Skip to main content

Rodica Culcer moderează, în locul Irinei Păcurariu, emisiunea Judecă tu!

 

Rodica Culcer, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport, va modera, începând de mâine, emisiunea Judecă tu!, în locul Irinei Păcurariu, gazda de până acum a programului de pe TVR1.

Publicitate

Irina Păcurariu renunţă la emisiunea Judecă tu!, pe care a moderat-o din 7 octombrie şi până în prezent, pentru a se implica total într-un proiect mai amplu, tot pentru TVR, Culoarele puterii.

Rodica Culcer, director DEIS:

„Intru în această emisiune ca jurnalist şi pentru că eu sunt de părere că orice manager trebuie să conducă şi prin exemplul personal. Eu am crezut de la început în Judecă tu!, program realizat de Direcţia Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) şi este de datoria mea să suplinesc absenţa Irinei Păcurariu pentru ca emisiunea să crească în continuare.”, a declarat Rodica Culcer, noul moderator al emisiunii Judecă tu!, într-un comunicat al TVR.

Despre noul proiect al Irinei Păcurariu

„De mai multe luni lucrez la un proiect mai amplu, tot pentru TVR, Culoarele puterii, care vorbeşte despre relaţia cu România a unor străini, oficiali sau nu, pentru care România a însemnat ceva în ultimii 20 de ani", spune Irina Păcurariu (foto). Printre ei, Prinţul Charles şi Ziad Alahdad, primul reprezentant al Băncii Mondiale în România.

"Proiectul înseamnă deplasări în străinătate şi fiind vorba de personalităţi atât de importante, agenda întâlnirilor o stabilesc acestea. Ţin mult la acest proiect şi vreau ca atunci când va fi difuzat să fie unul de cea mai bună calitate. Am decis că implicarea mea în el va fi sută la sută în următoarea perioadă.”, a declarat Irina Păcurariu, moderatoarea emisiunii Judecă tu! din 7 octombrie până în prezent.

Rodica Culcer va discuta în prima sa emisiune despre perspectivele şi limitele Uniunii Europene

În prima ediţie din acest an a emisiunii Judecă tu!, Rodica Culcer va discuta despre Uniunea Europeană, despre perspectivele şi limitele ei, cu invitaţii: europarlamentarul PSD Adrian Severin, consilierul prezidenţial pentru Afaceri Europene, Leonard Orban şi Cristian Ghinea, director al Centrului de Politici Europene.

Despre Judecă tu!

Judecă tu! este o emisiune interactivă care implică telespectatorii prin faptul că ei pot vota pro sau contra subiectului dezbătut în studio. Emisiunea Judecă tu! pune în discuţie teme importante ale societăţii actuale. Programul este transmis, în direct, în fiecare joi, de la ora 21.00.

Invitaţii permanenţi ai emisiunii sunt eseistul Andrei Cornea şi filosoful Mihail Neamţu. Primele 11 ediţii, moderate de Irina Păcurariu, au fost transmise de TVR 1 în perioada 7 octombrie – 16 decembrie 2010.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    "În februarie 2007, Asociaţia Civic Media a cerut CNSAS verificarea relaţiilor Rodicăi Culcer cu fosta Securitate, susţinând ca jurnalista avea, în anul 1989, gradul de locotenent-colonel în Securitate. In acelasi an, CNSAS a decis ca Rodica Culcer nu a colaborat cu Securitatea".
    Deci nu a colaborat dar locotenent colonel, tot era!
  • Horea Horea
    @Marilena
    Si eu sufar cand vad comentarii scrise doar cu litere mari.
    Dar ce sa fac. Incerc sa ma vindec singur, necitindu-le!
  • Horea Horea
    @vally
    Desi nu pre am memorie, imi amintesc de acea postare. Nu mai stiu daca atunci ti-am si raspuns.
    Ai dreptate in cele repetate acum chiar daca, uneori, si Romica Jurca e de banuit (repet, uneori. Natura-i de vina insa in cazul ei).
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    DA AVETI DREPTATE APROAPE TOTI. RODICA CULCERU ESTE LIPSITA DE CARISMA, NU STIU CUM N-A IESIT LA PENSIE, CRED CA ESTE MAI BATRANA CA DELIA BUDEANU. TVR1 CHIAR NU ARE DE GAND SA PROMOVEZE OAMENI MAI TINERI SI MAI CURAJOSI, CHIAR NUMAI OAMENI INVARSTA SI SERVIABILI FARA HAR. INTERVIUL EI SI-A CELEILALTE DOAMNE PROST FARDATE SI VOPSITE CU DOMNUL ISARESCU MI S-A PARUT DE O MEDIOCRITATE CARE DOARE, CEL PUTIN EU SUFAR CAND VAD MEDIOCRITATEA LA RANG DE VALOARE ORIUNDE.
  • Xenia Xenia
    Irina, cata diplomatie te caracterizeaza declarand astfel!
    Rodica Culcer nu are carisma si flacara necesare moderarii unei emisiuni, in general. Dar, ce sa-i faci... asa e cand unele femei vor sa fie vazute! se machiaza, accentueaza, coloreaza si, in final, dau pe dinafara...
  • vally_nt vally_nt
    Salutare! Citind stirea am cautat in arhiva blogului un comentariu ce-l postasem pe 9 octombrie 2010, dupa prima editie a emisiunii. Spuneam atunci:

    Am urmarit din curiozitate prima editie si ma declar destul de dezamagit. Discutii sterile si lipsite de continut pe marginea patriotismului la romani. Veti spune ca-i delicat subiectul si sunt eu subiectiv poate… Dar cand se aduce in discutie subiectul cu terfelirea simbolurilor nationale la mitingul politistilor prin aruncarea caschetelor nu vi se pare ca madam Culcer sta dupa usa si dicteaza? Sa dea Domnul sa ma insel eu, dar singura persoana credibila de la TVR e …Romica Jurca.

    Departe de mine orice gand de lauda dar din pacate, am avut dreptate. Trist!
  • Maria Maria
    Moldoveanca ta era, in majoritatea cazurilor, depasita de tematica emisiunilor.
    Cat despre Culcer, o zgripturoaica cu care-i foarte dificil sa colaborezi.
  • Horea Horea
    In curand Rodica Culcer va modera TOATA Televiziunea Publica! Luati aminte sau notati-va undeva aceasta informatie trista si subiectiva.
    Cealalta, Pacurariu, e o moldoveanca "fara astampar". E buna la orice!
    (Oare imi apare aceasta postare?!)

Trimite un comentariu

sus