Skip to main content

EXCLUSIV: Ce promovează spotul cu Mihai Gâdea și Mircea Badea?

 

Ți se pregătește ceva”, spune unul dintre spoturile de teasing în care protagoniști sunt Mircea Badea și Mihai Gâdea. În alte reclame apar Răzvan și Dani. Despre ce este vorba?

Publicitate

Paginademedia.ro a aflat ce este în spatele acestor promo-uri. Cine se va ocupa de proiect, în continuare:

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Intact va lansa o școală de jurnalism. Cursurile vor urmări pregătirea celor care urmează să lucreze în instituțiile media ale grupului și nu numai. De altfel, profesorii viitoarei școli de media vor fi nume din interiorul trustului.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, coordonatorul proiectului este jurnalista Sandra Stoicescu.

Contactată de paginademedia.ro, Sandra Stoicescu, nu acomentat informația. "Pot să spun că, într-adevăr, vi se pregătește ceva", a precizat ea fără a da alte amănunte.

Celelalte spoturi de promovare a proiectului:

Răzvan și Dani

Buzdugan și Morar

Capatos

Spoturile au fost realizate de departamentul de marketing al Antena 3, coordonat de Romulus Coman.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • oh, doamne! ce ar putea niste studenti sa invete de la ciutacu sau gadea?? poate doar cum sa-si alimenteze ura viscerala...
  • La spotul cu Razvan si Dani, Razvan zice la un moment dat: ,,Ce-s cu textele astea pentru asistente?''
    Desi, ele, textele sunt mai multe, corect se intreaba: ,, Ce e cu textele....?" Nu suna deloc bine ,, Ce sunt cu textele?"
  • Bine mai, daca nu iti place Antena 1-2-3, schimba postul!! ce zic unii cum ar arata romania cu mai multi de badea,gadea,ciutacu etc.... dar eu zic asa: cum ar arata televiziunile numai cu persoane gen Andreea PORA, Radu Moraru, Dan Diaconescu??
  • @ maria. Daca te referi la promo-ul cu badea si gadea, acolo nu e vb de saritura ci de lipsa de racord, dar daca nici macar asta nu va invata pe voi la ATF ...
  • Promoul are la final o saritura cat casa (intre penultimul cadru si ultimul cadru). Asta se invata in primele 2 saptamani de ATF. Cam jenant pentru un promo la o scoala de televiziune, nu?
  • E mult mai simplu. De ce ar investi cineva intr-o noua scoala de jurnalisti cind deja sunt ramasi fara munca si cind deja sunt scoli de stat/private unde predau si oamenii Antenei? E mult,mult mai simplu:aplici pentru fondurile europene de reconversie a fortei de munca si trebuie sa arati ca le si consumi. SI cum orice activitate trebuie promovata, banii respectivi intra in buzunarele lui papa Voiculescu, ca si asa sta prost la capitolul venituri din publicitate. Si uite cum se folosesc fondurile europene. Sigur nimanui nu i se poate interzice sa aplice si sa faca chiar o noua scoala de media,dar in conditiile in care CV-urile sunt cu sutele pe site-urile de joburi, iar la ghiseele de somaj nu a aparut deocamdata nicio cerere pentru posturi de jurnalisti???!!!
  • @piticu trist: Hai mai piticule nu fi trist! Mai bine Ciutaci pe banda decat Boci pe banda, nu crezi? Maine poimaine ne pomenim cu o Academie de facut primministri, la care decan va fi Boc. Da-mi tu exemplu de o televiziune echidistanta, in afara de ProTv, care nu mai face de mult politica.

Trimite un comentariu