Skip to main content

Sanda Nicola şi Andrei Bădin, în noua grilă a B1 TV

 

Noile emisiuni ale B1TV, după reorganizarea pe care a suferit-o televiziunea în urma venirii lui Sorin Oancea ca director general, vor intra pe post în februarie, scrie Adelin Petrişor, pe blogul său.

Publicitate

Mădălina Puşcalău (fostă angajată la Antena3) va prezenta un program de ştiri de dimineaţă. La ora 14.00, un alt program de ştiri. Principalul jurnal de ştiri va fi difuzat la ora 18.00 şi va avea 30 de minute. Din informaţiile lui Adelin Petrişor, la postul lui Bobby Păunescu vor mai veni Sanda Nicola (foto) şi Andrei Bădin.

În noua grila a postului B1 TV va intra, în prime-time, emisiunea de două ore a lui Robert Turcescu şi Ion Cristoiu, despre care a scris Cătălin Tolontan în urmă cu câteva zile pe blogul său.

Adelin Petrişor mai scrie că management-ul postului a făcut şi investiţii de ordin tehnic (camere video, grupurile de montaj, calculatoarele de grafică ş.a.) care au costat circa o jumătate de milion de euro.

Sursa foto: Bzi.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana ioana
    Si mie imi place f mult Nicoleta COne, dar,ca sa fiu sincer, as prefera sa o vad la o alta televiziune, mai de Doamne-ajuta.
    Am auzt un zvon ca este in discutii cu Zece Tv. Informatia nu pare imposibila, mai ales ca, din cate stiu, Mihai Stegerean, cel care se ocupa de proiectul Stiri la ZECE TV a fost producatorul jurnalului prezentat de ea vreo sapte ani si faceau echipa buna.
  • Bestiuta Bestiuta
    Mai devreme comentam profilul Nicoletei Cone si daca nu citeam mai sus ca Andrei Badin este deja cuplat cu o alta prezentatoare care a prestat la C.N.M.Puteam sa bag mana in foc ca Oancea profesionistul,va face un cuplu de prezentatori din cei doi pentru simplul fapt ca cei doi se pliaza foarte bine unul pe celalalt, ca personalitate, ton, prezentare, pregatire. Cred ca aici Oancea isi investeste resursele gresit, dar nu e treaba mea.
  • Horea Horea
    @Marilena-Camelia
    1. Undeva mai jos ii ceri lui LUCIAN sa invete sa scrie. Nu crezi ca ti s-ar potrivi acelasi indemn?! Cum vine asta: "Mai Horea", pentru cineva care, se pretinde ca stie sa se exprime?!
    2. Nu sunt "PDList". Se scrie corect: PDL-ist.
    Nu sunt nici DSD-ist, nici PNL-ist, nici ... Nu sunt!
    3. Ca Adrian Sobaru sunt foarte, foarte, multi in aceasta tara. Ce sa faca? Sa vina sa se arunce de la balconul Parlamentului? Asta crezi ca-i cea mai RATIONALA solutie?
    4. Cunosc pe cineva la TVR. Are studii superioare, functia de redactor, si ia acelasi salariu ca si electricianul Sobaru. Respectiva persoana mai are si un credit pentru locuinta cu o valoare aproximativ egala cu a salariului. Ce sa faca? Sa se arunce de la balconul Parlamentului cand e trimisa sa realizeze un material sau un interviu acolo? I s-ar micsora cumva rata de la banca sau i s-ar mari salariu?
    5. Asa ca mie RUSINE, de multe ori, in aceasta tara. Dar nu pentru ca ma "leg" de Adrian Sobaru. Din cu totul alte si variate motive.
    6. Acum intelegi?
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    LUCIAN invata sa scrii sau doamna Udrea te plateste doar sa injuri, nu sa si stii sa scrii.
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Mai Horea tu esti cumva un PDList, sa-ti fie rusine ca te legi de Adrian Sobaru. Poate pt tine este usor sa traiesti intr-o tara unde peste 50% din populatie traieste sub nivelul de saracie, unde deputati si senatori pdlisti plus odrasle lor; FURA, DAU PESTE OAMENI NEVINOVATI CU MASINA ( NU ESTE VORBA DOAR DE PLACINTA junior), invartesc justitia dupa cum le place, avem un presedinte care este privit cu un profund dispret de UE, Sarckozy i-a spus lui Nastase prietenul meu (desi era un hot), lui Basescu i-a intors spatele, desi furase o intreaga flota comerciala, aceasta este tara in care un om deosebit de bun ca ADRIAN SOBARU i-a spus prin gestul sau CA TREBUIE SA SE SCHIMBE!! eSTE BINE CA SE TAIE SI DIN PENSIILE ACELEA AMARATE DE 150 DE EURO, NICI MACAR CAT JUMATATE DIN AJUTORUL SOCIAL ACORDAT IN GERMANIA?
  • laurentiu laurentiu
    sunt curios daca Badin o sa isi mentina tonul critic asupra guvernarii actuale
  • ines bordeianu ines bordeianu
    maria e o adevarata maestra in a-si turna colegii la conducere. problema ei e caracterul care, uneori, bate profesionalismul.
  • Ana Ana
    De ce nu scrie Adelin si de Maria Coman! Care a primit de asemenea oferta, dar dupa ce a transmis toate informatiile despre ceilalti colegi care au fost ofertati, conducereii Antena 3, si-a renegociata salariu? Ca stie mai bine aceasta poveste.
  • lucian lucian
    Tuacela esti banuit a fi trompetist pe la Antene sau iRTV! de parca nu ar fi fost suficienti lingaii de acolo, li te-ai alaturat si tu. Sunt curios din ce bani esti tu platit sa arunci cu rahat in ventilator?
  • euacela euacela
    de parca nu ar fi fost suficienti lingai pro-basisti acolo, acum vor fi si mai multi. Sunt curios cu ce bani sunt platite trompetele astea basiste. Fac pariu ca nu din bani privati...
  • Horea Horea
    Dar cine-i de fapt acest Adelin Petrisor?
    Nu-i cumva "reporterul de razboi" pe timp de pace de la Televiziunea Publica (TVR)? Si daca da, de ce nu ne transmite informatii utile din cadrul acestei televiziuni?
    De exemplu, ne-ar putea spune daca electricianului "parasutist", de la TVR, i s-a ridicat salariul dupa isprava din Parlament. Si multe s-ar mai putea descrie pe blog din ceea ce se mai intampla prin aceasta televiziune!

Trimite un comentariu

sus