lui Dan Bittman de la TVR1 va fi difuzată mai devreme, începând de duminică, de la ora 16.00, în loc de 17.10, cum începea până acum. O altă schimbare este eliminarea pauzei de 40 de minute dintre cele două părţi ale programului.

Publicitate

Ediţia din acest week-end, care marchează schimbarea orei de difuzare, este dedicată lui Frank Sinatra, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi ai tuturor timpurilor.

Rubrica Un diamant la SRL se transformă într-o emisiune întreagă, două ore pe parcusul cărora se va evoca activitatea lui Frank Sinatra, prin cântece care au făcut înconjurul lumii. Printre invitaţii lui Dan Bittman în emisiunea din această duminică se numără Horia Brenciu, Oana Sârbu şi Virgil Ianţu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALEXANDRU COVACIU ALEXANDRU COVACIU
    SINTEM UN POPOR FFF BUN DAR AVEM UN DEFECT CARE ESE IN EVIDENTA;EX;NU AVEM NICI UN COMENTATOR DE SPORT DE LA D-NUL TOPESCU INCOACE CARE SA CUNOASCA JUCATORII UNEI ECHIPE CEL PUTIN NU VORBIM CA JOACA 2 ECHIPE SCOATE TI LA PENSIE LA 30 DE ANII,SAU LASA TI SA TRANSMITA O TELEVIZIUNE CARE ARE COMENTATORI BUNI CU TOATE CA CRED CA IN ROMANIA NU EXISTA ASA CEVA;TRIMITE TI LA COASA!
  • petru petru
    Astept cu nerabdare postul b1tv sa revina cu noua grila de program.Am asteptat cam mult.

Trimite un comentariu

sus