Skip to main content

MIŞCĂRI: Marketingul Antena 3 trece la B1. Fostul redactor şef al Antena3.ro, la b1.ro

 

Cea mai mare parte a echipei de marketing a postului Antena 3 va lucra de la 1 martie pentru B1 TV.

Publicitate

Printre cei care trec la B1 TV sunt Romulus Coman (director de marketing al Antena 3) şi Rareş Anita (new media manager). Cei doi au făcut parte din echipa cu care Sorin Oancea (acum director la B1 TV) a relansat Antena 1 în 1998 şi a pornit Antena 3 în 2003.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, pentru B1 TV vor mai lucra şi Adrian Văncică (producător general promo îi vocea de promo a Antena 3) şi câţiva specialişti în grafică şi producători promo.

Contactat de paginademedia.ro, Romulus Coman a confirmat plecarea de la Antena 3:

“Am propria firmă, pe care vreau să o transform într-o agenţie de creaţie. Printre clienţii firmei se va număra cu siguranţă şi B1 TV, cu care sunt acum în negocieri. Am lucrat 13 ani în Intact, unde am realizat lucruri foarte frumoase şi am întâlnit foarte buni profesionişti. Consider că acum s-a încheiat o etapă.”

Contactaţi de paginademedia.ro, oficialii Antena 3 au declarat că despărţirea “s-a încheiat în cei mai prietenoşi termeni”.

Carla Donciu, PR Antena 3:

“Această colaborare s-a încheiat în cei mai prietenoşi termeni. Datorită acestui fapt, tranzitul a fost şi este unul lin. Îi asigurăm pe telespectatorii noştri că Antena 3 rămâne la fel de puternică, iar calitatea programelor Antena 3 rămâne aceeaşi.”

“Noua echipă este formată din oameni de calitate, profesionişti cu experienţă. Vom reveni cu o informare ulterior.”

Pe de altă parte, la începutul lunii, redactorul şef al antena3.ro, Bogdan Pitaru, a trecut pe o poziţie similară la b1.ro, site care urmează să fie relansat în perioada următoare.

Poziţia de redactor şef al site-ului antena3.ro a fost preluată de Cristina Bărănescu (fosta şefă de la videonews.ro).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • a lu ciobanu a lu ciobanu
    S-au mai desteptat si antenistii! au realizat si ei ca muncest de-a-n boulea pe te miri ce, pe ce li se arunca in ograda, cateva firimituri.Ma bucur pentru cei buni care au plecat,stiu ca pe unde sunt fac treaba buna. Ma bucur pentru oancea,mare manager, mare om, mare boier.El i-a facut un imperiu d-lui profesor, drept recompensa i-a spus PAS!Jale mare in antene, prietenii stiu de ce....!
  • euu euu
    pai normal sa plece cant salariu este taiat si nimic la orizont
  • RS RS
    atunci cand a inceput exodul spre b1, noua conducere a promis marirea salariilor iar jumatate din oamenii care intentionau sa plece au ramas. insa de la promisiune la fapte este un drum lung si multi au ramas cu ochii in soare, maririle nefiind aprobate SOC ;) cert este ca antena sta pe un butoi de pulbere. singurii oameni care stiu cu ce se mananca meseria de jurnalist sunt extrem de nemultumiti si probabil isi vor cauta un loc de munca. cu ce va ramane antena 3? cu oamenii de duzina adusi in graba sa acopere goluril lasate de cei plecati la b1!
  • Bebe Bebe
    Cand ti se taie salariul in valuri si ajungi la 50% crezi ca goana dupa bani e evidenta?
  • Vadim Vadim
    Goana dupa bani este evidenta! Lumina nu se va stinge desi dupa cum pui problema, ai cam vrea.Apar alti combatanti care sa le ia locul celor plecati, cu siguranta stii ca piata"geme"de talente.Oancea este nostalgic si isi trage oamenii cu care a lucrat dupa el oferindu-le variante separat unuia de celalalt.Nimeni nu este de neinlocuit in acest moment si tu stii bine asta.Problema se naste cand vorbim de Gadea, care nu da importanta si asta este grav.I s-a cam urcat la cap si se observa imediat.Nici el nu da 2 bani pe osmeni si de la asta o sa i se traga!
  • Petrisor Petrisor
    Deci care va fi ultimul care va stinge lumina la Antene?

Trimite un comentariu

sus