Skip to main content

Sârbu a câştigat 2 milioane de dolari pe 100.000 de acţiuni CME

 

La începutul acestui an, Adrian Sârbu a vândut la bursa din America 100.000 de acţiuni din Central European Media Enterprises (CME), compania care deţine în România posturile din reţeaua ProTV, scrie ziarul Naţional, care citează date furnizate de Securities and Exchange Comission.

Publicitate

În urma acestei tranzacţii Sârbu a câştigat 2,1 milioane de dolari şi a rămas în continuare cu 2,7 milioane de acţiuni la CME, deţinute direct sau indirect, potrivit agenţiei Reuters.

Adrian Sârbu, preşedintele şi CEO-ul companiei CME, a mai vândut în luna decembrie 50.000 de acţiuni. Vânzările repetate de acţiuni făcute de preşedintele CME au avut loc cu circa o lună şi jumătate înainte de publicarea raportului financiar final pe 2010.

Din luna august 2010, CEO-ul Central Europen Media Enterprises a vândut circa 300 de mii de acţiuni, scrie Reuters, care citează o notă a Brokerage Atlantik FT.

Despre CME:

Central European Media Enterprises Ltd. (CME) este o companie listată la bursa NASDAQ ce deţine 23 de televiziuni în şase state est europene.

Posturile de televiziune ale companiei sunt localizate în Bulgaria (TV2 şi Ring TV) Croaţia (Nova TV), Cehia (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport), România (PRO TV, PRO TV Internaţional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro, MTV şi MediaPro Entertainment) şi Slovacia (Markíza, Nova Sport) şi Slovenia (POP TV şi Kanal A).

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lucian lucian
    ProTV Chisinau functioneaza ca si o statie locala. Asa mai exista si ProTV Brasov sau ProTV Constanta.
  • horia tabacu horia tabacu
    mai este si protv chisinau

Trimite un comentariu

sus