Skip to main content

EXCLUSIV Vîntu: Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiţă. Adrian Ursu şi Oana Stancu ies de pe Realitatea TV

 

Publicitate

ACTUALIZARE 5: "Nu ştim de ce a fost suspendată emisiunea", povesteşte Oana Stancu într-un interviu acordat paginademedia.ro. Interviul, într-un material separat.

ACTUALIZARE 4: "Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiţă", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu într-un interviu acordat, în exclusivitate, paginademedia.ro. Ghiţă a investit până acum 8 mil. de euro în Realitatea. Interviul, în articol.

ACTUALIZARE 3: Din informaţiile paginademedia.ro,  spaţiul de seară va fi ocupat de Corina Drăgotescu.

ACTUALIZARE 2: Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, unul din motivele invocate de Sebastian Ghiţă a fost faptul că ce doi jurnalişti ţineau legătura cu Sorin Ovidiu Vîntu, încălcând una din regulile impuse de Ghiţă la preluarea managementului Realitatea TV.

ACTUALIZARE 1: Şedinţa lui Sebastian Ghiţă cu conducerea postului (Dragoş Nedelcu, Sorin Freciu, Sorin Enache) nu a fost una liniştită. Care este acum relaţia lui Sebastian Ghiţă cu Sorin Ovidiu Vîntu, în articol.

Jurnaliştii Oana Stancu şi Adrian Ursu ies din grila Realitatea TV. Potrivit unor informaţii paginademedia.ro din interiorul postului de televiziune, cei doi vor realiza diseară ultima ediţie a emisiunii Ora de foc.

Până la ora redactării ştirii, cei doi jurnalişti nu au putut fi contactaţi.

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a confirmat informaţia pentru paginademedia.ro.

„Le-am comunicat că, începând de mâine, nu vor mai apărea cu Ora de foc. Vom avea un nou tip de Prime–Time în noua grilă”, a declarat pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiţă.

Şedinţa lui Sebastian Ghiţă cu conducerea postului (Dragoş Nedelcu, Sorin Freciu, Sorin Enache) nu a fost una liniştită. S-a discutat despre contractul de management?

"A existat o discuţie despre noua grilă, despre noul format al prime-time-ului", a declarat Ghiţă pentru paginademedia.ro.

El nu a comentat eventuale neînţelegeri cu consiliul de administraţie pe tema contractului de management. "Eu am un contract de cinci ani. Cine e nemulţumit, să meargă la tribunal", a completat el.

Sunt divergenţe între managerul Sebastian Ghiţă şi propietarul Sorin Ovidiu Vîntu?

Au existat şi momente în care părerile noastre nu au fost aceleaşi", a spus Ghiţă fără a da alte amănunte.

Nu am niciun motiv să reliziez contractul cu Sebastian Ghiţă

Sorin Ovidiu Vîntu spune într-un interviu acordat, în exclusivitate, paginademedia.ro că nu are niciun motiv să rezilieze contractul cu managerul Sebastian Ghiţă "pentru că îşi respectă contractul şi parametrii pe care şi i-a asumat"

Ghiţă, spune Vîntu, a investit până acum 8 mil. de euro la Realitatea. Vîntu admite că au existat discuţii în contradictoriu cu Sebast Ghiţă, dar spune că "în orice organizaţie acest lucru este normal".

Interviul, pe larg:

Petrişor Obae: Sebastian Ghiţă a declarat că a avut momente în care aţi avut schimburi de păreri opuse. E adevărat?

Sorin Ovidiu Vîntu: Normal că au fost şi discuţii în contradictoriu, că am avut şi opinii diferite dar, cum el este managerul, opiniile lui primează. Eu pot avea anumite opinii, el altele.

Pe ce tema au fost aceste schimburi de opinii?

"Au fost chestiuni legate de grila dar, repet, el este cel care ia deciziile la Realitatea."

Din informatiile paginademedia.ro, el a cerut ca ziariştii să nu mai ţină legatura cu dvs.

"Cât timp el este managerul acolo, este normal să aibă controlul lucrurilor. Am convenit încă de la început că nu va exista implicarea mea acolo.

Dorinţa mea a fost să mă retrag din Realitatea TV. Multă lume spunea că Sorin Ovidiu Vîntu dictează programele la Realitatea TV. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care am cedat managementul lui Sebastian Ghiţă.

Când Sebastian Ghiţă a venit, era normal să îşi securizeze raporturile cu Realitatea TV."

Din informaţiile paginademedia.ro, el ar fi fost nemulţumit că Adrian Ursu şi Oana Stancu ţineau legătura cu dvs.

"Sunt prieten cu multă lume din Realitatea, nu cred că asta ar fi un deranj."

S-a pus problema încheierii contractului cu Sebastian Ghiţă?

"Sebastian Ghiţă a investit opt milioane de euro şi mai are de investit. De ce să schimb ceva ce merge?

În orice organizaţie mai există momente tensionate, schimburi de păreri, dar acest lucru este normal.

Nu am niciun motiv să reziliez contractul cu Sebastian Ghiţă, pentru că el îşi respectă contractul şi parametrii pe care şi i-a asumat."

Aţi declarat că veţi începe vânătoarea împotriva lui Traian Băsescu. Cum va fi implicată Realitatea TV?

"Realitatea TV nu poate fi implicată. Nu are niciun amestec în acest conflict, pentru cănu eu sunt manager acolo."

Cum veţi face acest lucru fără media?

"Astea sunt treburile mele. Media nu va fi implicată, pentru că nu este condusă de mine, ci de Sebastian Ghiţă.

Declaraţia mea de ieri nu are nicio legătura cu Realitatea TV."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Titirezu' Titirezu'
    Problema este alta, unii se cearta, altii ies din grila si noi fraierii nu ne primim salariile!!!
    Ieri trebuia sa ne primim salariul! Nici pana acum n-au intrat banii. Dar ca de obicei, departamentul stiri a primit leafa, pentru ca numai ei "muncesc", celelalte departamente o freaca. Este atata nesimtire si atata indiferenta!Ne sfideaza toti de la stiri, dar fara noi emisia postului nu exista, suntem ultimii oameni, exact asa suntem tratati. Serios, poate face cineva ceva pentru noi?
    Oare Sebastian Ghita stie ce se petrece in interior??? Cum as putea sa-i povestesc lui Sebastian Ghita cum traim si ce salarii mizerabile avem? Sau ca n-am avut NICIODATA concediu, pentru ca n-avem voie, orice zi libera in plus ne-o lucram. Ati mai auzit de asa ceva, sa n-ai concediu de ani de zile?
    Faptul ca "stirile" au alt statut, fata de noi ceilalti?
    Ca avem salarii cuprinse intre 9 mil-13 mil si muncim 10, 11, 12 ore? Iar altii au zeci de milioane si bineinteles ca tot ei sunt privilegiati, le-au intrat banii de vineri?
    Vreau amaratii mei de 10 milioane, am muncit ca un caine de mi-au sarit capacele. Este oricum o rusine de salariu.
    Am un salariu de portar(poate si ala are mai multi bani)!!!
  • vlad vlad
    Adelutza mama, iRealitatea basista ? Haha, buna gluma .
  • SIMONA SIMONA
    CEVA S-A INTAMPLAT PACAT. UNDE SE DUC SA URMARIM ACUM.
  • Marilena Marilena
    O simpatizez enorm pe Oana Stancu A FOST LA FEL DE DURA SI CU CEI DE LA psd CUM ESTE CU CEI DE LA pdl TREBUIE SA FII CRETIN CA SA DAI AFARA PE CEI CARE-TI ADUC AUDIENTA, DOAR EI REUSEA SA-I BATA PE CEI DE LA aNTENA3, CRED CA SI-A BAGAT bASESCU COADA, DOAR L-ATI AUZIT SE PREGATESTE MUBARAK MADE IN ROMANIA DE ALEGERI, TREBUIE SA RADA TOT. oRICUM TREBUIE SA FII CEAUSIST CA SA POTI VOTA UN pdl CARE SEAMANA TOT MAI MULT CU pcr
  • irina irina
    Pacat!poate GHITA vrea ca realitatea sa difuzezeprcum tvr1,ar fi mai bine ca n-am mai butona atat de mult seara ne-am uita numai la antena3
  • Ducu Ducu
    Niste "slugi" care pt bani o critica si pe "masa",insa numai profesionisti nu sant din momant ce face justitie pe sticla in loc sa comenteze, si ca "modelator" sa fie "impartial" nu partinic !!!!!!!!!! Niste "latrai" pusi sa latre :la comanda si pe cine ???!!!
  • Marian Marian
    Eu cred ca e praf in ochi. Vor sa se credibilizeze caci toata lumea ii injura si Realitatea ajunsese pe locul 7 in Prime Time.
    Ghita e prieten la toarta cu Ponta, au fost si au sarbatorit Revelionul impreuna intr-un hotel de 5 stele.
    Deci sa asteptam si apoi sa ne dam cu parerea.
  • adela adela
    Erau singurii pe care ii mai urmaream la Realitatea, de cand postul a devenit evident basist.E clar ca Realitatea iese din grila mea, prefer Antena3, singurii care se mai lupta cu mafia portocalie.
  • Aurel Aurel
    Ha Ha Ha , ce ma bucur ! In sfarsit nu-i vom mai vedea ! Cat despre viitorul lor... nu va temeti, ii pescuieste Felix imediat ca doar orice clantzau anti Base e binevenit la FelixA3. Plateste Felix, ca are de unde !
  • Ion Ion
    In sfarsit ,am scapat de doi comisari stalinisti, care exaperau lumea seara de seara.
    Pentru Onuta ar fi bine la sera lui Iordache de la Giurgiu!
  • Victor Victor
    Devenisera amandoi presuri cam pe fata. Cand manipulezi trebuie sa ai si o oarecare delicatete, si niste carisma ca Stelian Tanase si Dinescu, de exemplu.
  • sorin sorin
    Faptul ca Oana Stancu si Adrian Ursu executau oridnele lui Vantu era clar pt toata lumea de mult timp.

    E cazul sa se treaca e la o emisiune de propaganda politica la una de interes public si o crestere de RATING.
  • Cosmin Cosmin
    Adică doamna Udrea a învins în cele din urmă. Ce trebuie să-şi fi stors batista când vorbea cu Băse la telefon, iar pe post era vorba de dosarul ARLO...Da' uite că a avut grijă marinarul cel galant şi a desfiinţat-o pe Oana!
    Până la urmă vor rămâne doar pupătorii de la TVR? A, sau începe şi B1...
  • vlad vlad
    Tie ti se pare ca echipa de procurori tv facea audienta ?
  • pemagda pemagda
    Pacat, ce-o sa puna in locul lor? Oare Ghita stie ceva televiziune sau crede ca si la Realitatea merge sa schimbi emisiunile pe post cum schimba el promotiile pe site la Emag..?

Trimite un comentariu

sus