Skip to main content

Şeful libertatea.ro, înlăturat de la conducerea site-ului

 

Anul începe cu tensiuni la Ringier. Redactorul şef al libertatea.ro, Adrian Ţoca, a fost înlăturat brusc de la conducerea site-ului.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ieri, Mihnea Vasiliu i-a reproşat lui Ţoca prestaţia ca redactor şef la libertatea.ro.

Contactat de paginademedia.ro, Adrian Ţuca nu a confirmat şi nici nu a infirmat informaţia.

Adrian Ţoca, pentru paginademedia.ro:

"Sunt foarte mulţumit de rezultatele mele de până acum la Ringier, vreau să mulţumesc mult echipei mele pentru suport, sunt nişte oameni minunaţi."

Libertatea.ro este pe locul cinci în clasamentul general al site-urilor din România şi pe locul doi la media, după cancan.ro.

Adrian Ţoca a fost redactor şef al libertatea.ro din iulie 2008 şi a condus o schipă de 13 oameni.

Până la ora redactării ştirii, Mihnea Vasiliu nu a putut fi contactat.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Joy Joy
    Deci daca inteleg eu bine, carevasazica Mihnea l-a dat afara pe unul dintre cei mai bine vazuti si performanti oameni din companie, nu? Elvetienii ce-or zice de asta?
  • Birjarul Birjarul
    Daaap...dar fratele nostru Mihnea calareste bine. El cand calareste o face elegant. Scuipand printre dinti injuraturile combinate cu saliva. Adicatelea pina la urma ca l-a dat afara pe om poate sa tina de job. Dar felul in care l-a dat afara fu sublim. Cred ca se tavaleste de ciuda Corneteanu ca el nu avea asa vocabular dezvoltat cand tinea biciul in mina.
  • catavencu catavencu
    Pai ce sa faca si Mihnea? De cat ce stie mai bine. Adica sa-l distruga si nu poate face asta decat sa dea oamenii afara care au pus umarul la cresterea ziarului.O sa-i dea afara pe cei din fruntea Libertatii care au tinut anii buni piept lui Patriciu si Halpet la Click. Misiunea lui este sa ingroape Libertatea dar ce mai conteaza ca o sa-si ia banii si la revedere.
  • Costica Costica
    Oare Mihnea a intrat vreodata pe Libertatea.ro? Fac pariu ca de pe laptopul lui site-ul nu a fost accesat....Dar e timp...
  • oarecare oarecare
    gestul lui Mihnea inseamna mai mult decat plecarea lui Toca. E un semn pentru toti cei ramasi. orice zi poate sa fie ultima fiindca toti sunt la cheremul boierului.

    @rtv man: sa aduca si amicii amicilor daca stiu ceva... dar momentan se pun pe scaune doar esecuri si nu orice fel...numai ... unicate...
  • Comentatoru' Comentatoru'
    and so it begins...
  • RTV Man RTV Man
    A inceput in forta anul tovarasu' Mihnea!!! Stati linistiti, o sa mai urmeze si altii, ca asa a facut si la RC, si-a adus incet-incet toti amicii. Faliment usor!
  • mugur mugur
    Sa vedem cine vine in locul ramas liber .

Trimite un comentariu

sus