Skip to main content

DIN ARHIVE: Sex şi poezie într-un titlu de zile mari

 

Evenimentul zilei, martie, 1999. Vremuri în care şi o ştire de pe agenţie era „îmbrăcată” ca o bombă de presă. O singură rimă nu era de ajuns pentru a ilustra ştirea.

Publicitate

Autorul articolului despre o „împerechere” la volan a făcut din titlu o strofă în toată regula, cu rimă (cum altfel) ...împerecheată.

Fotografia vorbeşte de la sine.

Articolul din EVZ, aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • imposibilu imposibilu
    He, petrisor...o suprpriza placuta...eram convins ca nu s-a mai pastrat :) iti ofer la schimb o ghicitoare: la vremea respectiva, stirea de mai sus a fost semnata Bianca Bacardi. Afla cine era BB :)
  • Alexandru Alexandru
    @Petrisor: te rog sa faci o "investigatie" reeritoare la prezentarea ziarului "Adevarul" de catre Mircea Badea la emisiunea lui. Dupa ce ani la rand "nu le-a trimis ziarul", acum este prezentat in fiecare seara, ba mai mult - Badea face promovare pentru inserturile Adevarului. Nu cred ca au trecut doi ani de cand se duceau campanii crancene de denigrare a adversarului in JN, respectiv Adevarul.

    Sa aibe legatura treaba asta cu ACD? Sau cu alte manevre (se zvonea ca Intact face nu-stiu-ce santaj pentru ca JN sa fie distribuit in magazinele lui Patriciu) ?
  • laurentiu laurentiu
    ciar ca e aiurit :)
  • george george
    nici nu erau pentru public comentariile :))))
  • zgura zgura
    Ca tot veni vorba de titluri
    http://zgurapresei.wordpress.com/2011/02/11/venea-un-titlu-pe-siret-acelasi/

Trimite un comentariu

sus