Skip to main content

Falimentul Caţavencu va fi pronunţat la 3 mai

 

Instanţa va pronunţa trecerea în faliment a societăţii Caţavencu SA la 3 mai, a declarat pentru paginademedia.ro administratorul judiciar Ion Popescu.

Publicitate

Iniţial, termenul instanţei era stabilit la începutul lunii februarie, dar a fost pronunţat un altul din cauza unor contestaţii.

Una dintre ele a fost de la ANAF, care a contestat falimentul. Totodată, ANAF nu a fost de acord ca administratorul judiciar angajase o firmă de recuperare pentru a strânge patrimoniul companiei, în special maşinile.

După termenul din mai, bunurile societăţii Caţavencu SA vor fi vândute prin licitaţie publică. În patrimoniul firmei sunt peste 40 de maşini, birotică şi mobilier. „Puţine dintre maşini sunt însă în stare bună de funcţionare”, spune Popescu.

Va putea cumpăra oricine?

“Va exista un caiet de sarcini în care vor fi stipulate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul cumpărător. Aceste condiţii vor fi stabilite împreună cu creditorii", spune Ion Popescu.

Marca revistei Academia Caţavencu, spune Ion Popescu, ar putea fi vândută înainte de termenul din mai.

Ce se întâmplă cu angajaţii după vânzare?

"Cel care cumpără titlul va decide dacă preia sau nu şi echipa", a declarat Ion Popescu.

Citeşte şi

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Glisse Glisse
    Am crescut cu Catavencu timp de aproape 10 ani, nu am ratat decat cateva editii. Alergam la 7 dimineata sa gasesc un exemplar, cand cumpara PSD-ul tot tirajul in bloc. I-am iubit si mi-au folosit in viata, dar cand au inceput sa dea cu pofta limbi acolo unde au scuipat 15 de ani, le-am spus adio... cu greata si scarba..nu am mai cumparat si nici nu voi mai cumpara vreodata un numar de catavencu, indiferent cine, ce mai face..catavencu a murit cand au vandut-o lui vantu..
  • Sinistratu Nicusor Sinistratu Nicusor
    Stelian Dudaev trebuie medaliat intr-un fel. In orice fel. Pentru umor.
    Catavencu SA este deja in faliment. Functioneaza incalcind legea falimentului si expunind administratorul. La termenul din 3 mai o fi vorba de altele, printre care si de asta.
  • Stelian Dudaev Stelian Dudaev
    domnule farfuridi,
    daca amintirile nu ma inseala (varsta, bat-o vina) ati mai avut comentarii pe acest site impotriva Domnilor Sorin Vulpe si Doru Buscu. Nu stiu ce grupare reprezentati. Sau poate sunteti doar vreun scrib cu pretentii intelectual-umoristice ce nu a fost primit in randurile prestigioase ale Academicienilor. Realitatea este una singura si te loveste direct in fata: sub conducerea atenta si inteleapta a Domnilor Sorin Vulpe si Doru Buscu Academia Catavencu a inregistrat succese extraordinare. Din toate punctele de vedere. Atunci cand cei doi Patriarhi ai publicatiei au fost nevoiti de meandrele vietii sa se indeparteze de la managementul acesteia, declinul a fost inevitabil. Iata! Cand Domnul Sorin Vulpe (UN MANAGER CU STUDII IN STRAINATATE) a preluat fraiele unui alt trust de presa, Academia Catavencu a intrat in faliment. Sper ca Liberis sa achizitioneze acest simbol al presei romanesti si astfel, revenind sub bagheta Maestrului Sorin Vulpe, Academia Catavencu sa urce din nou pe culmile gloriei. Acolo unde ii este locul.
  • farfuridi farfuridi
    pai ar fi musai pentru cumparator sa ia si echipa.doar echipa pastreaza spiritul catavencu treaz. ma rog, daca echipa nu este acasa , il poate suna pe domnul Buscu ( ca dl. Vulpe exploreaza spiritul vechi, grecesc, pe la Liberis) pentru spirit .cu conditia sa pastreze si ceva material pt dansul...
  • Marian Marian
    Nimanui nu-i pare rau? Cred ca nu! De ce? Pentru ca erau niste saltimbanci platiti de un fost puscarias si actualmente invinuit in 10 dosare in justitie!

Trimite un comentariu

sus